local-stats-pixel fb-conv-api

Ko es daru nepareizi? Kā tas mani ietekmē?1

14 0

Šis ir ļoti radikāls džeks kas visu šo uztver patiesi nopietni, proti, dzīvības grāmatu. VIņam ir talants pasniegt to visu ar bailēm pret Dievu! :D - nav smieklīgi.

Vairāk vai mazāk par to, kas izraisa mūsu dzīvēs nepatikšanas, sāpes, ciešanas, traģēdijas utt.

Pateikšu uzreiz, tas ir tāpēc ka 1. Mēs neklausam un nepildam, nedaram ko Dievs māca un daram tieši pretējo 2. mēs nemaz nezinam, ka tas viss ir rakstīts bībelē, proti nezinam kas ir jāievēro. 3. itkā mēs saprotam kas ir slikti un kas labi, bet tikuntā trūkst tās pārliecības un zināšanu- gudrības, par to, cik tas ir patiesi un ka tas viss strādā kā pulkstenīts.

Kam vēl ir gadījies pateikt ar mani tas nekad nenotiks skaļi, un tad notiek tieši tas!..

Pats skumjākais ka it īpaši mūsdienās cilvēki, kad saņem kādu triecienu, varbūt ne pietiekoši stripru, bet kad kas notiek necenšas saprast ko viņš darījis nepareizi un kur bija kļūda, bet 'visbiežāk cenšās iet tālāk uz priekšu un tikt lietai pāri un aizmirst to. Nesaku ka tā ir visiem, nebūt ne, bet lielai daļai gan, it īpaši mūsdienās. Daudzi pat nemeklē vainu un sakaru, bet vienkāŗši dodas tālāk.. ja problēma , cēlonis, netiek saprasts tas vajās tikmēr, kamēr saproti kas tad bija par lietu. Iedomājieties cik daudz nepatikšanu, ciešanu utt. cilvēks sev aiztaupītu, ja vien būtu pazemīgāks nevis tik iedomīgs.

Kā jau teicu, nejau visiem ir šādas problēmas, bet visiem der šad tad atgādināt sev šīs lietas..

Paldies.

Miers.

Esiet piesardzīgi, domājat ko vēlaties un pieminat,

14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Tvaika ielu, ātri!
0 0 atbildēt