local-stats-pixel fb-conv-api

Neticamā draudzība12

93 0

Sveikiņi, spocēni! emotion Urrā, sestdiena! emotion Šodien iepazīstināšu jūs ar kādu visai neparastu stāstu, lasiet, skatiet un izbaudiet!

Vīrietis sāka ievērot, ka viņa suns katru dienu aizskrien uz mežu. Viņam sagribējās uzzināt, kur gan dodas viņa mīlulis. Kādu dienu viņš izsekoja suni un bija ļoti izbrīnīts, kad ieraudzīja, kur tas aizskrien. Izrādījās, ka mežā suns ir sadraudzējies ar lapsu. Tad vīrietis nolēma iemūžināt šo jauko draudzību ar fotokameras palīdzību, lai varētu to parādīt saviem draugiem un paziņām.

Suns Tinni ar savu saimnieku, fotogrāfu Torgeiru Berge, dzīvo Norvēģijā. Tā nu Berge arī iemūžināja viņa mīluļa Tinni un lapsas Snusena neparasto draudzību.

Tas fakts, ka Tinni ir suns, bet Snusens – lapsa, šķiet, īpaši neuztrauc draugus, viņi spēlējas un apkampjas tā, it kā būtu pazīstami visu dzīvi. Vērojot Tinni un Snusenu, Berge kļuva par kvēlu kažokādu ražošanas, kur lapsas tiek turētas šauros būros un nogalinātas dēļ to kažoka, kritiķi.

Esmu pārliecināts, ka ne Snusens, ne Tinni nebūtu priecīgi dzīvot šaurā būrī kažokādu fermā. Man paliek slikti no tādas domas vien – saka Berge.

Par laimi Snusens ir brīvs. Viņam un viņa draugam Tinni ir milzīgas platības, lai izskrietos un katru reizi atklātu ko jaunu Norvēģijas mežos. Azartiskie draugi ir tā pārņemti ar spēli, ka praktiski neievēro Bergi.

93 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ļaudis, mācieties kā draudzēties! 

2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Labs!  emotion 

2 0 atbildēt