local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība ir mūsu acu priekšā, bet mēs to negribam ieraudzīt...1

15 2

Sveiki draugi!

Vēlējos nedaudz paturpināt par tēmu kas saistīta gan ar mistisko grāmatu ko sauc par Bībeli, un par to kas tad tas īsti ir ? ( necēšos te kaut ko sprediķot, bet tikai iepazīštināt ar neapšaubāmiem faktiem! )

Daudz esmu pētījis un interesējies, par to kas ir patiesība, kāpēc mēs darām to ko mes darām?

Un esmu uzgājis to, ka Bībelē, proti apustuļi, pirms vairāk kā 2000 gadiem, ir pareģojuši lietas kas ir piepildījušās un piepildās arī šodien!

Proti, varu teikt ka mēs esam pēdējā paaudze pēc Bībeles pareģojuma, par to liecina pēdējā laika baisie un traģiskie notikumi kas notiek pasaulē, it īpaši Amerikā, bet mūsdienu nopirktie mediji to nerāda pašajai pelēkajai masai, kas ieslīkusi TV ekrānos un radiostacijās. Tikai tas kurš pats uzņemas un saprot to, ka tas viss kur mēs dzīvojam, proti, šī pasaule nav patiesa un ir tikai ilūzija, par ko tik ļoti centās uzsvēt filma "Matrix"

Sākšu no pamatiem. Iluminati, jeb pasaules globālā elite, daudzi kaut ko zin, daudzi tikai nojauš, daudzi domā ka tie ir citplanētieši un uz to viņi arī izies..jā būs viltus citplanētiešu iebrukums, sci-fi vai nē bet tās vairs nav tika filmas, ko parādīšu arī ar video..Tas viss ir ļoti ļoti smalks plāns, kas tiek realizēts jau kopš paša pasaules sākuma, bet nu jau tas vairs netiek slēpts. Elites mērķis ir izveidot "jauno pasaules kārtību" kura apvienotu visas nācijas, būtu viena valdība, kā cēzara laikos, viena banka (RFID mikročips) jā ta ir pa īstam, un tikai laika jautājums kad atnāks līdz mums.. viena reliģija, kas jau tiek realizēts.. tas viss ir viens milzīgs plāns, kuru kontrolē Rokfeleru un Rotčaildu ģimenes..un protams, viņi visi arī ir tikai lelles dēmoniem un viņi visi pielūdz sātanu.. tici tam vai nē, bet tā tas ir! Jā, viņi vienkārši slēpj patiesību un Dievu!

Labi, es teikšu tieši! Daudzi nesapratīs daudzi smiesies, daudzi nepieversīs uzmanību, bet patiesība ir patiesība un tā tāda arī paliks, lai arī aiz kādiem meliem to centīsies noslēpt!

Mēs visi, es , tu.. jebkurš cilvēks uz šīs zemes, mēs dzīvojam bībeles pareģojumā, mēs dzīvojam zem kupola..jā iluminati(jeb Sātana kritušie enģeļi) slepnā sabiedrība, jeb neredzamā pasaule, ko cilvēks ar acīm neredz, bet var sajust..tas viss ir patiess.. jā es arī biju skeptisks.. pat ļoti, bet uzdodot sev jautājumus, jo vienmēr ir licies ka kautkas nav tā, esmu sapratis, ka mūsdienās mēs esam tā aizskaloti no patiesības, ka tā mums šķiet kā vislielākā mistērija un meli..zinot vidusmēra amerikāni, paliek viņu žēl, jo patiešām.. lai video runā paši.. kam interesēs tas arī tālāk interesēsies, ka ne tas tāpat laidīs garām!

P.S. tie kas daudzmaz zin bībeli un šo stāstu.. sātana mērķis ir izkropļot un pazudināt cilvēci, proti darī visu pretēji Dieva vārdam. Dievs teicis, ka geji un transvestīti ir slikti paskaties..mistiskās Babilonijas (amerikas) prezidentam ir sieva, ups vīrs Mihaels, kuru viņs bieži publikā tā arī nosauc..un pat ir atzinies ka ir musulmanis..WTF ??!

https://www.youtube.com/watch?v=dz8KuCo-R84 - dzīvnieki mirst masveidā kā nekad!

Godbless.. un rokaties dziļāk! iesaku (professor Griff, un pastor Anderson, ja rodas interese par šo visu! vislabākie avoti, jo ir daudzi kas nav patiesi un ir ar nepilnībām, bet šie ir patiešam pa tēmu!)

Jauku jums dienu!

šis ir labs kanāls kur var pačolēt par šo mistisko planētu X.. tie kas uzskata ka zeme ir apaļa tam noticēs un kā vēl.. bet tiem kam acis ir atvētas zinās ka bībelē tas arī ir minēts.. ka Dievs atļaus maldināt cilvēku, ka tas vairs negribēs ticēt patiesībai..un jā mūsdienu filmas un seriāli nav tapat vien..tā mēs tiekam sagatavoti psiholoģiski tam kas notiks realitātē, tici tam vai nē- tava izvēle!

 From this world, and the world we cant see!

tas nav joks ;)

RFID, bez kura nevarēs ne pirkt ne pārdot, tas saistīs gan lielus gan mazus, bagātus un nabagus... tas viss jau notiek.. nav vairs jautājums vai.. bet gan kad? tas notiks aŗī te.

 

ASV būs iepriekšējā padomju sabiedrība...Jā jā Tramps tācu tagad būs prezidents un visu mainīs..pag pag.. Obama vēl ir prezidents līdz 18. janvārim.. un viņš neatdos savu ļauni smagi darīto jaunās pasaules kārtības labā, tā pat vien neļaus iznīcināt..

MINDBLOWING! noskaties obligāti!

Nu nejau viņi dara seva prieka pēc, proti sātanam ir kaut kas jāupurēt un viņš jāpielūdz lai dabūtu pretī naudu un varu!

https://www.youtube.com/watch?v=qfL5KwUuvMc - nesens video info.

15 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Tu kaut ko lieto,vai tevi vecmāte dzemdībās no rokām izmeta?
0 1 atbildēt