local-stats-pixel fb-conv-api

Melnā maģija - Izsaucu garus7

200 8

237.diena

Protams, ka visi domās, ka sarunāts triks un tādā garā, bet nav, galīgi nav. Vēlāk šo triku veikšu uz ielas. ;)



200 8 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tumša istaba, sveces, bībeles dedzināšana, nē nu maģija pa pirmo. emotion Kas tev tur kaklā karājās? Sieradesas šķēle? emotion

13 0 atbildēt
Kaka tā mellā maģija. Mēģināju izsaukt garus, atnāca īsi, b*in. Kur pasaulē taisnība? :'(
12 0 atbildēt

No manis reizēm pašaujās lielāki gari, nekā Tev tur.

Jā, halāta trūkums dara savu. Uzreiz samazinājās ticamība trikam. Protams, izbrīnija fakts, ka Tava bībele nesadega, bet, gan jau, ka tā ir kaut kāda ILUMINOOOTI bībele. Varbūt tuvākajā laikā veikšu nopietnāku trika izpēti, bet ne šovakar. Slinkums. Es domāju, ka manam kolēģim Intzzz gan būs ko teikt par šo šarlatānismu. :|

Respek par atmosfēru. Gandrīz pat iemitrināju ūziņās.

3 0 atbildēt

Nezinu vai ar tādām lietām vajag spēlēties.. Kā jaunieši saka: "Kaut kas jau tur ira" ; )

2 0 atbildēt

Nē nu, 

pirmkārt, ja būtu halāts, tad tas izsauktais gars būtu redzams pat kamerā.. Bet zin kā saka, mums jau nevajag, lai gari te sāk kakučus bīdīt (ja runājam par Maiklu Džeksonu).

otrkārt, acīmredzams, ka īstā maģija bija, lai mazais puisis aizkadrā Tev PRET savu gribu ierakstītu Maikla Džeksona iniciāļus.. Tu vienkārši zināji no kā viņš visvairāk baidās!! 

treškārt, nu nopietni? MAIKLS DŽEKSONS? Mums jau tā Latvijā pedofīlija ir sāpīgs jautājums!!

ceturtkārt, nu atmosfēra Tev glāba videoklipu!! Un tā bībele.. Iluminoootu bībele nedega.. Tas ir iespaidīgi, bet some day mēs ar kolēģi AzEeC atmaskosim Tavu illuminātu kustību!!

No manis, viennozīmīgi + par rakstu, un joks par šmigu bija riktīgi ok, vienīgi ja būtu bijis tumsā un spīdinājis ar lukturīti uz sejas, tas būtu iespaidīgāk.. Kaut gan nē, AzEeC  jau tā gandrīz piemitrinājis esot ūziņas, labi vien ir, ka gaismā teici to joku!!! 

2 0 atbildēt

TEV nav māsas emotion

0 0 atbildēt

Huiņa

 

Tur reāli nebija nekāda gara izsaukšana. Tik spēlēšanās. Tik pat labi Bībeles vietā vari uzlikt kartona plāksni. Šis video ar Taviem trikiem nekādu gara izsaukšanu neparādīja.

0 0 atbildēt