local-stats-pixel fb-conv-api

Nopietni!? Latvijā deputāti 80 miljonus piešķir, pamatojoties uz… Es šokā!39

271 0

Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars publicē visai šokējošu video, kurā atklāti stāsta, kā Latvijā deputāti dāsni dala mūsu nodokļu maksātāju naudu! Precīzāk 80 000 000 EUR! Šos miljonus deputāti dāsni piešķir “AirBaltic”, ņemot vērā tikai 4 – jā tu nepārklausījies – 4 lapaspušu ziņojumu, kurā tā arī īsti nekas nav pateikts!
Mārtiņš Bondars raksta: “Tikai Vienotības, Zaļo un zemnieku savienības un Nacionālās apvienības deputātiem pietiek ar četrām lappusēm, lai pieņemtu lēmumu aizsūtīt 80 miljonus eiro nodokļu maksātāju naudas nezināmā virzienā!”



271 0 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

tajā pašā brīdī māmiņām pabalsti par bērniem tiek apgriezti... rodas jautājums - kāda velna pēc vispār maksājam nodokļus.. 

32 0 atbildēt

Nez kuram tad no visiem visvairāk atleks daļiņa no 80 000 000 ? Ūjātājai? Vai arī Neko nezinu biju Ķīnā emotion

29 0 atbildēt

Es pat nekad nēesmu lidojis ar lidmašīnu.

27 0 atbildēt

Bondars kā nākamais prezidents? Cik tai Saeimā jautri - to vien tik dzird kā bezgalīgu ķiķināšanu un to vien tik redz kā Mūrnieces pretīgo ģīmi, kas vēl atļaujas smaidīt...

23 0 atbildēt

Latvias Saeima ir tā šokējusi jau mani kad vars tā  nespēj pārsteigt emotionemotion

21 2 atbildēt
Tādus paši iebalsojāt. Nākamreiz varēsiet padomāt, vai tiešām ir vērts balsot par vienotību un ZZS
15 0 atbildēt

mums ir jāmaina Valsts,visiem kopīgi jātiekas un visiem kopīgi vajag gāzt 70% partiju!!! vinām nav jaeksistē!!! Nav pamatojums viņu eksistēšanai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 0 atbildēt

Tikai LV deputātu sarakstā var būt Hosams Abu Meri........emotion

10 1 atbildēt

Interesanti, kāpēc saskaņieši nav balsojuši? Tie kā hiēnas no malas visu vēro, lai varētu taisīties par labiņiem deputātiem, laikam

6 0 atbildēt

Nu lūk, šeit vismaz beidzot ir kaut kādi dati, kas palīdz izlemt par ko balsot. LRA/NSL, paldies.

5 0 atbildēt
Nelidos..Tak paskaties,kādas ir bijušas katras vēlēšanas-vieni un tie paši "purni" tik zem citiem partiju nosaukumiem.
4 0 atbildēt

es tevi saprotu, nodzīvoju anglijā apmēram 3 gadus, jā viss forši nauda utt,bet kautkas tomēr pietrūka..

ir grūti,bet nu jau kādu laiku esmu Latvijā un esmu apmierināts ar darbu kas man ir un arī ar algu, ir jāmeklē. Un neesmu nekāds ofisa vai tml darbinieks..

3 0 atbildēt

Žēl, ka tik maz skatījumu Bondara video. Vismaz būtu labi, ja būtu pāris tūkstoši. Protams, nepietiek laika, lai visu izskatītu, bet tas kaut ko liecina par sabiedrības ieinteresētību.... tikai komentāros ar damakla zobenu...

3 0 atbildēt

Piedur, ka lēmumus spēj pieņemt bez 1/4 daļas viedokļa. Sakarīgāk būtu tad ja būtu pieņemams rezultāts, ja būtu balsojuši vismaz 85 - 90 % debutātu. 

3 0 atbildēt

bet, protams, ka ČIGĀNE, NAUDIŅŠ un PARĀDNIEKS balsos "PAR"

2 0 atbildēt

Tad bļe ievēliet vairāk no Saskaņas, lai sit pušu koalīciju. Jau kārtējo reizi Nacionālisti mūs pasniedz ar suņa siksnu ap kaklu, lai drāž visos caurumus kā tādu kucīti. 

Saskaņa stāv malā, nebalsojusi, jo apzinās, ka tas neko nemainīs, dēļ koalīcijas. Nevis tāpēc, ka viņiem nerūp vai hz vēl kādas propagandas jūs izdomāsiet. Kārtējo reizi Nacionālisti jūs appisa, idiotu bars. Balsojat par Nacionālistiem, jo nacionālisms ir svēta lieta. Jo viņiem ir pareizais partijas nosaukums. Idiotu bars, man reizēm kauns par to, ka esmu latvietis, šīs idiotu brālības biedrs. 

Ievēliet tak vienreiz Saskaņu. Kas ļaunāks var notikt? Rusifikācija? Līdz nākamajām vēlēšanām mūs padzīs no Latvijas? Izskalotie smadzeņu podi, bļe. 

Neatvainošos par rupjajiem izteicieniem. Tie šeit ir nepieciešami. 

4 2 atbildēt

Igaunijas airlaines aizklapeja ciet par mazaku summu(EIROSAVIENIBA).Tagad aizklapes musejo un naudinja bus dir...aaa.

2 0 atbildēt

Man ir kauns par savu valsti emotion

2 0 atbildēt

Es pat nezināju ka mūsu valdībā ir kkāds Hosams Abu Meri. Tikai nesakiet ka šitie imigranti tgd arī valdībā līdīs iekšā...

2 1 atbildēt

Jau gadiem, un viņš ir diezgan cienījams ārsts, un nav bēglis, bet atbrauca mācīties, atšķir bēgli no normāla cilvēka.

1 0 atbildēt