local-stats-pixel fb-conv-api

Par 80 pret 1. Nodokļu maksātāju nauda22

119 4

Cik vienkārši viņi to dara.. emotion

Par 80 pret 1. Izrādās par bēgļu masveida pieplūduma gadījumā Latvijā, ministrijai nav jāinformē vai jākonsultējas ar LV sabiedrību. Bet ~5M Nodokļu maksātāju naudu iekasē acis nemirkšķinot. Easy.



119 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Sakiet, ko gribat, bet man prieks, ka Kaimiņš ir viens no deputātiem.  Ar savu kameru viņs visus mūs tur kursā par visu un neliekuļo.

56 1 atbildēt

Es tiešām nezinu cik stulbam idiotam vēl ir jābūt, lai slikti izteiktos par A. Kaimiņu un balsotu par tiem pārējiem nodevējiem...

46 1 atbildēt

Sanāk ka no 100 prātvēderiem darbā ieradušies 81.Bet nu ok.Nezinu cik cilvēkiem jābūt tērētiem,lai vēl nākamajā sasaukumā vienotība vēl pie kāda krēsla tiktu!

31 0 atbildēt

Man tāda sajūta,ka tai MAFIJAI ir pilnīgi "nasraķ"uz valsti,ka tik pašiem un radnieciņiem labi.Kaimiņš tur kā baltais zvirbulis un laikam vienīgais kam ir  taisnība.

27 1 atbildēt

Kur aizrādijums Solvitai par žestiem?  emotion 

23 0 atbildēt

Ja nebūtu Kaimiņa, mūsu dārgie alkaši būtu nozaguši tautai 5 milijonus un neviens nemaz nenojaustu. Tad tik brīnās, ka darbā daži ierodas, kurš tad ar tādām pohām ar ierasties, ja visu nakti ddzēris dārgu alkoholu.

15 3 atbildēt
Vismaz viens loģiski domājošs cilvēks.
8 0 atbildēt
Paldies, ka mums ir kaimiņa kungs ar savu kameru. emotion
3 0 atbildēt

uztaisiij pa lohu Kaimiņu taa sarkanā, pasakot, ka nav pat izlasījis projektu! emotion 

2 0 atbildēt

Ierasties darbā,vēl nenozīmē strādāt!

0 0 atbildēt
Var redzēt kurš strādā, kurš nē! A.K +
0 0 atbildēt

Zemāk komentāros varat iepazīties ar vidējo Kaimiņa vēlētāju.

2 3 atbildēt

Un otra lieta.. Cik no Jums reāli strādā un maksā nodokļus? Nepārptotiet, neatbalstu 5 ļimonu atdošanu, bet liekuļošana man krīt uz nerviem, tik pat daudz... 

3 4 atbildēt

Wou wou wou! Ko tad mēs uzbrūkam politoloģijas studentiem? Nosauc trīs, uz faktiem balstītus, iemeslus, kādēļ  - Man, būtu jāatbalsta Kaimiņš?

1 3 atbildēt

Artuss ir klauns ko pat paša partija vairs nevarēja izturēt. Kauns par tādu cilvēku Saeimā. Un lai arī esmu absolūti pret bēgļiem, Kaimiņa teātris nav īstais veids kā ko panākt. Sanāk ka tas klauns iedomājas, ka 80 ir muļķi, bet viņš viens ir gudrs? Jā, tur jābūt līdzīgai realitātes sajūtai kā Āboltiņai, divi klauni, tikai katrs savā krāsā. 

4 22 atbildēt