local-stats-pixel fb-conv-api

Kanye, taga Yelawolf - kas notiek?3

9 1

Šajā rakstā par tehnoloģiju, kas pārņem pasauli- transhumānisms, jeb tava apziņa robota ķermenī..

+

Tiko Kanye West savā koncertā "nojūdzās", bet protams tā tikai domā tie, kas vispār nedomā!

Tagad tas pats ar reperi Yelawolf. Arī šim māksliniekam ir atvērušās acis par to kā industrija (Holivuda) viņu izmanto un sapratne, ka pret slavu un naudu pretī Tev jaatdod sevi pilnībā. Jādara tas ko Tev liek.

Šīm zvaigzēm tiek atņemta brīvība. Tikai tas ko mēs redzam ir parādīts skaisti un forši kā viņi dzīvo un strādā utt. Patiesībā tā ir sevis pazaudēšana procesā, un kad esi to visu mantu ieguvis, no Tevis nav palicis nekā cilvēcīga.

Sātans, kad kārdināja Ievu, deva viņai zināšanas. To pašu arī Ādamam. Viņi bija svēti un bez vainas. Bet dēļ sātana ir izveidota šī sistēma kurā mēs dzīvojam. Ja nebūtu sātana sacelšanās pret Dievu, mēs visi vēl laimīgi staigātu, dzīvotos pliki un bez jebkādām raizēm un zināšanām. Viss sāk''as ar Kainu un Ābelu (kainabel- kanibāls) crazy.

Bet Ar vien vairāk ar vien vairāk, ar katru paaudzi mēs esam attālinājušies no Dieva. Aizmirstot patiesās vērtības, dzīves jēgu un patiesību. Mūsu paaudze jau vairs palielam neko nevar aizmirst, proti, ''šīs vērtības", jo ir zināms tik cik iemāca ģimenē, vai nu retums ja kāds pats pēc savas vēlmes ko atrod, par to kas vispār šī dzīve ir.

Viss ir tik slikti, jo visi iet pēc sava. Visi paši gudri. Pašiem savs prāts, savas vērtības, sapņi un mērķi. Pašpietikamība. Viss māca neko nevajag mainīt, tu jau esi perfekts! - JĀ. Tu esi perfekts, apveltīts savām dāvanām. Bet garīgi mēs visi esam miruši jau kopš dzimšanas. Kristus mums atnesa patiesību, dzīvību. Tikai pieņemot viņu kā messiju un to atzīstot un noticot mūsos kaut kas mainās. Tiek dāvāts svētais gars- dzīvība un patiesība! Tas Tevi vada un pilnībā izmaina. Tu sāc just un domāt citādāk, kaut kas neaprakstāmi mainās - Tu sajūti dzīvību.

Bet skumjākais, ka cilvēki ir kļuvuši patmīlīgi un savtīgi. Dēļ darba, naudas esam nolikuši Ģimeni otrajā vietā. Viss ir sagriezts kājām gaisā. Tā sātans noved cilvēkus, un it īpaši ievainojami ir tie, kuriem nav strikti ieaudzinātas patiesības ģimenē. Tas mūsdienās ir ļoti ļoti redzams.

Visa kā ir tik daudz, mēs visi līzināmies kaut kam. Vai nu mēs veidojam savu dzīvi, vai tā veido mūs.

Mēs visi izmantojam kādu paraugu, apzināti vai neapzināti. Slavenības, vecāki (ļoti svarīgs faktors), mēs līdzināmies viņiem. Līdz paši sākam lauzties un meklēt.

Jēzus ir paraugs un messija visiem. Viņš ir paraugs mums visiem. Viņa mācībai ir jābūt mūsu dzīves pamatā, tad viss vienmēr būs labi! Tā nav reliģija ļaudis, tā ir patiesība un dzīvība.

Grēks dzīvību atņem. Pirms Jēzus cilvēkam nebija morāles, nebija nekā. Viņš ir tas kurš mainīja pasauli un sāka revolūciju. Tāpēc viņu arī nogalināja! Viņš nebija tikai cilvēks kuru pārņēmusi apziņa, viņš ir Dieva dēls, Dievs cilvēka miesās. Viņa mācība vienīgā ir īstā un patiesā, viss pārējais ir meli.

Tik daudzi to nesaprot, tik daudziem nav ne jausmas, jo ir grūti atrast Dievu, jo nemaz nav vēlmes ja tev viss dzīvē ir..meklējiet no sirds un jūs atradīsiet! Meklējiet Dievu vispirms. Viņa valstību un viss pārējais tiks piemests.

Mēs esam pēdējā paaudze. Tālāk vienkārši nav kur iet. Transhumānisms tas ir viss. Beigas.

Saucmais RFID mikročips, jau ir robotizācija. Tas pieliek punktu tavam Dievišķumam. To pieņemot tu pasaki Dievam un viņa mācībai (priekš mums "jaunajai derībai)"- Nē.

Saki Dievam jā, jo tas viss ir patiesi, tik patiesi ka pat nespēj to aptvert, pats veidojot šo rakstu, es to nespēju aptvert. Tas ir kā prāta mīna. Bet tas ir tik forši, ir zināms kas, kā un kāpēc. Ir pamats visam. No Ģenēzes līdz atklāsmes grāmatai.

Tas viss beidzot izsaka jēgu.

Mīliet un meklējiet Dievu, Ģimeni un visus pārējos, it īpaši tos kuri ir "WildOnes", jo viņiem tas ir visvairāk vajadzīgs un viņi nesaprot ko dara.

Miers.

YW1

YW2

EMINEM LATEST INTERVIEW AFTER 5 YEARS/ SECRETS ABOUT YELAWOLF,DRAKE. N MORE

Tev nav sirds, ja Tev šī dziesma nepatīk.

9 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Tici dievam , manis pēc .BET NEESI UZMĀCĪGS un necenties piesaistīt citus savai ticībai.
0 0 atbildēt

Viņa mācība vienīgā ir īstā un patiesā, viss pārējais ir meli. Vienīgais par ko neesmu priecīgs šajā rakstā.

0 0 atbildēt