local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pelnīt caur youtube ?13

152 1

Sveiki. Esmu izvedojis šo pamācību visiem youtuberiem , kas savāc nepārāk daudz skatījumus, bet tomēr vēlas kautko iepelnīt! Sekojot pēc video norādēm jūs spēsiet iegūt partneri ar "Creative Nation"! Paies 1-2 nedēļas un jums uzrakstīs kāds no CE darbiniekiem , kurš angļu valodā paskaidros visu pa solim , kas jādara tālāk.
Patīkamu skatīšanos.



152 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

+ No manis, noderēja, a cik tu jau esi nopelnijis? :]]] 

3 0 atbildēt

Vienīgais veids kā pelnīt veidot visu angļu valodā. Lai piesaista arī citus kas ir ne tikai Latvijā

3 1 atbildēt

Nu nav reāli Latvijā ar youtube nopelnīt, nav! :D

1 0 atbildēt

Šis jau tik ir viens networks, ir jau arī piem. tgn, machinima, yeousch, un arī tas pats socialblade kurš man personīgi patīk vislabāk, jo tur ir ļoti atsaucīga komanda kura uz taviem jautājumiem atbild mazāk nekā stundas laikā, un viņiem ir arī kaut kāda speciāla komanda kura tās reklāmas tavos videoklipos ''pārdos'' par augstāku cenu utt. kr4 es iesaku social blade. By the way par 1000 skatījumiem cena svārstās no 1-5 DOLĀRIEM, nevis eiro, ja nemaldos.

1 0 atbildēt

Anima? No swarmgaming ? :D Team?

0 0 atbildēt

Pilnīgs sūds.

Ar to savu partneri tu saņemsi vēl mazāk nekā bez viņa. Partneris patur noteiktu % likmi. Jebkurš kuram ir verrified adsense kont, var pievienot savu YT tam un pelnīt $. Kā es zinu?  Kādu laiku atpakaļ 3 mēnesūs pēc kārtas daži no maniem video aizgāja viral un katru mēnesi ņēmu ārā pa 350-400eiro :)

1 1 atbildēt

Pats esmu partneris youtube bet ar Freedom partnershipu veco TGN bassicly.

Kas tas par sūda partnershipu kaut kads nedzirdēts sūds

Un reāli caur youtube nopelnīt nav tik viegli kā liekas man ir 86 sub kanāls cik tur nav daudz skatījumu dienā kādi mybye 30+ average dienā es tik nekādus video vairs neuploadoju man atstata monetizācīja tik ieslēgta.

Nesen dabuju partnershipu tik.: http://www.bildites.lv/images/gtsabbf8ndjvoo2850x5.png

Latviešu kanāls man BTW. Un lai reāli kaut ko nopelnītu vajag Angļu kanālu ar Latviešu nesanāks man vairāk kanāls for fun bet es tāpat pagaidam esmu uz break.

0 0 atbildēt

Latvijā manuprāt nevar kļūt par youtube partneri.

0 0 atbildēt

Labi

0 0 atbildēt