local-stats-pixel fb-conv-api

Re, kur mūsu nodokļu maksātāju nauda aiziet...4

40 2

Saeimā vakar tika pieņemts budžets galīgajā lasījumā. Valdošā koalīcija nolēma neatbalstīt Artusa priekšlikumu par vairāk nekā pusmiljona eiro atņemšanu LR5. 14 deputāti no koalīcijas nebalsoja vispār. Kas tas tāds ir – nebalsot? Kāpēc Tu viņus esi ievēlējis? Lai nebalsotu? Nospļauties par skolotājiem, mediķiem, ugunsdzēsējiem, policistiem. Dosim naudu diletantu bariņam, kas uzskata, ka ir baigās radio dīvas. Tā turpināt!





40 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vajag anulēt opciju "atturos" - ja jau reiz esi ievēlēts, pieņem lēmumu "jā/nē", nevis gļēvi slēpies aiz "atturos".

10 0 atbildēt
Pēdējā laikā sajūta, ka deputāti vispār neliekas ne zinis par valsts iedzīvotājiem. Tikai paaugstina nodokļus un savas algas. Kad arī parastajiem, mirstīgajiem, būs lielākas algas??? Biznesu LV vispār nav iespējams uztaisīt, ja godprātīgi maksā nodokļus. Ap 40% no mēneša peļņas aiziet valstij. Vairāk un vairāk rodas sajūta pamest Latviju , jo šeit vnk nav izaugsmes iespēju..
5 0 atbildēt

Skumji. Pat neņemot vērā šo video deputāti ir mazliet,kā krievi teiktu "zažraļis" Latviski tas varētu skanēt kā negausīgi rij..Sev algas ievērojami paceļ,naudu bēgļu auklēšana un uzturēšanai atrod ,skolotājiem atmet kapeikas,policistiem nekā,medicīnai nauda trūkst,ievieš kautkādus diferencētos nodokļus ,kuri pirmkārt radīs problēmas,vispār saprast kā darbosies,runas par pensijas aizvietošanu ar vecuma pabalstu,akcīzesnodokļu paaugstināsanai degvielai no nākamā gada ,mātes pabalsta izmešana,jo redz Straujuma domā,ka  ja jau var gadu nestrādāt jo piedzimst bērns ,tad jau naudas pietiek,abolūta nevēlēšanās mēģināt kaut daļu aizbraukušo latviešu reemigrēt...Skumji ,ka Latvija,mana dzimtene un Tēvzeme dēļ bariņa izzadzēju,kuri šad tad pamainoties tā pa īstam nav spējusi tikt brīva, tikai ja pirms tam valdīja krievi, tad tagad izzogam paši sevi mazliet piepalīdzot tiem pašiem krieviem,ebrejiem,Eiropai un ASV..Tāda sajūta,ka tiešam pilnīgi vienalga pa r tautu,tiem,kas te dzīvo un ir velme iztīrīt Latviju no latviešiem ,lai visu šo valsts teritoriju atdodtu bēgļiem,izpārdotu ķīniešiem,krieviem,amerikāņiem un kam nu vēl te vajag..

0 0 atbildēt