local-stats-pixel fb-conv-api

Mūs grib iznīcināt34

164 4

Šis raksts veltīts tiem, kuri aizstāv bēgļus, kuri domā, ka tie tiešām mūk no kara. emotion Ja vēl neticat, vai vēlaties vairāk redzēt savām acīm, tad noskataties šo video un ieteicams ar to padalīties savām paziņām, draugiem vai vienkārši ieteikt to sociālajos tīklos. Diemžēl neko tādu jūs televizorā vai mēdijos neredzēsiet, jo viss tiek noklusēts.;) Tapēc veltat šīs 13 minūtes šim video, nenožēlosiet. Ja pārzinat angļu valodu, tad vispār emotion .



164 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Esmu par Brevika atbriivoshanu no Norveegjijas cietuma, par Hitlera augshaamcelsjanos un Aushvices naaves nometnes atjaunoshanu. Shie divi tieshasm zinaatu, ko ar tiem melnajiem cuukas suudiem iesaakt...
51 1 atbildēt

bet mēs pat nevaram runāt te neko emotion mūs tak visus sodīs par naida kurināšanu. Godīgi sakot varētu tie mazkrāniņi paņemt un izdarīt zaudējumus kādām ietekmīgām personām. Tad mošk kas mainīsies. Viņi drikst sist, izvarot, šaudīties. Mums atļauts noskatīties.  emotion Eiropa pati sev kapu izrakusi.

49 1 atbildēt

Heil Hitler!

36 0 atbildēt

Un visi tik satraucas par krieviem. Krieviem nav doma pārņemt pasauli, bet šitiem psihopātiem točna tāda doma ir.

38 3 atbildēt

Ja sākas karš, tad Eiropa ar Ameriku neko neizdarīs. Vienīgā iespēja DAESH sakaut ir tikai apvienojoties spēkiem ar Krieviju.

Kad tas notiks jūs vēl pieminēsit manus vārdus! emotion 

32 0 atbildēt
Kamēr mūs biedē ar Krieviju, šie pakluso pāņem Eiropu!
25 0 atbildēt
Kāds nezin kā atdzīvināt Hitleru?
16 0 atbildēt
Laikam jaiet izsaukt Hitlera un Stalina garus.
16 1 atbildēt

eee, es jau ielikut tadu rakstu vakar(  bet + tapat

es gribu cinities pret viniem, negribu lai manu vai kada citu gimeni izvaro un sadur

12 0 atbildēt

aiz šitā visa slēpjas milzīga nauda...

9 0 atbildēt

STAĻIN? 

7 0 atbildēt

Intereses pēc:

angelii, cik tev pazīstami cilvēki ir teikuši, ka visi bēgļi bēg no kara un nav ekonomiskie bēgļi?

4 0 atbildēt

Da man izjāt tos ''Īslāmā valsts" dirsā pisējus emotion .Par bēģļiem Latvijā var neuztraukties . Tie pajobiki ies uz zemēm kur ir lielāki pabalsti. Latvija šiem neintrsesē, paldies dievam.Nu labi varbūt retajam sagribēsies šeit abraukt, tie kuri tiešām bēg no kara .

3 0 atbildēt

Tu galvu iespiedis kaut kur esi? Nevis no musulmaņiem Eiropa cietīs bet no tādiem tumsoņiem kā tu. Islāms, Jūdaisms un Kristietība visas ir ābrahamiskās reliģis, viens cilstēvs Ābrams, vai kā musulmaņem Ībrahims. Islāmā ir tie paši praviešī kas kristietībā.(protams Muhhameds, pēdējais un svarīgakais Islāma parvietis nav kristietībā). Un musulmaņi tic tam pašam dievam kā kristieši. Musulmaņi tic tak Allaham teiksi tu, Allahs nozīmē dievs arābu valodā.

2 0 atbildēt

man palikabail LOL

2 0 atbildēt

Vispār izskatās kad ASV visu šito rīko.. Nospiedīs Eiropu un tad tiks krievam klāt. 

1 0 atbildēt

ko tad ebreji ir izdarījuši? viņiem ir pašiem sava reliģija, kura ir tīri normāla un neuzspiež neko citiem.emotion

1 0 atbildēt
Tas nav smieklīgi. Situācija Eiropā ir šausmīga. Par laimi, pagaidām bēgļi nevēlas doties uz Latviju, tāpēc mums vairāk vai mazāk ir iespēja sagatavoties karam pret viņiem, ja tāds būs, jo viss sāksies centrāleiropā. Es personīgi ļoti ceru, ka tā nav, bet trešais pasaules karš jau ir sācies, tikai ne visi to nojauš.
3 2 atbildēt

Pre com te tas idiot! Vins vnk cilvēkus močīja nost!

0 0 atbildēt

Jā, lai neteiktu vairāk, tad ar savu mantkārību un nemitīgo "tehnoloģisko un finansiālo" attīstību un to, lai noturētu nemitīgi kāpjošus reitingus, mēs esam sajukuši prātā... Jā esam!!!

2 2 atbildēt