local-stats-pixel fb-conv-api

Pat, ja Zeme ir plakana - kāpēc to jāslēpj?!6

15 7

Patiesībā jau vienalga zeme ir plakana, lode vai taisnstūris- pasauli un visumu ir radījis Dievs.

Tie ir tikai sīkumi lai cilvēce turpinātu strīdēties un novirzītu to no galvenās patiesības - Jēzus Kristus nozīmi pasaulē un zināšanu iegūšanu un interesi par to.

Bet ko es gribu uzsvērt, kāpēc visas šīs tehnoloģijas, teorijas lai tikai pierādītu ka Dieva nav! Tieši tā- tas viss kas tiek radīts utt. tie radīts pretēji Dieva teiktajam.. Proti, Dievs radīja velvi jeb kupolu kas nodala zemi no paradīzes- ko dara šie- lido kosmosā- ķipa, un vēlviens fakts no bībeles apgāzts.

Vēl viens piemērs- Dievs teicis ka zeme ir veidota plakana un balstās uz 4 enģeļiem (bildē)- ko šie saka (nasa) - zeme ir apaļa un rotē ap sauli.

Pie kā visi šie itkā sīkumi noveduši pasauli- līdz savtīguma kalngalam un gandrīz visu baušļu pārkāpšanu.

Ko māca mūsdienu modernās mācības - ES esmu pats visa noteicējs un es pats plānoju savu dzīvi utt. (Lucifera domāšana)

Ko māca Dievs- Man priekš tevis ir labi plāni, labiem mērķiem un lai tevi pilnveidotu, perfekti plāni tieši tikai priekš tavas dzīves. (nav tieši tā rakstīs, bet doma tā pati)

Mūsdienās viss ir sagriezies kājām gaisā! Tāpēc cilvēki jūk un brūk un cieš sāpes un slīkst depresijās, jo pascentriskums ir iznīcinošs un smags process..Tāpēc jau bērna ir tik viegla dzīve jo mamma ar tēti parūpēsies par visu ja nu kas. Bet pieaugušajam ? Ar visu šo medernismu cilvēkam ir atņemta vēlme pēc Dieva un patiesas ticības un patiesības.. Cilvēks nepazīst Dievu un to ko viņš māca, tāpēc arī ir tik grūti.

Dvēseles cilvēki badā tur, un dvēseles barība ir Dieva vārds!

Pats daudz kam esmu gājis cauri, un beidzot tiku līdz robežai kad viss pieriebās jo viss bija tik neskaidrs! kāpēc? visu laiku bija šis jautājums un - Kāda jēga ? Tad Dievs mani iepazīstināja ar sevi.

Un tad sākās sātana kārdināšana ..jo viņš netraucēs tevi kamēr dzīvo vieglprātīgi un grēcīgi, viņš sāks tevi trobelēt tad kad mēģināsi no grēka izkļūt! ticiet man..

P.s. Varu piebilst ja lūgsi Dievam palīdzību un patiesi gribēsi mainīties Dievs tev noteikti palīdzēs, bet vispirms viņš ļaus velnam tevi kārdināt, uzradīsies kaut kas tik perfekts un tik skaists - tieši to ko tu esi vienmēr visvairāk vēlējies no sirds, sieviete, darbs dajebkas, kas nu kuram tas ir individuāli. Bet zini to ja tas nav no Dieva agrāk vai vēlāk būs rūgta vilšanās, kaut vai tev ir bijuši vislabākie nodomi..otra puse izrādīsies tikai perfekta izlūzija.

un kad tas pienāks prasi Dievam vai tas ir no viņa, pat ja tas liekas tik perfekti, jo pats velns nāks kā gaismas enģelis..es tikai brīdinu , jo pats tam esmu visam gājis cauri! Mans kārdinājums bija tik liels, ka gandrīz ieberzos, bet nerīkojos pirms Dievs man neapstiprināja ka tas ir no viņa un gaidīju un biju tik lielā neizpratnē kāpēc tas tā notika sākumā..Dievs atļaus velnam tevi kārdināt- tāpat kā Jēzu tuksnesī- bet viņš vienmēr atstās izeju.. un Tu vari pateikt velnam nē, tikai tad ja atpazīsti viņu,proti, mācoties to ko Dievs māca. Kā tad lai pretojas ļaunajam ja pat nezini kas tas ir? vai ne ?

Vienā dienā mans kārdinājums vienkārši pazuda, tā vienkārši - čušš! Es nesapratu, kas , kā, kur..bet tad sapratu kas tas bija..

Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga. Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu. Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību. Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu.

ja kāds no šiem punktiem trūkst- tā nav mīlestība. jo tas ir Dieva vārds un Dieva vārds ir perfekts!

Cilvēks ir no VIENA PATIESA Dieva tikai tad , ja viņš atzīst Jēzu Kristu par Dieva dēlu, Dievu cilvēka miesās. Tad tu vari būt drošs, ka cilvēks pazīst Dievu. Jo Tēvs un dēls ir viens. Kas zin Jēzu zin Dievu.

Tiem kam šis raksts liekas traks un dramatiski stulbs, nekā personīga, jums vienkārši vaig vairāk Dieva ! :) To var saprast tikai iepazīstoties ar Jesus Christ!

Miers.

15 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ej, lūdzams, ar visu savu Dievu, Jēzu, Svēto garu un visiem pārējiem pasaku tēliem uz Tvaika ielu. Tev tur patiks...
8 0 atbildēt
Es neticu kkdam dievamemotion
3 0 atbildēt

Nez, 'flat earth' teorija ir viena no teorijām, kurām es nekādīgi neticu... Katrā ziņā tāda dieva nav, bet ir kaut kas vairāk... Tāds 'dievs', kāds ir mūsu izpratnē, piemēram kristietībā vai islāmā, to dievu cilvēki ir aprakstījuši atbilstoši savām zināšanām un tajā laikā saprotamajām izskaidrošanas formām... Es par tā saukto Jēzu Kristu drīzāk uzskatu, ka viņš bija citplanētietis vai kāda augstāk attīstīta būtne no citas dimensijas, jo padomājiet par visām tajām lietām, kas Bībelē tika rakstīts un par visiem tajiem brīnumiem... Nav jau teikts, ka tā nebija patiesība par to, ko visu viņš darīja, bet viss drīzāk, ka tajā laikā cilvēki vispār pat nebija aizsapņojušies, ka kaut kas tāds ir iespējams un atbilstoši tā laika sapratnei nodefinēja to par dieva brīnumu vai maģiju un daudzus vienkārši aizrāva šis stāsts un tā tas aizgāja aizvien tālāk un BRAVO, reliģijas bija gatavas, kuras tagad vēl jo projām pastāv mūsdienu pasaulē... Jo, ja kāds cilvēks mūsdienās mācētu paveikt visādus brīnumus-pārvērst, izdziedināt, u.t.t., tad tā vietā lai rakstītu kaut kādus stāstus par viņu, cilvēki jau sen būtu notvēruši viņu un izanalizējuši un uzskatītu viņu nevis par dieva sūtni, bet gan būtu iedomājušies par iespējamību, ka viņš kaut kā ir ieguvis šīs spējas... Bet tajā laikā zinātne un izpratne par visu bija praktiski pielīdzināma nullei, tāpēc arī radās reliģijas, kuras maigi izsakoties ir vienkārši paliekas no senākiem laikiem...

2 0 atbildēt
Izsaku līdzjūtību raksta autoram, jo kāds ir diezgan lielu darbu ieguldījis, ja tāds biezpiens galvā izveidojies. Pie tam šī slimība ir praktiski neārstējama.
1 0 atbildēt

Pirmkārt zinātnes pamatmērķis nav pierādīt dieva esamību, bet gan izskaidrot apkārt esošo lietu kārtību un būtību.

Otkārt, atkārtošu jau līdzīgu savu komentāru citam rakstam - ar reliģiju tāpat kā ar locekli - ir labi ar to lepoties, bet nevicini to citiem acīs.

Treškārt, viss šis raksts ir tipisks tendencioza reliģijas fanātiķa valoda, ik pa laikam nākās ar tādu saskarties un diemžēl ir cilvēki, kuri uz šīm muļķībām parakstās un notic.

1 0 atbildēt

Sāc ar tukšumu un tad iedomājies kas tur var rasties.

0 0 atbildēt