local-stats-pixel fb-conv-api

Meli, kuros dzīvojam. Sistēma, kura kritīs.4

9 6

Šajā rakstā un video materiālā, attainota sistēma, dzīve kuru dzīvojam.

Par izvēles izlūziju kas mums dota. Jā protams, izvēlies ko tu gribi dzīvē darīt, bet tāpat tev ir jāmaksā nodokļi, jāsaņem alga kādu tev noliek uzņēmums, jeb valsts minimums, kur vairāk tev arī neviens netaisās maksāt, ja reiz ar to "var iztikt".

Katru gadu strādājam arvien vairāk un vairāk, saņemot mazāk un mazāk.

Mums jāmaksā par to, ka esam šeit, lai gan tā nebija mūsu izvēle.

Sistēmu nevar mainīt, tā ir nolemta iznīcībai. Viss notiks kā pareģots bībelē.

No šejienes var izkļūt tikai nomirstot, bet nekādas pašnāvības! tas ir ceļš uz elli. Dievs tomēr atļāva tev piedzimt, jo lai arī šī ir velna zeme un pasaule, un viņš te ir galvenais, nekas nevar tik darīts bez Dieva atļaujas. Viņam ir plāns, perfekts plāns tavai dzīvei. Pieņem Jēzu un jautā viņam gudrību un ceļu.

Tikai caur Jēzu mēs varam tikt izglābti, kad pienāks laiks, kas ir tepat netālu vadoties pēc zīmēm ko Jēzus minējis par beigu tuvu klātbūtni.

Kad Jēzus atnāks debesīs, tu vēlētos kaut būtu paklausijis šo muļķi, kur te raksta tavuprāt muļības. Jo tad jau būs par vēlu.

Patiesība nav jāaizstāv, tā stāv pati par sevi. Jo tā ir patiesība. Dieva vārds ir patiesība un mūžīgā dzīvība un Jēzus ir mediators starp mums un Dievu.

Redz, tev ir vēl viena iespēja pieņemt un tikt izglābtam, un doties ceļā pretim patiesībai!

Miers. emotion

Pasaule kurā dzīvojam ir pilnīgi meli. Tas viss kas mums apkārt ir ir īsts, reāls, bet vienīgais patiesais ir dvēsele kas tev ir. Un šī dvēsele arī nav pasargāta no nāves. To izglābt var vienīgi Jēzus. Ieicini viņu savā sirdī, un pajautā lai parāda Tev patiesību.

9 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Kad. Tu. Dosies. Uz. Tvaika. Ielu?
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Malacis (:!
0 0 atbildēt