local-stats-pixel fb-conv-api

Nost ar STEREOTIPU par SŪDĪGĀM precēm no Ķīnas.53

776 36

Pastāv stereotips ka viss kas no ķīnas ir totāls mēsls.

Preces pareizi jāizvēlās un viss saņemtais būs kavalitatīva.

*protams ir izņēmumi.

Video ar precēm no Ķīnas kuras ir noderīgas ikdienā un ir daudz lētāk nopērkamas, nekā Latvijā.



776 36 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Telefona vāciņi var atnākt arī brāķēti? emotion emotion 

37 0 atbildēt
Tās pāris reizes, kad esmu sūtījis kko no ebaya, neko brāķētu neesmu saņēmis. emotion
19 0 atbildēt

Esmu daudz ko jau pasūtījusi no Aliexpress.com un pagaidām nav nācies sūdzēties ... It īpaši kāda jēga sūdzēties, ja pērc pa kapiekām. Tādu preci, ko tur nopirksi pa lēto, tādu pašu te nopirksi pa dārgo. 

12 0 atbildēt

 Joprojām nav sadaļas paciņām no Ķīnas?

7 0 atbildēt

Preces, ko esmu saņēmis no ķīnas:

Pulsa oksimetrs - ~15 Eiro.  Precīzs, tikai atjaunošanas intervāls lēnāks, salīdzinot ar profesionālu, medicīnas iestādēs izmantojamu pulss-oksimetru. Pie tam, kompakts. 2 x 5cm aptuveni. Nav par ko sūdzēties, esmu ļoti apmierināts.

Vāciņš/Maks telefonam - ~5 Eur. Mākslīgās ādas maks telefonam ar vietu kartēm/vadītāja apliecībai un papīra naudai. Turās. Sūdzību nekādu.

Cigarešu dispenseris/Šķiltavas - ~7Eur. Gravētas plastmasas kastīte 10 cigaretēm, kas "izšpļauj" cigareti un vienlaikus ir arī pretvēja šķiltava. Nedaudz vaļīgs atvēršanas mehānisms un trūkst "integritātes" sajūtas, turot rokā, jo komponentes nav labi saskrūvētas/salīmētas kopā.  Kopumā ļoti ciešama kvalitāte. It īpaši ņemot vērā cenu. Savu darbu dara.

Kastīte tabakai/tinamā mašīnīte - ~12Eur.  Metāla (Tērrauda) kastīte. Lietoju reti, bet kvalitāte laba. Nav kam nobrukt.

5 0 atbildēt

Lai nu kā ne vienmēr viss dārgākais ir tas labākais.

4 0 atbildēt
ķīna ir labas preces, bet ir arī pagrīdes kas uztaisa sūdu.
4 0 atbildēt
Nu ja tavs teiktais ir patiess, tad Kinas preces ir kvalitativakas par tavu gramatiku.
3 1 atbildēt

Es arī nesen sāku lietas sūtīt no Ebay.co.uk, manuprāt, ļoti izdevīgi, un, ja arī kaut kas saplīst vai atnāk saplīsis, tad lielā bedā nav, jo parasti viss maksā par 80% lētāk nekā Latvijas veikalos. Man nesen atnāca Clubmaster tipa brilles, telelefona hard plastic kovers, ekrāna plēvīte, un tuneļi,- divi pāri. Par kvalitāti ir nesūdzos, prece atbilst aprakstam un viss ir kā pienākas. Pietam viss pasūtītais manās rokās nonāca nedaudz ilgāk kā nedēļas laikā. Pašlaik vēl gaidu divus tauriņus, kā arī rokas pulksteni. Par visu iepriekš minēto samaksāju mazāk kā 20Eur (shipping iekļaujot). Tā kā spriediet paši, es uzskatu, kas tas ir drošs un lēts veids kā ieprikties. emotion  P.S. Neaizmirstiet atstāt feedback, tas palīdz gan pārdevējam, gan pircējam.  emotion

2 0 atbildēt

Var kads palidzet ka precizi jadara lai aliexpress profila pie contact name radas ari uzvards,savadak pacinas atnak tikai ar vardu un tad pasta sakas problemas.

1 0 atbildēt

Esmu sūtījis ļoti daudz preces no e-bay. Pēc būtības, no visām precēm viena bija kaut kur mistiski izgaisusi, neatnāca līdz manīm, un otra prece bija tāda pusdranķīga, bet joprojām vēl savu darbu dara. Bet par to kvalitāti, kādā paciņā atnāk preces gan var pabrīnīties. emotion  Bieži vien kastes vai kkas cits ir ļoti saspiests, saburzīts, saņurcīts. emotion

1 0 atbildēt

Ar apģērbu ķīnā ir daudz savādāk. Izmēri ir jāņem daudz lielāki un reāli ir uz minēšānu.

Runājot par kvalitāti, jālasa atsauksmes. Un arī ja kurtka ir "reāli smuka" un maksā "reāli maz", neko daudz sagaidīt nevar. Jāņem preces pie pārdevējiem ar labu reitingu. emotion

1 0 atbildēt

Laikam saulenes būs jāpasūta no ķīnas... kad man Latvijā steidzami vajadzēja polarizētās, tad tādas plastmasenes piķoja 38 eiriki ar visu to, ka bija 40% atlaide optikā. 

1 0 atbildēt

Par brillēm runājot,riteņbraukšanai par tādu pašu cenu nopirku brilles,kuram var mainīt stikliņus,komplekta 5 dažādi stikliņi,dažādiem apstakļiem,auduma maisiņš un lupatiņa,arī tādā pašā maciņā,tikai lielākā.

1 0 atbildēt

Kas tajā aliexpress notiek ar vērtēšanu? Visām precēm 5 zvaigznītes, tas izskatās aizdomīgi. Tajā pašā amazon tomēr ir preces bieži ar 4 zvaigznītēm, 2vā vai pat 1nu. 

1 0 atbildēt

+ par rakstu protams emotion

Ar ebaju man  no visa ko esmu pasūtījis 80% ir labas lietas. Dārgākais ir klaviatūra emachines E732ZG portatīvajag... 17 eiriki un atnāca ļoti kvalitatīva.

No negatīvas pieredzes ir pludiņi, kam nonāca nost krāsojums, apple telefonam maciņš, kam malas izrādījās no metāla un izskats nu galīgi ne tāds, kā bildē... bet par mazām naudiņām riskēt var. 

Vēl bieži pērku fotoaparātam lēcu tīrāmos zīmulīšus, lētos vāciņus telefonam utt... tagad gaidu vadu kuram vienā galā var pielsēgt gan sata gan vecos "adatainos" HDD.. 

1 0 atbildēt

emotion kiinaa tak atrodaas tik ruupniicas,kuras tik izpild pasuutijumu, preces izveide, izejvielas utt nosaka pashas firmas kuras nu to4 neatrodaas kiinaa taka tie ir pratiski visi eropas un citu valst suudi par leetaam naudaam

1 0 atbildēt

neslikti emotion +++++++++= tad jau lkm staffi daži man būs japasūta no aliexpress!

0 0 atbildēt

Tik tikko pasutiju no kinas planshetdatora vacinu 8 collas, itka viss ir super , ideals, smuks, bet problema , a pa mazu. nevaru ielikt ieksha.! Latvija tads vacinsh maksas nu apmeram kautkur 20-30euro ( nemaceshu precizi teikt , bet dargi), no kinas 8eiro. Tikai shoreiz tie 8 eiro ir pa velti emotion

0 0 atbildēt
Man ir telefons no Ķīnas, labs tikai jāsāk tas vairāk ignorēt.
0 0 atbildēt