local-stats-pixel fb-conv-api

Policists nošauj 12 gadīgu puisi!31

134 2

Kārtējo reizi šokējošās ziņas no Amerikas.

Jauno puisi nošāva 26 gadus vecais policists Timotijs Loehmenns, jo kāds acu liecinieks redzēja, ka šis mazais puisēns rotaļājas spēļu laukumā ar ieroci, kas vēlāk izrādījās bija parasts spēļu ierocis.

Video var redzēt to, ka puisis mierīgi sēž rotaļu laukumā, kad atbrauc policijas ekipāža.
Ziņojumā teikts, ka policists izšāvis pāris sekundes pēc lūguma pacelt rokas, jo puisis neesot pakļāvies pavēlei.



134 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

A ko policija redzēja:

1. Skraida džeks apkārt ar stroķi. Iespējams citi mūk.

2. Piebrauc, prasa pacelt rokas,

3. Šis rokas neceļ, bet gramstās ap stroķi.

Nu tad policija BAMS. Viss skaidri un vienkārši. Cik nav bijis gadījumu, ka tādi Timiji sāk spēlēt CounterStrike pa skolu?

26 1 atbildēt

Varēji gan parakties vairāk.

Puisēnam bija airsoft ierocis, ko no īsta neatšķir pat profesionālis. Ierocis šauj ar cietas plastmasas lodītēm, kurām trāpot, var palikt arī bez acs...

25 1 atbildēt

Kā es to redzu: Kamerās pamana, ka skraida sīkais ar ieroci rokās, kas izskatās pēc īsta. Tiek izsaukta policija par aizdomām, ka skraida ar ieroci apkārt cilvēks. Protams pirms paspējis kādu nošaut policijai vajag viņu neitralizēt un policija uzreiz lido uz turieni. Jo var saprast , ka tas bija izsaukums. Jo policija tāpat vien nebraukā pa zālāju. Sākumā, lai nenodarītu nevienam pāri viņi vienkārši pasaka, lai paceļ rokas gaisā. Pārbaudītu un būtu miers, bet tā kā sīcis tēlo gangsteri un noteikti apkārt māca f**k the police, tapēc dabūja lodi.

16 2 atbildēt

melnais sarkasmiņš... bet ja sīcim būtu rokā bijis īstais stroķis un viņš būtu nošāvis kādu no tiem policistiem, vai pat abus, tātad viss būtu ok un trača nebūtu? ...ir tāds teiciens "labāk tā, nekā sorry" skarbi, bet viela pārdomām pārējiem wannabīī gagzteriem, ir vērts vai nav šādi lekties?

13 0 atbildēt

Pasakat mammai paldies, kas bērnu jau no mazotnes pie ieročiem pieradina. Tur nav Latvija. Tur ar ieročiem staiā visi un tapēc policija visu laiku ir uz adatām. Un Amerikā vienkārši dzelzs likumi. Neklausi policijas un tiksi par to sodīts. Kapēc nevarēja vienkārši pacelt rokas? Pacēli , pārbaudīja aizgāji. Tāpat vien nepārbauda. Kā viņš zin , ka tas bija spēļu ierocis? Neizšava pirmais izvilktu un policists dabūtu lodi pierē. Vienīgais par ko var sodīt, ka policistiem būtu jāiemācās nevis uzreiz nošaut bet iešaut tā, lai nebūtu spējīgs izvilkt ****oli. Iešāvi rokā i saķēris roku vārtīsies pa ceļu nevis būs beigts. Zinās kā ar spēļu ****olītēm apkārtējos nebaidīt. Aizbraucat padzīvojat amerikā uz ielām un lūgsiet dievu lai atnāk kāds policists un jūs no turienes dabūn projām. Izvaros aplaupīs un sadedzinās bomžu ugunskurā jūs. 

7 1 atbildēt

Un ja nu šim zēnam būtu bijis īsts ierocis un viņš to pielietotu, bet policists tikai brīdinātu un izšautu gaisā? Puisim būtu pietiekoši ,lai izšautu un nogalinātu policistu, tad par to ziņotu tik vietējie mēdiji un pasaule to neuzzinātu. 

Policistiem ,it īpaši ASV , uz katra stūra draud briesmas un jābūt gataviem uz visu vai arī nākošie gulēs zārkā. Policistam ar to tagad būs visu mūžu jāsadzīvo , viņu tagad KATRU NAKTI BŪS MURGI ,PAR ŠO NOTIKUMU. 

Un JĀVAINO VECĀKI,  jo viņi nav iemācijuši to ka POLICIJA Vienmēr jāklausa, un ka sabiedriskā vietā ar tādiem ieročiem nespēlējas.

5 0 atbildēt

Un ja jau policija tā pielidoja klāt pat pa zālāju un uzreiz rokas gaisā, tad nebija tur kaut kas tīrs. Neskatās tik vienu izgrieztu fragmentu bet iesaku padomāt par kopējo bildi kas tur bija. 

5 1 atbildēt

tak Amerikā šitas ir defalts - baltais ments nošauj melno puiku un tad ir hajs ne pa jokam.

4 0 atbildēt

domājat,ka policists velējas viņu nošaut? kā jūs rikotos viņa situācija,kad neklausa policijas pavēlej pacelt rokas,bet turpina gramstīties ap savu ieroci.Vnk reaģēja,kā to vajadzētu šadā situācija darīt. 

3 0 atbildēt

Lohs esi Tu pats.

Jā tas ir traģiski, bet ja vecāki būtu iemācijuši bērnam ,ka jāklausa policisti un viņs paceltu roku, nevis ķertos klāt ierocim, tad šāda notikuma nebūtu.

Ne visiem policistiem ir elektro ****oles un šiem ieročiem ir ierobežots attālums.

Piekrītu ,ka šajā gadijumā varēja šaut rokā,vismaz dzīvs būtu. 

Bet ir arī daudzi gadijumu kad šādās situācijās policists neizšauj un viņu nošauj,tapēc policistiem ir jāreaģē ātri, bet ,kā redzi reaģējot ātri mēs nedomājam ,bet rīkojamies.

3 0 atbildēt

Liekas stulbi, bet ASV nav ta valsts kur berniem vajadzetu speleties ar rotalu ierociem kas izskatas pec istiem, uz ielas. Taja valsti katru dienu notiek saudisanas un nav brinums ka policists vareja kludities pienemot lemumu.

4 1 atbildēt
Te ir vairāki skatu punkti par šo atgadījumu. Bet ir tāpat žēl ka tā notiek.
2 0 atbildēt
mam bija rotaļu ****ole (jacky, tas nav lamuvārds), kura nesava, bet tā smarža un apaļas patroninas vai kas tas bija. Un tā dēļ kāds mirst. Kad man tas bija bija, man bija kādi 4;5 gadi.
2 0 atbildēt

Jā traģiskis bla,bla,bla.

 

Bet ja policisti ir tik lieli profesionāļi, ka var atļauties pēc pirmā brīdinājuma novākt puiku, tad kapēc nebija tik lieli preofecionāļi lai brīdinājuma šāvienu izšautu gaisā un nākamo piemēram kājā?

1 0 atbildēt

ko var gribēt, ja nosauc dēlu par Tamiru.

0 0 atbildēt

Manuprāt, policisti varēja izvairīties no sīkā nošaušanas. Daudzi šeit pauduši viedokli par to, ka 'merikā ir problēmas ar ieročiem un tas varētu ietekmēt poliču neapdomīgo rīcību šajā situācijā. Es to protams nenoliedzu, bet jebkurš policis, kurš izgājis ieroču apmācību, spētu vismaz iešaut sīcim rokā/plecā, lai viņš nepaspētu izvilkt ieroci. Vislabāk jau tomēr būtu bijis paķert sīko uz izbīli. Paskatoties video ir redzams ar kādu veiklību policists izlec no mašīnas. Viņam tikpat veikli būtu jāpasper max 3 soļi un varētu sīko satvert un piespiest pie zemes. Policistu rīcība bija nevajadzīgi pārspīlēta. Nav jau viņi kara zonā, kur katrs sīkais prot apieties ar ieroci kā Rembo. Manuprāt, šiem policistiem būtu jāsaņemj attiecīgs sods par savu nekompetenci. 

0 0 atbildēt

just because hes black.

0 0 atbildēt

es skatijos ziņās par šito, man liekas ka teica, ka tas iskatijas ka īsts ierocis, ka viņam nebija noradošo zimju vai kaut ko tadu ka tas ir spēļuierocis

0 0 atbildēt

tā ir amerika. cik man zināms tur daudziem ir ieroči un noteikti ne visi tos pareizi glabā. nebūtu nekāds brīnums, ja sīkais pie kāda tiktu. un tad, ja viņš nejauši(vai arī tīši. who knows? kids these days) kādu nošautu nebūtu nekāda trača. no one would give a shit besides dead guys family

0 0 atbildēt

   Neuzskatu,ka policija ir vainīga,viņi tak nav nekādi gaišredži.Un zēns arī patiesībā nesaprata,ko īsti dara.Patiesībā vajag neražot un nepārdot rotaļlietas,kas atgādina,vai ir līdzīgi ieročiem,tad tādas nelaimes nebūs.Ir pietiekami daudz citu  foršu rotaļlietu.Man liekas rotaļu šaujamai ir viss stulbākais cilvēces izgudrojums.

0 0 atbildēt