local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība ir mūsu acu priekšā, bet mēs to negribam ieraudzīt...3

19 0

Vēl neliels ieskats un pastāsts par to, kas tad īsti ir iluminati, un kāds ir viņu plāns..

un par to ka 9/11 bija nevis teroristu uzbrukums bet pašu amerikāņu iekšējais darbiņš!

Jā, bet kāda jēga viņiem to nodarīt saviem cilvēkiem ? Tur jau tā lieta viņiem nerūp cilvēki..tas viss ir sātanam.. kas nodrošina slavu un naudu, panākumus.. once youre mine there is no turning back..(katry perry- Dark horse ja nemaldos ? ) viņi jau kontrolē Rietumus ( ASV ) un grib pakļaut arī pārējos!

Spriediet paši, es arī neesmu no tiem ko ir viegli pārliecināt par kaut ko.. bet fakti runā paši par sevi. Un tie jaunieši kas uzskata ka kaut kas nav kārtībā ar šiem konspirāsistiem..mazliet paudzieties vai vispirms ieejat tajās lietās dziļāk un tad runājiet par to .. Neko sliktu par jums nesaku, bet arī kādreiz biju heiteris!!! Tikai visi māk gudri runāt, bet paši nesaprot lietas nopietnību, jo mamma nopērk pārtiku un jaunu datorspēli un sasedz pirms gulētiešanas. Ir viegli iet ar pelēko masu, bet varat būt droši kur iet vairākums tur visticamāk kaut kas nav kārtībā!

Peace!

Spriediet paši.

pieduries ?

19 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja tu gribi redpillot cilvēkus tad nesāc tik dramatiski. Nepārsteidzies un nesaspied visu tekstu mazā klucī un tad iemet 'vecā tipa' conspiracy videoklipus. Labāk raksti rakstus par sērijām, uzraksti mierīgi un ar faktiem visu.... Un ir daudz DAUDZ vairāk jaunu videoklipu un izmeklēšanu saistībā ar seno tēmu 9/11, Illuminati u.t.t... Cilvēki uzskata alternatīvos domātājus par trakiem konspirātiem, jo lielākā daļa no viņiem pārāk sasteigti pasniedz informāciju, kas viņiem liek izskatīties par trakiem parasto cilvēku acīs  emotion 

1 0 atbildēt

2. video lidmašīnas spārni iet arī aiz paša torņa, pēc tam parādās priekšā. Jāpiekrīt - dīvaini, ka lidmašīna tā vienkārši ienira mājā kā sviestā.

0 0 atbildēt