local-stats-pixel fb-conv-api

Kaimiņa statistika Saeimā52

Nav nozīmes - esat deputāta Kaimiņa atbalstītāji vai noliedzēji - jāatzīst, ka Kaimiņš savu debijas sezonu Saeimas sastāvā uzsācis ar ļoti iespaidīgiem rādītājiem. Bet tas ir tikai sākums!

Kādu statistiku varam gaidīt sezonas turpinājumā, 2015. gadā?
Idejas, ko Kaimiņš varētu pievienot savai darbu listei?

Jebkurā gadījumā, lai sarauj! emotion



319 26 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Apsveicu Uģi, Tu tikko pazaudēji vismaz vienu lojālu skatītāju... Man vienkārši sāk apnikt, ka Tu mīcies ar to Artūru Kaimiņu. Tu uzvedies, kā latviešu ziņu portāls, kurš 3 dienas no vietas maļ vienu un to pašu.... cik var?

8 3 atbildēt
Zin avatarsZin

Ta ko jūs, tulīt kvēlākie pielūdzēji bļaus, ka viņš tak nezog emotion emotion emotion

Nu ko, pēc 4iem gadiem vēl viens mēģinājums, ja arī tad tiks ievēlēts kaut kāds āksts un tādi, kas sola megapensijas un 0% PVN pārtikai - tiešām sākšu apšaubīt to vai vēlēšanu tiesības ir dodamas līdz 25 gadien un no 65 gadiem.... Ļoti ceru, ka visa šī Krievijas epopeja liks cilvēkiem padomāt par "krievi nāk" un "viņi ir par krieviem" lozungiem, ka varbūt tā tauta un valsts nav mūsu prioritātes, tāpat visi normālie "krievvalodīgie" sen ir sapratuši, ka dzīvo Latvijā...

6 1 atbildēt

Smējos lasot šo komentāru, jo it kā apsauc visus citus par gļēvuļiem, bet pats raksti anonīmi. emotion

4 0 atbildēt
Cirks aizbrauca klauni palika...
6 3 atbildēt

āksts

5 2 atbildēt

Pff tas Ugis Polis tak pats kautkads debilikis ir

4 1 atbildēt

ko ievēlējāt to saņemāt!

cik ētiski no deputāta pusees? neņemos spriest! bet visi pārējie sevi taisa par eņģeļiem-cūkas b***

kas deputāts nav cilvēks?

3 0 atbildēt

Ak mēs, latvieši, no vienas galējības iekšā citā.. emotion

2 0 atbildēt

Ko tas mudaks Saeimaa dara? Tas tikai pieraada ka valstii nav nekaadas kaartiibas. Citaa normaalaa valstii vinjsh sen buutu piespiests atkaapties, labaakaa gadijumaa no savas partijas izmests uz izniikshanu....Kauns par jums, meergļi!

3 1 atbildēt

Ray William Johnson wannabe.

1 0 atbildēt

Nez, cik skatoos vienmeer reeka uznaak: Hai my name is AAAA, my name is BLJADJ. emotion

1 0 atbildēt

Filmejot  un intervejot citus,reizem vienu otru nostadot mulkja lomaa,jabut gatavam ari pasham  tureties limenii. To ,ko var atljauties,,parastie mirstigie,, ,nebutu ieteicams darit deputatiem,kuri jau ta atrodas uzmanibas centraa.Seviski vel tadam kas pieradis ,,atmaskot,, citus.Acimredzot jauniba un pieredzes trukums nospeleja savu lomu.Varbut ari druscin,, sakapa galva,, veiksmigais starts politikaa,zuda piesardziba un nelabvelji to izmantoja nekavejoties.Ceresim ,ka Artus izdaris secinajumus un piekoriges savu izturesanos,lai atbilstu savam deputata stavoklim un nedotu iemeslus provokacijam.Man liekas lietderigi uzturet Saeimaa nelielu spriedziti,citadi dazhi deputati jau uzskata ,ka ar vinju ieveleshanu pietiek un var atslabinaties.Tapec mums Artus tur ir  vajadzigs.    Lai attaisno tautas uzticibu.

0 0 atbildēt

Puse politiķi zog un nedara neko Latvijas tautas labā. Citi braukā dzērumā, vai draud pa muti papraci. Citi vispār strādā Krievijas labā un ienīst Latviju. 

Bet Kaimiņš piedzeras piektdienas vakarā un pēkšņi tas ir skandāls. Tas viss ir uzpūsts burbulis tikai tādēļ ka viņu ienīst saeimā par to ko viņš dara. Secinājums viens TAUTA IR STULBA !   emotion

0 0 atbildēt

pediņš polis izsaka savu viedokli par Kaimiņu.. ak nē, viņš piedzērās, un kāds to nofilmēja! Idiotu bars!

0 0 atbildēt
raxta autori lkm pilniigi akli mulkji un syulbi tirlinji ir ka netedz ko Kaimiņš labu izdariijis...to vien tik maak kaa nodirst...
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Man ļooooti nepatīk Kaimiņš, dzērājs, kas neievēro personīgo higiēnu, neko nesaprot no politikas un pat vienkārši sarunāties ar cilvēkiem neprot - tikai klaigā pašizdomātus faktus.

4 4 atbildēt