local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija - valsts, ar kuru var lepoties!13

77 0

Latvijā ir daudz lietu, ar kurām varam lepoties. Zaļi meži, bagātīga kultūra un talantīgi cilvēki ir tikai neliela daļa no Latvijas stāsta. Iespējams, ka Latvija nav pirmais, kas ienāk prātā, ja runā par inovācijām un biznesu, bet tas nenozīmē, ka mums nav savu veiksmes stāstu. Mēs vienkārši par tiem nerunājam skaļi.


Mūsu lielākā bagātība, ko eksportējam, ir kokmateriāli, mūsu internets ir viens no visātrākajiem pasaulē un mēs varam pārsteigt pasauli ar to, ka mūsu cilvēki spēj lidot.


Mūsu galvenais trumpis ir radoša un inovatīva pieeja pasniegt tradicionālas lietas jaunā kvalitātē. Kad mēs ko daram, mēs to daram patiesi un no sirds!



77 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Piekrītu gan rakstā minētajam, gan arī video, bet lielākais Latvijas dārgums, cilvēks, eksportējās pats emotion Eksportējas uz turieni, kur viņu novērtē un maksā pienācīgu algu, par kuru var ne tikai izdzīvot, bet arī dzīvot. Tie ir 2 pavisam atšķirīgi jēdzieni, ja kas.

6 0 atbildēt

LEPOJOS par LATVIJAS jauniešiem, kuri nepīpe un nedzer 14 gados, bet izglītojas, sporto dziedz un daudz ko citu!

3 0 atbildēt
Patriotiski
2 0 atbildēt

Vajaga vairāk šādus video un rkstus,lai celtu cilvēku pašapziņu un atgādinātu par Latviju un kas mums ir svarīgs!!

1 0 atbildēt

tas, ka kāds spēj kaut ko radīt, nenozīmē ka mums*, kā tautai, ir ar ko "lepoties".

Tu esi tas kurš "Mūsu galvenais trumpis ir radoša un inovatīva pieeja pasniegt tradicionālas lietas jaunā kvalitātē. " ?

lepojies ar to ko pats esi radījis, nevis ar to, kur esi piedzimis.

3 3 atbildēt

es kas tagad dzivo anglija jau gadu un protams stradaju vaasra biju latvija parsteidza nesakopta vide kas anglija nau sastopama jo tur vis ir skopts un tirs skaists tad luk si latvijas mezonigais skats un tas daba ir tik ista un skaista ka nau pedantiski sakopta ta ir ista daba nesamakslota

0 0 atbildēt

Piekrītu

0 0 atbildēt

Ļoti skaisti un patriotiski, taču tie ir pilnīgi meli un tukša plātīšanās bez jebkāda reāla seguma. emotion

0 0 atbildēt

kas jūs te visi slimi esat, vai ārpus latvijas domāšana nesniedzas???? paskataties uz latviju no malas, melns punkts nigera pakaļā. Kāds vēlas padiskutēt par latvijas ekonomiku, darba piedāvājumiem cilvēkiem ar augstāko izglītību vai ko citu ???

0 3 atbildēt