local-stats-pixel fb-conv-api

Kā krievu policija tiek galā ar bēgļiem!47

598 2

Krievija ari ieplūst bēgļi no islāma pasaules, bet viņu skaits pat tuvu nestāv tam „bēgļu” skaitam kas ieplūst Eiropā. Bet ir viena liela atšķirība starp bēgļiem Eiropā un Krievijā, ja Eiropā kad bēgļi cenšas ar spēku ielauzties valsti un uzbrūk policistiem, tie lāgā pat nedrīkst aizturēt viņus, tad Krievijā ir pavisam cita attieksme pret bēgļiem.



598 2 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000
Vot sita Eiropai ir jasak dariit! Tada zina- cepuri nost krieviem!!!!
81 2 atbildēt

Vot to es saprotu!

Tur nav neviena bērna par kuriem rāda ziņās!

ĀĀĀ''AĀĀĀĀĀĀ''AĀŖRRRRRRRRRĀĀ

52 0 atbildēt

Pareizi dara , uzreiz kā ierodas presēt. Lai zin ka šeit nav mājas, šeit ir jādzīvo pēc saimnieka likumiem .

Žēl ka Eiropa tāda mīksta , lai gan Ungāri jau sāk pareizi darboties.

48 0 atbildēt
Beidzot viņi kaut ko pareizi izdarīja.
33 0 atbildēt

Pareizi dara.

31 0 atbildēt
Šāda ir vienīgā attieksme kādu viņi ir pelnījuši.
30 1 atbildēt
Vot pareizi arī dara visiem tā vajedzētu visā Eiripā darīt. Pirmo reizi pilnībā atbalstu Krievus kādā jautājumā - šoreiz ļoti pareizi viņi dara - cepuri nost. Visiem vajadzētu ņemt piemēru.
28 0 atbildēt

Lai vai kā es nīstu Urlistānu un tās varas piekritējus, tomēr aizvien vairāk sāku slieties viņu pusē! Mūsu rietumu humānisms ir aizgājis absurdā pakāpē, tas sāk kļūt neizturams. Nebrīnīšos, ja pienāks diena, kad sauksim Pļutkinu glābt mūs no pid*arasiem, ņuņņām, loxatroniem un visādiem citādiem atkriteņiem, kas vairojas kā insekti.

Kur tad te mums ir viedokļu brīvība? Ja es izsaku stingrāka rakstura viedokli, mani sauc par agresoru un bez maz vai grib izolēt. Bet ja uz visu raugos caur rozā brillēm un pārdzīvoju kā skuķis, tad, redz, esmu labs cilvēks. Marasms! Es šito ilgi necietīšu.

23 0 atbildēt

varbūt viņiem tādas ekskursijas emotion

21 1 atbildēt
emotionvisi kā sunīši rindiņā ietemotion
18 0 atbildēt

Krievi - malači. emotion

13 0 atbildēt

Krievija tādā ziņā ir apsveicama ar to, ka tai ir pareiza attieksme pret divām lietām: bēgļiem un gejiem.

11 0 atbildēt
Šī laikam ir tā situācija, kad mums ar krieviem vajadzētu būt uz vienas rokas.
12 3 atbildēt

Malači! Nevienam tie bēgļi nav vajadzīgi!!emotion

10 1 atbildēt

Patvēruma meklētājs. Cilvēks, kurš ierodas kādā valstī un lūdz patvērumu. Viņam nav tiesību Latvijā strādāt, un tas ir pagaidu statuss, kamēr amatpersonas nolems, vai piešķirt bēgļa statusu. Ja statusu nepiešķir, patvēruma lūdzējs tiek izraidīts atpakaļ uz izcelsmes valsti.

Bēglis. Cilvēks, par kuru atbildīgās iestādes atzinušas, ka viņš izcelsmes valstī pakļauts vajāšanas briesmām rases, reliģijas, tautības vai sociālās grupas dēļ. Līdz ar bēgļa statusu persona iegūst pastāvīgo uzturēšanās atļauju, drīkst strādāt un brīvi pārvietoties.

Alternatīvais statuss. To piešķir cilvēkam, kurš nevar saņemt bēgļa statusu, tomēr viņam nepieciešama aizsardzība. Statusu piešķir īslaicīgi, un ik gadu to pārskata. Šo statusu piešķir, ja cilvēkam draud nāvessods, spīdzināšana vai iekšējo bruņoto konfliktu dēļ nav iespējams atgriezties dzimtenē.

Nelegālais imigrants. Cilvēks, kurš pretlikumīgi šķērso valsts robežu vai nelikumīgi uzturas valstī bez nolūka lūgt patvērumu. Arī patvēruma meklētājs, kuram atteikts bēgļa vai alternatīvais statuss, bet viņš nav izceļojis, kļūst par nelegālo imigrantu.

8 0 atbildēt

Ta ir pareiza attieksme.

8 0 atbildēt

Cerams, ka arī šeit dzīvojošie krievi varēs izdarīt tāpat, viņiem pavisam cits temperaments, kā latviešiem diemžēl nav. 

10 3 atbildēt

Nu tas nekas ka video nav nekāds sakars ar Sīrijas bēgļiem. Pilnīgs stulbums postot divus gadus vecu video un adresēt to uz šo dienu notikumiem. Tā rodas propaganda,  bērni. 

8 1 atbildēt

Tie saucamie "bēgļi" ir kā kājas sēnīte. Ielaid un no kājām vari atvadīties.

Respekts krieviem! Jāuzteic par šādu rīcību! 

7 1 atbildēt

Kā vispār var salīdzināt Latviešu izceļotājus ar Sīrijas pabalstu meklētājiem. emotion Musu tautieši tur strādā, pelna sev iztiku. Sīrieši, iebrauc pieprasa pabalstus, ceļ mošejas, taisa demonstrācijas, izvirza ultimātus utt

4 0 atbildēt