local-stats-pixel fb-conv-api

Nabadzīgi, bet laimīgi - apmeklējot ģimeni Pačakutekā, Lima/PERU5

244 1

vairākas meitenes uzaicināja apmeklēt vienu no ģimenēm, kas dzīvo Peru galvaspilsētā Lima, Callao rajonā, Pakachutek, Ventenilla ciematā, un nosvinēt Ziemassvētkus kopā ar ģimeni! Esmu devies ar viņām līdzi un jāsaka, atbraucot uz ciematiņu paliku šokā ... cilvēki dzīvo bez elektrības un ūdens... Ūdens tiek ievests reizi nedēļā pavisam nelielā daudzumā un par to ir jāmaksā - katrā mājā ir krāns uz kura stāv skaitītājs, Šoks uznāca par to cik egojistiski cilvēki ir, kas strādā pilsētas administrācijā un nemaz nemēģinā neko mainīt lietas labā. Lima ir otrā lielākā pilsēta pasaulē, kas ir uzcelta tuksnesī. Katru dienu pārvietojoties var novērot, kā tiek tērēts ūdens, vienkārši aplejot parkus.. reizēm tik daudz ūdens, ka tas notek uz ceļiem un veido peļkes.., bet kāpēc nevar nodrošināt ar to pašu ūdeni tos cilvēkus kuriem vispār iespējas dabūt ūdeni nav.. Kāpēc cilvēkiem, kas knapi var izdzīvot un nevar atļauties katru dienu paēst ir jāmaksā par ūdeni pēc skaitītāja - tajā pašā laikā, kad nedaudz tālāk pilsētā (tūristu zonās) tas tiek vienkārši iztērēts aplejot augus..



244 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

   Tak "kretīnu"pasaulē varas struktūrās netrūkst,kuriem zelta pods ir apnicis,bet vajag platīna "dirstuvi",nu tad dara visu iespējamo,lai tik piekāstu un izsūknētu iedzīvotājus līdz pēdējam,un "I TO" neapstāsies-tak vēl ir "rotstviņiki",šinī situācijā "svolači" izmanto ūdens deficītu.++

8 0 atbildēt

 Te der teiciens, ka paēdušais nepaēdušo nesapratīs. Un tādiem ir pie vienas vietas kā citi dzīvo, jo viņu galvenais mērķis ir palielināt savu bagātību.

4 0 atbildēt

Un mēs sūdzamies, ka mums kaut kas trūkst.....

3 0 atbildēt

Lūk arī iemesls ,ka mēs esam izlutināti ! 

1 0 atbildēt

Tad kakova hudozhnjika tu taisi 4(!) beernus ja tev pasham nav ko eest?????

Manupraat viss tas par humaanajaam paliidziibaam ir pilniigs bullshits. Nesuutiet eedienu - suutiet prezervatiivus!

0 0 atbildēt