local-stats-pixel fb-conv-api

Man Trūkst Vārdu!445

2404 59

Šis policists manās acīs ir tikai un vienīgi varonis! emotion



2404 59 445 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 445

0/2000

Paldies jums krieveļi par mīnusiem!

433 33 atbildēt

Tam krievu kroplim iebāzt kāju dirsā

372 25 atbildēt

Pēc runas veida var dzirdēt ka mašīnā pārgudrais "pravu kačātājs" sēž. Neapmierina viņam valsts neapmierina valoda bet prom nebrauc. tipiski

 

317 5 atbildēt

visu cieņu policistam!!būtu Latvijā vairāk tādu cilvēku!!

un video nosaukums ir vnk smieklīgs!!nacisti?? Ha...itkā viņš zinātu kas ir nacisti......(ja nu tiešām domāts kā nacionālisti,tad kā naglai uz galvas..)

220 5 atbildēt

Treniņbiksēs tērptie varoņi. Paši pis prātu policistiem un pēc tam vēl tēlo upurus. Cik raksturīgi tiem, kas latviešus sauc par nacistiem. Nebrīnītos, ja paši būtu pēc tam mājās noslānījuši viens otru ar stekiem, lai izceltu to, ka viņus nabagus te Latvijā apspiež.

139 2 atbildēt

Sitas bija redzets,bet nu ta tauta,ka lai pasaka....stulbs jau nezin ka vinjsh ir stulbs.Respect policistam par pacietibu!

132 1 atbildēt

Esmu izbrīnīts, kā tas policists varēja saglabāt tādu lēnprātību un neizmest nevienu rupjību vai neizplūst agresijā. Šādā gadījumā pat piparu gāze un steks būtu attaisnojami, Tiešām visu cieņu tādiem policistiem, par spīti tam, ka asociācijas un stereotipi par policijas darbu nav no tiemlabākajiem.

127 2 atbildēt

Mani pārņema tāds prieks kad uzzināju kad to krievu dauni policijas iecirknī esot konkrēti situši 

110 6 atbildēt

protams, nevar jau zināt kas un kā tur tiešām bijis un kurš tur labais, kurš sliktais, bet nu comon, policists ar visu "lūdzu" vairākas reizes prasa dokumentus, bet šie brēc ,ka neko nesaprot. Es nez, ko gan citu no autovadītāja policists varētu prasīt? Augstskolas diplomu, dzimšanas apliecību vai.!? un es tomēr neesmu pārliecināta, ka abi tik ļoti nesaprata latv. val. kā teicās nesaprotam, jo uz dažiem policista izteikumiem atbildēja diezgan secīgi un par tēmu, tā kā pilnīgā neizpratnē viņi noteikti nebija.!!

89 1 atbildēt

Cirks aizbraucis, bet klauni palikuši, proti tie čaļi, kuri tur tēlo dauņus....

72 5 atbildēt

Nu man nervi neturētu, kā tam policistam! Es būtu sācis to krievu sist! Malacis Vairāk tādus Policijā vaig!

64 1 atbildēt

es tavu māti dirsā drāzu! не понимаю...   es tavu brāli dirsā drāzu! не понимаю....   netīra pipele tev pa pieri braukā!  не понимаю...

63 2 atbildēt

Augstākais respekts policistam.

 

Bet man jau reāli paliek žēl tos krievus, kuri tiešām te ir atbraukuši, godam iemācījušies valodu, labprāt runā latviski, maksā nodokļus utt., bet kuriem jācieš no stereotipiem, kuri izveidojušies šādu pretīgu parazītu dēļ.

52 0 atbildēt

Krievi kā cilvēki ne visi ir tādi, bet tieši sā'di iedomīgi cilvēki, kas te dzīvo un valodu nemācās ir vienkārši pretīgi. Un tagad vēl tādu cūku dēļ Latvjā referendums! Kaut kāds vājprāts! Pareizi policists darīja, bravo. Tādas cūkas ir pie vietas jāliek. Video labi var manīt, ka saprot ko viņiem saka latviešu valodā, bet tēlo, ka nesaprot. Vienkārši pretīgi tādi cilvēki.

50 2 atbildēt

krievu stūlbumam nav robežu

49 5 atbildēt

Man nav pretenziju pret nevienu tautību.... Bet nu šitie džeki jau kāpj pāri visām robežām...sasist kārtīgi vajadzēja! Es Krievijā sāktu šitā varoni tēlot,miliči salaistu visu aptveri ribās...

32 0 atbildēt

> Brauksim līdzi uz iecirkni , > Ņēpoņimaju , > Nesaproti ? , > Ņet emotion

29 0 atbildēt

No vienas puses,sads video ir rasu naidu kurinasana,no otras,ja dzivo mana valsti visu muzu,tad runa mana valoda,kapec es nekad nebudams tava valsti maku tavu valodu?

25 2 atbildēt

are you fucking kidding me?

tu esi vnk tads zaglis, rekur ir mans raksts ar tadu pasu video , tadu pasu virsrakstu

un es vinu pievienoju 2011 gada 7 junija, bet es dabuju 24 plussus, vnk wtf, sito cubaku vajag nobanot

http://www.spoki.lv/video/Man-Trukst-Vardu/285304

13 1 atbildēt

Pareizi rīkojās policists.

Jebkurā situācijā ( ja uz ceļa aptur policija) nedrīkst kāp laukā no transportlīdzekļa jo tad Tev var sanākt vel lielāki SŪDI

Ja dzīvo Latvijā, Vācijā, Lielbritānijā IR JĀZIN VALSTS VALODA

Ja tu esi Idiots vai tev ir novirzes tad tev ir jābūt dokumentiem, kas to apliecina. Un ja tu vadi automašīnu ar valsts numura zīmi, tātad vien tev ir jāzin Valoda, kurā tu to vadi Vai starptautiskā ANGĻU. 

Tā kā tie Krievi ir pimpji un paši sev, acīmredzami, sataisīja sūdus tad ir galīgi lohi.

Video beigās vel sūdzējās par situmiem. 99.99% esmu parliecināts arī iecirknī lēkāju un mēģināja uzstādīt noteikumus.

Sitiens policijai, nepakļaušanās, rezultātā ( ja būtu divi) uzvietas uzbliestu ar steku, iesmidzinātu pipargāzi. Arests  vairāk par 3 menešiem.

Jāievēro likumi ir visiem!!!!!!!

11 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »