local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu jauniešu vēstījums par bēgļiem Latvijā56

195 15

Vakar, 4. augustā, pie Ministru kabineta pulcējās tūkstošiem ļaužu, lai protestētu pret bēgļu uzņemšanu Latvijā. Kāds tur bija?



195 15 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Valsts vīri viņus te grib tikai tapēc kad kādam normāls piķis kabatā ieslīdēs. Mēs bļaujam kad krievi mums te pa kājām maisās. Tagad vel melnos ielaidīs.. Nekas labs te nebūs. Cik daudz uzņēmumi vēlēsies viņus ņemt darbā?? Domāju kad gandrīz neviens. Tā tad dzīvos uz pabalstiem. Man bija darba vietā saskarsme ar 5 gabaliem no Tunisas.. tik slinki cilvēki. Principā nīd, viņam tas nav labi un tas ir slikti. Kad sāk dirst virsū tad pēkšņi atceras savas tiesības. Laimīgi tikām vaļā no tiem ākstiem. Ja viņi butu tiešām tik labi strādnieki, kāpēc neviena valsts viņus īst nevēlas? 

36 5 atbildēt

Kauns par šiem dezinformētajiem rasistiem. Mums ir kādi 100k, varbūt 200k vai varbūt pat vēl vairāk cilvēku, kas šeit labprāt sagaidītu ierodamies krievu tankus, un mums ir bars ar kremļa finansētiem speciālistiem, kas šo pūli apstrādā ar pretvalstisku propagandu. Tur mute ir ciet un ļaujam sev lekt uz galvas kazačoku. Bet sataisīt šitādu cirku un zākāties uz 250 nelaimīgiem arābiem, kuri šeit nav pat kāju spēruši - tas mums ir pa spēkam. emotion

25 2 atbildēt

Kauns ka jaunieši ir tik viegli manipulējama masa.......Vai tad tiešām smadzenes nav?

Noskatoties, paliek pretīgi-a kur Jūs visi esat piem.14.jūnija pieminas dienā , kad stacijās notiek piemiņas brīži,to Jums pajāt, bet te bļaustīties un TĒLOT valsts nacionālistus ......riebjas

31 9 atbildēt
Super, jaunieši! Lielisks video! emotion Visi tik līdzjūtīgi, ka pilnīgi slikti paliek. Visi normālie latvieši turpinās nonstopā izbraukt, jo negrasīsies uzturēt kaut kādus melnos. Kāpēc viņiem pienākas lielākas pensijas, bērnu un māmiņu naudas? Mūsu valsts nespēj uzturēt mūs pašus,kur nu vēl citus. Ko mums šeit vajag? Slepkavas, izvarotājus, teroristus? Ja kādreiz Latviju aizstāvēju un mīlēju, tagad dēļ valdības vemt gribās. Latvija - mana zeme, Tevi es mīlēšu mūžam! Bet no svešām zemēm. Valdība, paldies jums par savas tautas iznīcināšanu! Zemu klanos.
21 4 atbildēt

Bija laiks kad Latviesi pasi bega un ludza patverumu citas valstis. Viniem neatteica palidzibu un ta vini palika dzivot tadas valstis ka Australija, ASV, Kanada utt. Tagad jau pagatne aizmirsusies un paradijies tads ka ego. Butu tikai normali ja uznemtu tos beglus. Tapat tas ir neizbegami ka rases sajauksies. Ja kads saka ka LV nava darba, pilnigas mulkibas. Ir darbs tikai stradat negrib pa tadam algam.

11 0 atbildēt

nekas. Cik ātri atnāks tik ātri aizskries. Ja valsts netiks ar tiem melajiem galā, tauta tiks. 

11 2 atbildēt

Nu patiesībā vis ir daudz nopietnāk nekā izskatās, piemēram, tai pašā Francijā kur bēgļi ir lielā skaitā, terorisms, slepkavības un noziedzībā un tas viss pateicoties viņiem. Un ja Jūs domājat, ka būs tikai 250, tad es esmu pārliecināts, ka skaits būs krietni lielāks un pavisam drīz pie mums valdīs jau pavisam cita drošības situācija! Un ja tagad dziesmu svētkos bija jāplāno, ka pasargāt bērnus no karstuma un lietus, tad nākotnē var gadīties, ka būs jādomā, kā viņus pasargāt no kāda pašnāvnieka terorista, kuru ir aizvainojuši svētki vai Latvija. 

12 3 atbildēt

Situācija nav viennozīmīga.

Var jau saprast melnos kuri meklē labāku dzīvi sev un savām ģimenēm.

Paši taču pirms 25 gadiem sākām braukt uz ārzemēm, lai paceltu savu labklājību.

Man tikai nepatīk ka viņus dēvē par "bēgļiem", tie ir jauni spēcīgi cilvēki kas meklē "Amerikas sapni" eiropā.

Diemžēl līdzšinējā rietumeiropas pieredze rāda, ka "melnie"  lielākā daļa nav integrējami. Un ir sabraukuši baigajās auzās!

Frančiem, angļiem, spāņiem bija kolonijas Afrikā par ko tagad viņi jūtās parādā "babajiem"

BET mēsTaču neko viņiem neesam parādā tad na******ij viņi mums te vajadzīgi..!.?  Tā tas ir patīk vai nepatīk.

Kāpēc gan mūsu valdība nemācās no citu valstu kļūdām?

8 0 atbildēt

Kāpēc viņi video runā visu vārdā? Ar kādām tiesībām? 

Un kur garantija, ka mēs kādreiz arī nekļūstam par bēgļiem, kā jutīsimies, ja tāpat izturētos pret mums?

8 1 atbildēt

Tātad, es domāju, ka vajag uzņemt bēgļus, bet ne tik lielos daudzumos, kā arī skatīties, ko uzņemt, ja brauc cilvēki, kas negrib strādāt, tad neņemam, bet ja cilvēks ir gatavs strādāt un mācīties Latviešu valodu, kādēļ viņu nepieņemt? Cik es zinu, mūs Latviešus pagātnē pieņēma citas valstis, kā bēgļus...

7 0 atbildēt

cits viedoklis: problēma ir jārisina saknē, nevis jācinās ar tās sekām... bēģļu uzņemšana ir sekas, nevis cēlonis.

7 0 atbildēt
Visi pēkšņi baigie patrioti palikuši. Such wow.
9 3 atbildēt

Manu un Tavu viedokli? kapēc kaut kāds students runa manā vārdā? Reāli paskaidro KĀPĒC tu esi pret?

Es esmu par, es ticu, tiks uztaisīta lieliska programma kā intergēt šos cilvēkus Latvijas sabiedrībā, ar laiku tie iegūs Latvijas pilsonību un nesīs labumu mūsu valstij. Eiropa ir multikulturāla, daudznacionāla, izbāz galvu no sava pagraba "studentiņ".

17 12 atbildēt

Latvijā infrastruktūra ir uzbūvēta priekš 2 300 000 cilvēku, bet tagad esam tikai 1 700 000 cilvēki un maksājam valstij par sevi un vēl apmēram 1/3 no cita cilvēka.

Piemēram Nīderlandes teritorija ir par 1/3 mazāka nekā latvijas, bet tur dzīvo ~16 000 000 iedzīvotāji no kuriem ~ 2 000 000 ir iebraucēji

7 3 atbildēt

Tapēc nevajag būt tizlam bezmugurkaulniekam uz uzstādīt normālus noteikumus bēgļiem, kas šeit uzturās. Kaut kas nepatīk - piš prom. Dot labu un godīgu iespēju liekot savējot tomēr pirmajā vietā.

Kā jūs domājiet tas izskatīsies? Lupatās ietīti ar kalašņikoviem tagad tiks ievesti, maskās viņiem kaudzi naudas mēnesī, viņi spridzinās visus kas nepieņem viņu dievus vai citus mēslus? Ja ļausim tā arī būs.

4 0 atbildēt

esmu pret, jau paši latvieši brauc prom, labākas dzīves meklejumos... kam mums tos, kas protams strādās jebkuru darbu pat par lētāku summu, ja pašiem darba maz. viņi mums atņems jau tā diezgan grūti atrodamo darbu un pieļauju ka daudzi labāk maksās viņiem lētāku naudu un atlaidīs kādu nekā turpinās visu kā bijis...

sajauksies latviešu jau tāpat sajauktās asinis, turklāt nevar jau zināt kādi būs tie cilvēki, kas ko te ielaidīs... varbūt kāds no viņiem ir pedofīls vai vēl sazin kas... ;/ 

pilnīgi un galīgi pret!!!

10 6 atbildēt

Es uzskatu, ka viņus pagaidām ir jāuzņem Latvijā, kamēr viņu valstī ir problēmas. Uzņemt pagaidām nenozīmē atdot viņiem Latviju. Un ja viņi domā kaut kādus, nez kādus plānus, lai taisītu Latvijā karus utt., tad protams jāaizstāv. Un vispār kādēļ neviena cita valsts, piemēram, Lielbritānija, Norvēģija, Somija un citas valstis nečīkst - ak vai, kā tie latvieši vispār uzdrošinās uz šejieni braukt. Iedomājieties, ka viņi arī meklē darbu un labāku dzīvi Latvijā un, ka viņi ir parasti iebraucēji no ārzemēm, tā pat kā savējie - latvieši. Kādēļ jūs nečikstiet par Latvijā dzīvojošajiem krieviem, kuri Latvijā ieviesa savus likumus un apspieda mūsu vecākus, vecvecākus un vispār radiniekus? Viņi ir liela tauta un mēģinās varbūt vēl Latvijā iebrukt vēl reiz.... 

9 5 atbildēt

Idiots esi Tu ar sev līdzīgi domājošajiem. Ir lielākas problēmas LR par 250 bēgļiem..

5 1 atbildēt

Idioti...

Kauns par šitiem lubrakiem, kkādi tur pusaudži kas no valsts saprot tikai LV=LV cilvēki n viss. Tad paši arī nebraucat uz zelta bedrēm uz UK vai Norvēģiju, tiešām jums liekas ka 250 cilvēki nozags valsti? Tiešām jums ir žēl tā nauda un dzīves vieta priekš tiem kuri bēg no nāves? TIEŠĀM?? Ejat nošauties ja jums ir slikti dēļ viņiem, ASV ir ienīstas daļēji dēļ rasisma, a te tāds arī ir...es tiešām personīgi palīdzētu mellajam... Tikai nez kāpēc neviens neuzrušina ziņas par krieviju un tās iedzīvotājiem Latvijā kuri naktīs baros tevi atspārdīs un atņems pat tavas bikses? Kāpēc viņus neviens nedzen prom??

8 5 atbildēt

Stulbakais ar to bērgļu uzņemšanu ir tas, ka tagad kautkādi afrikas pabiras dzīvos no tās naudas ko pelna latvieši un maksā nodokļos. Ja viņi vēl strādātu paši, tad jau būtu ok. Gadu valstī nodzīvojuši nēģeri latviešu valodu iemācās labāk un atrāk par krieviem kas jau 20 - 40 gadus dzīvo Latvija..

5 2 atbildēt