local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Uzvaras dienu svin ASV!15

8 16

Sveiki, tautieši!
Mēs visi zinām kā Uzvaras Diena tiek pavadīta Latvijā. Taču nezinām kā tas notiek ASV. Un ja godīgi, ASV Uzvaras Diena tiek pavadīta salīdzinoši mierīgi, un izskatās pēc parastas sadziedāšanās un dejošanas. Nav reklāma, vienkārši parādu kā tas tur notiek.
P.S. Cerams, ka pamanījāt ASV karogu. Kāpēc Latvijā Uzvaras Dienā nav nekur redzams Latvijas karogs? Jo šeit Uzvaras Dienu svin radikāļi un Žirinovskieši.

8 16 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Atkal tas kremlinu sarkanais aģitators klāt! emotion 

9 2 atbildēt

Kas vainas manam nikam. Joprojām nesaprotu!

Un par avataru. Tas ir mans viedoklis. Es pazīstu daudzus Klintones atbalstītājus, man viņu viedoklis man netraucē, un viņiem manējais arī nē. Kāpēc spokos mans viedoklos daudziem traucē, jo laikam šeit daudzi nezin kas ir demokrātija.

0 0 atbildēt

Nav jau runa par tevis sauktajiem ''meža bandītiem'' bet par mierīgajiem iedzīvotājiem kuri neko sliktu neaizdarīja! Leģionāri sita un aplaupīja vecos cilvēkus, sievietes un bērnus!

Par Arāja komandu nerunāsim, tie bija lohi un okupanti. Vienīgais kurš bija tur jēdzīgs bija Herberts Cukurs kurš pat izglāba dažus ebrejus.

Jā, norvēģi karoja nacistu pusē, bet tikai piespiedu kārtā, tāpat kā daudzi austrieši un francūži.

Un palasi lūdzu definīciju demokrātijai. Tu nodirsi manus uzskatus un centies tos mainīt, tā dara tikai valstīs kurās pastāv fašistisks, toatlitārs režīms.

Ja tu domā ka es nodirsu tavus uzskatus, tad tu kļūdies. Tu pirmais sāki. Man ir teiciens ''Ja tu nodirsīsi manus uzskatus, es tavējos nodirsīšu divreiz vairāk!''

0 0 atbildēt