local-stats-pixel fb-conv-api

Lēnām augam - šo video jau noskatījās viens miljons19

Un ko tu gaidi?

109 7 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

kuru video noskatijas viens miljons ? 

18 0 atbildēt

čau.

0 0 atbildēt

Tad neskaties - ko tad tu te dari emotion Vēl spokos ir tāda iespēja kā nobloķēt tad vispār nekāda sakar ar mani nebūs emotion

0 0 atbildēt

Piedot ''LabaisPuikaTV" BET SPOKI NAV TAS SAITS KURĀ IR JĀLIEK VIDEO! NAV! SAPROTI TU TO REIZI! Es nesaprotu to cilvēkus kas skatās šīs ''pamācības''! Tādu huiņu var jebkurs skolnieks uzfilmēt un parādīt!  Video kvalitāte sūdz realākais! Laviešu Youtub'ē NEKO nevar nopelnīt, pat ja var tad kapeikas! Banner, intro profile pic, un thumbnail'i reālākā hui*a! Tie kas grib sākt KVALITATĪVI filmēt video youtub'ē bet nezin kā darīt tad ejat uz AMERIKĀŅU youtube un tur skataties nevis latviešu yo te reālākie dauņi kas nesaprot! Un ja tu filmēsi ''pamācības'' tad dari to kvalitatīvi ar humoru un ar atdevi kā arī NESPAMO VIŅU SPOKOS! Un vēl aizmirsu, ja tu vilmē tutorial video tad nerādi seju, jo viņa nevienam neinteresē tāpēc ka, viņš māčās kā to darīt nevis blenzt uz tavu ģīmi! Un tas vēl sīkums ko varu pateikt par tavu kanālu un taviem video! 

0 0 atbildēt

Jā neatteiktos no tādas auditorijas emotion

0 3 atbildēt

man nereāli tracina bezsatura, bezjēgas youtuberi, tiem kam nav draugi un ģimene,kas neskatas viņu filmētos video tad nu tos video bāž youtub un spokos u.c.t.v.....fuj fuj piesaaista saviem video skatītājus ar balvām līdz 100 īsts superbingo... ne nu veiksmi.Pirmā un pēdējā reize kad atveru Labais puika TV.

5 8 atbildēt