local-stats-pixel fb-conv-api

Kā var mainīties...2

118 2

280.diena

Manā gadījumā kā viena kārts var mainīties pret citu.



118 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tev gandrīz arī būtu izdevies šoreiz izmukt nesodītam, ja vien Drošības Policija nebūtu pasaukusi Imantu palīgā. Imats, Tavai zināšanai, ir izbijis pianists un ir dedzīgs numismāts. Imantam arī patīk krāt lodīšu pildspalvas un stārķu spalvas. Imants ir visai interesants tipāžs, bet, tajā pat laikā, viņš ir ļoti daudzsološs DP kadets. Un ko Imants veicot primāro pārbaudi atklāja:

-Triku Meistars jau iepriekš bija sagatavojis kavu.

-Triku Meistars mistiskā kārtā, nevienam nesaprotamu iemeslu pēc, pārcēla kavu, saglabājot savu pirkstu pozīcijā starp abām šīm kavas daļām.

-Triku Meistars visu laiku uzmanīgi lūrēja uz "mānīgā" stāvoklī novietoto kavu, kad izskatās, ka mēs neredzam, kuru kārti viņš izvēlās, lai gan tas ir skaidrāks par Pēteri trešdienas rītā, ka viņš visu laiku cītīgi vaktēja savu kārti.

-Mirklī, kad Triku Meistars pamanīja savu kārti, viņš uz 0.00005 sekundēm apstājās, nominstinājās un pateica: "STOP!"

-Tālāk, Triku Meistars paņēma kārti, kurai bija ļoti labi novērojami miesas bojājumi - respektīvi, gara līnija pa kārts vidu, kas bija traumējusi Kārava rombu.

-Mirklī, kad viņš sāka šo kārti mocīt, atklājās, ka zem šīs kārts ir redzama vēlviena kārts

-Triku Meistars turpina barbariski izrīkoties pret šo kārti, veicot lokošas un lēnas kustības ar rokām, cenšoties izlikties neredzams.

-Trika beigās, veiklais Triku Meistars veic spiedošu kustību kārts augšējā, labajā stūrī, lai paslēptu zilo kārti.

Es domāju, ka Imants ir lielisks kandidāts DP amatam.  emotion

2 0 atbildēt

da za***** tu ar saviem sūdīgajiem trikiem,visiem po*** uz tām tavām dienām..nevaru sagaidīt,kad izdzēsīsi savu profilu,un ienākot spokos,neredzēšu tavu izbrīnīto seju titulbildēs!

2 5 atbildēt