local-stats-pixel fb-conv-api

Ko tu darītu, ja redzētu, ka uz tevi kāda skolotāja met aci?12

26 0

Nu katram dzīvē ir gadījies kaut nedaudz pasapņot par savu skolotāju vai pasniedzēju emotionemotionemotion Bet Ko tu darītu ja tava skolotāja sāktu sist "kanti" tev?!? Vai ja tu būtu kāds apkārtējais ko tad tu darītu ja ko tādu redzētu?

26 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kamēr ieslēgta kamera tikmēr sīcim jātēlo cietušais emotion emotion  Bet reāli kāpēc ne ? Par meitenēm cita runa ( jo viņas var palikt stāvoklī un vecis ir vecis viņš var viņas izmantot utt. ) , bet kāpēc puisis nevarētu ? Sievietes nav kā vīrieši  viņai tas arī  ir nopietni !  Tam puisim vajadzēja pateikt viņa ir skaista seksuāli pievilcīga sieviete, kāpēc es nevarētu ar viņas gulēt  ? Es gribu un daru. Viņš netiek uzpirkts, viņš netiek piespiests - tā ir brīva izvēle. Galvenais, lai sievietei nav HIV vai citi sts .  Man gan ir 22, bet man nebūtu pilnīgi nekādu problēmu stāties ar šo konkrēto sievieti seksuālā kontaktā (jo uz doto brīdi neesmu nekādās attiecībās).  Šajā gadījumā es būtu tam sīcim iedevis prezi un aizgājis atpakaļ dzert savu kafiju   emotion  

4 0 atbildēt

Atkarīgs no situācijas.  emotion 

3 0 atbildēt

Izglitības iestādes skolotāju uzmāciba skolniekam , nav dzirdēts . Tas ir mīts . Ir distace , skolotājs , audzināmais.

2 0 atbildēt

Gramatika kā pirmklasniekam  emotion  Pat virsraksts nepareizs.

0 0 atbildēt

Vai ir pienācis Tatoo bums arī Latvijā . Nez vai tas ir skaisti un tik populāri . Domājiet par savu ķermeni gadu gaitās . Jauniba , aizskrien . Tatoo paliek . 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt