local-stats-pixel fb-conv-api

Netrafarētās policijas automašīnas pierāda savu efektivitāti13

68 2

Lūk, kā policisti noķer auto, kuri nesas pa lielceļiem ar 150km/h.

68 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nevis efektivitāte satiksmes noteikumu pārkāpumu fiksēšanā, bet efektivitāte cilvēku sodīšanā. Pašu nesen paņēma braucot uz 115km/h pa Latvijas augstākās kategorijas ceļu, un nekādi neredzu kā es apdraudu satiksmi ar labā stāvoklī esošu auto pie tāda ātruma, bet tos kuri 90 vietā velkas uz 70 vai 80 gan neviens neķer, bet tie ir lielākie draudi satiksmei, jo liek visiem sevi apdzīt.

Man arī patīk tas kā mēs, parastie iedzīvotāji nedrīkstam neko pārkāpt, bet redzi, ments drīkst apdzīt vairākus auto reizē pie nēpārtrauktās līnijas, drikst tev dzīties pakaļ uz 160kmh kaut vai tu brauc tikai uz 115(Manā situācijā sanācā tā, jo viņi nepaspēja laicīgi noreaģēt), bet viņi nav drauds..

22 1 atbildēt

Pēc manām domām policistiem vajadzētu izsniegt uz netraferētajām mašīnām speciālas nummurzīmes, jo savādāk var tevi apturēt kāds ''gudrais'' vienkārši pielicis lampiņas.  Protams, varbūt Latvijā nav vēl daudzi šie neīstie policisti, bet drošības pēc labāk ir prasīt dokumentus visiem policistiem, jo viņiem ir pienākums uzrādīt dokumentus. 

Lai vai kā labs darbs policijai, un cerams, ka šādam labāk noņem tiesības, kaut gan no otras puses, kāpēc gan uz labiem ceļiem neuztaisīt 4 joslas un neļaut braukt ātrāk par 100? Reāli lielākā daļa cilvēku tāpat ja ceļš ir normāls brauc uz 100/110. 

Reāli, ja pat ir nofilmēts ar video reģistrātoru, ka policists pārkāpj noteikumus, tad cilvēki nevar sūdzēties, jo par tiem video reģistrātoriem ir jāmaksā nodoklis vai atļauja, lai tu varētu sūdzēties par policiju. 

Nu labi, Latvija nav perfekta, jo likumi aizsargā tos kuriem ir vairāk naudas un tos kuriem ir policijas zīme pie krūtīm. 

Eh.. Ja uzrakstītu visus sūdus par policijas uzvedību un to kā viņi izmanto savu autoritāti sliktā veidā, būtu vesela rakstu sērija par to, un vēl pietiktu, lai uzrakstītu lapiņu ko iedot līdzi cilvēkiem.

13 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Būtu labāk naudu ķēzījuši lietderīgākās lietās, tāpat, kas gribēs, nopirks neķeramu RD, un lielie kāsēji var ieskrieties. :finger:

0 0 atbildēt

Ko Jūs te šūmējieties un pavelcieties uz to Putina trolli? Visādus meladzes vajag ignorēt, tad viņi atmirs dabīgā nāvē. Bet atbildēšana un tādu komentāriem šiem ir tikpat kā svaiga maize.

1 2 atbildēt