local-stats-pixel fb-conv-api

Pārbaudi vai neesi uz "viena viļņa" ar psihopātiem!16

Tev tiks uzdoti 5 jautājumi, kurus psihologi bieži vien izmanto, lai noteiktu, vai cilvēkam nav kādu noviržu no normas. Pārbaudi, vai Tev gadījumā nav tāds pats domu gājiens kā psihopātiem. Tikai nesatraucies, ja atbildēsi uz šiem jautājumiem tāpat kā psihopāti, jo šis tests ir balstīts uz parastu statistiku, bet diagnozi var noteikt tikai psihiatrs.

Lai veicas!

118 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Es neesmu psihopāts  emotion 

8 0 atbildēt

Tests savāds. Bet man patika emotion

P.S. Tas jautājums par puisīti konkrēts melnais humors emotion

6 0 atbildēt

Es izvēlējos suni  emotion 

3 0 atbildēt

Laikam daļējs psihopāts. Apzogot dzīvokli nerīkotos tā kā psihopāts, nedz arī kā pārējie. Es to dzīvokļa īpašnieku skapī ieslēgtu un turpinātu mierīgi apzagt.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Njaaa.Vai nevaretu vel kadu ,,parbaudi ,,... kas jadara ,ja esi. emotion 

2 0 atbildēt

Esmu gandrīz normāls, ja neskaita puisīti bez kājām, bet tur šķiet esmu iespaidojies no šur tur lasītām melnām anekdotēm. Vispar jau tikai pilnīgs psihopāts varētu tādam puisītim velosipēdu uzdāvināt.

1 0 atbildēt

Esmu pārāk psihs lai izplidītu šo testu .   emotion  

1 0 atbildēt
4/5 psihais kam mežā aiz muguras stāv pretējā dzimuma pārstāve ❤️
0 0 atbildēt

Kaut ko tik stulbu lasu pirmo reizi,Tev ātri jādodas pie psihiatra kamēr galīgi neesi nojūdzies.

0 0 atbildēt

Agrāk pildīju šos testus, jo pēc Dexter noskatīšanās biju safanojies par psihopātiem, uzskatot ka viņiem ir īpaša misija ko viņi veic. Es saprotu, kā viņi domā, ka ekstāze, bezmazvai orgasms rodas no tā, kas citiem šķiet pretīgs vai šausminošs, tas nenozīmē, ka obligāti kāds jānogalina, bieži vien meklē informāciju visticamāk internetā par šīm lietām. Domāt citādāk- tas ir svētība un arī lāsts, Ir daudzi aktieri, kā arī izgudrotāji, kas bija tālu no dzīves ērtībām(Da vinči, Ņūtons etc.), un ar putniem galvā, bet putni viņiem deva atsvešināšanos no cilvēkiem un arī vairāk laika radīt to, kas citiem šķita pilnīgi dīvains(sākumā), bet nostrādāja. Jautājums- par kādu cenu. Džims Kerijs sirga no depresijas, tāpēc gribēja lai citi jūtas laimīgi, bet paša privātā dzīve nebija diez ko izdevusies. Ņūtonam tā arī nebija mīļotās sievietes, seksa utt. Alans Tūrings(datora izgudrotājs) piedzima laikā, kad homoseksualitāte bija psihiska slimība, viņu kastrēja un beigās sanāca tā, ka viņš arī iekļuva depresijā un izdarija pašnāvību. Arī diemžēl, Linkin Park solists.Viņam šī slimība ļāva uzrakstīt daudzas tiešām dziļas dziesmas, bet pašu viņu iekšēji grāva, ka viņš nevarēja to izbaudīt. Lāsts un svētība reizē ir būt citādākam. Bet pieredze liecina, ka tomēr citādāk domājošie ir ar psihiskām novirzēm(social anxiety, depression, isolation, aphaty, melancholia, etc.), un viņiem tas liekas ok, ka viņi ir citādāki, bet tas nav ok, un jo ātrāk to saprot, jo lielākas izredzes dzīvot normālu cilvēku dzīvi- darīt darbu, pelnīt naudu lai pēc tam var nodrošināt ģimeni un bērnus, veidot attiecības, būt uzmanīgam ar naudu, neieslīgst mākslinieku bohēmijā un atkarībās(kas būtībā ir self medication). Citādi šie "citādie" pēc laika kļūst par kaķu tantēm, vai hipijvegāniem, kas knapinās, nevar samaksāt komunālos un rēķināties ar kādiem stabiliem ikmēneša ienākumiem, un nodzeras. Padomājiet par to.  emotion 

1 1 atbildēt

WTF is this shit? 1-1 no anglu valodas tulkots vai kas par sudiem te?

Labais, cool, man atbilst viss es laikam psihopatos vai sociopatos ieskatams... emotion  

0 0 atbildēt

Ja neskaita ka neatbildeju uz pirmo jautajumu _ jo gaidiju atbilžu variantus _ esmu normals emotion HM Jus ir parliecinati emotion ! ! ! 

0 0 atbildēt
Es esmu normāla, nogalinu UZREIZ 😂😂😂 wahaha kā pārsmējos par to atbildi
0 0 atbildēt
neesmu psihopate emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt