local-stats-pixel fb-conv-api

Nācijas (ASV) intelekts!10

8 5

Nejauši uzgāju šo sociālo eksperimentu ko veicis šis jaunais cilvēks!

Šis vīrietis ir tā varētu teikt politologs, antropologs, cilvēks kas apskata, vērtē lietas sabiedrībā un cilvēkos.

šajos video Marks piedāvā cilvēkiem izvēlēties starp divām lietām. Pēc video noskatīšanās spriediet paši kāpēc Amerika ir muļķu zeme, lai gan pašiem viņiem liekas ka ir visgudrākie..

Nav brīnums kā tauta tur ir notrulināta un izzombēta, un cik viegli ir izmantot šo cilvēku(pelēkās masas) nezināšanu un muļķibu!

Padomājiet, piedāvājot šīs divas lietas ko redzēsiet videoklipos. Viņi negrib pieņemt vērtīgāko, jo 100% domā ka melo un cenšas apkrāpt, tāpēc labāk izvēlas paņemt to kam vismaz ir kaut kāda vērtība.

Nevis nabadzīgās un pārapdzīvotās valstis vajadzētu nedaudz paretināt, bet tieši šo nāciju!

(tas tikai tāds teiciens! emotion )

Morāle : tiem kam piķis netrūkst neņems neko, vai paņems nevērtīgāko, jo domā ka otra lieta ir abloms. (neuzticās)

Tie kam nav piķa arī darīs tāpat.

Cilvēki tur neuzticās viens otram, savtība un katrs par sevi princips tur ir lielā godā!

Skatamies!

Viņiem ir dots pārāk daudz, tāpēc sāk pazust smadzenes un palielinās miesas..

8 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Intelektam nav sakara ar nezināšanu. Ja tu aizbrauktu uz Āfriku un tev piedāvātu izvēlēties starp divām nūjām un tu izvēlētos mazvērtīgāko, tevi arī apsmietu. Tu taču esi gudrāks par afrikāņiem, ne? emotion 

3 0 atbildēt

Uzdod tos jautājumus vidējam pašmāju arodniekam, rezultāti nebūs stipri savādāki, spriest par nācijas intelektu no pāris muļķīgiem video ir stulbums. 

emotion

2 0 atbildēt

ASV nav nacija ar vismazāko intelektu, jo paskaties, kas pirmais tika kosmosā ASV, pirmā vieta kur izgudroja mašīnu ASV, un tagad, kura pasaules nācija visvairāk ''iznieko'' naudu lai izpētītu kosmosu, uzmini nu.. atkal ASV. Pietiek pateikt tādu lietu kā NASA vai Pentagons, un cilvēki uzreiz iedomājas raķetes, un lai vai kam tās raķetes ir domātas, kosmosā ceļošanai vai arī iznīcībai, aiz tām stāv vesels bars zinātnieku.

Un protams, neviens neņems dārgāko no lietām ko piedāvā, jo tas kas ņemt dārgāko zaudē dzīvību, piemēram Hitlers gribēja iegūt visu pasauli, pārņemt visas bagātības un viņu nogalināja. Neviens neuzticās svešiniekam kas piedāvā kaut ko dārgu jo tas ir instinkts, mantkārīgu cilvēku no gudra cilvēka atšķir tikai viena lieta. Gudrs cilvēks ņems to kas mazāk vērtīgs vai arī neņems neko, jo viņš apdomās vai tā nav kāda krāpniecība, bet mantkārīgs paņemtu dārgāko un tad turpinātu ņemt nemaz nedomājot pa to kas varētu notikt.

Vienīgais kam ir mazs intelekts ir šī raksta autors, jo vēlējās būt gudrāks runājot par United states of america, bet rakstot vienkārši amerika. Autor tu esi pierādījums tam ka neatšķiri ASV no Amerikas, tas būtu tāpat kā teikt ka Eiropa ir valsts, bet Latvija ir tikai ciems. Ej pamācies skolā ģeogrāfiju un beidz te būt tas ''intelektuālis'' kas uzskata ka zin visu, jo pat visgudrākais zin to ka viņš nezin visu, un pirms dara ko traku prasa savu sabiedroto viedokli. 

1 0 atbildēt

Internets pilns ar video,kur redzmas viņu intelekts.Jautājums:cik malas ir trijstūrim.Kādas bija atbildes?Trīs,četras,vispār nav  emotion 

0 0 atbildēt

Kaut kā zb ta ASV nodiršana zema intellekta esamībā, ja mums pašiem pilns zābaku, pie tam ar augstāko izglītību.

0 0 atbildēt