local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Krievijā mēdz braukt uz ceļiem?3

16 1

Šodien piedāvāju video, kā Kreivijā brauc visi cilvķi, pats arī esmu bijis Krievijā, precīzāk Kaļiņingradā un nu jāsaka, ka tur drausmīgi cilvēki brauc, gandrīz katram 5 ir mēŗķis izraisīt avārīju un vienalga kādas sekas no tās var būt.

Pastāstīšu nelielu pieredzi no savas puses, kad es ar savu ģiemeni braucu uz Kaļiņingradu caur Lietuvas pilsētu Nidu un tikko pēc 3 stundām stāvētām robežpunktā braucam ārā un tur uz kaut kādiem 130 km/h Krievu džips un aizķēra mana tēva kreiso spoguli, labi, ka viss bija labi, ka tikai pats spogulis tika nosists un tuvākajā Krievijas remont darbnīcā salaboja pa nieka 5 Latiem, eiro aptuveni 7 Eiro. Tad nu šāds ir tas nelielais stāsts, bet tagad varat sīkāk aplūkot video, kā tad viņiem patīk braukt.



16 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Gribi dzīvot kā bojeviku grāvējfilmā, vienkārši brauc pa Krievijas ceļiem - būs viss - spēcīgas avārijas, zeki ar stroķiem, mentu uzmešana utt.emotion

0 0 atbildēt

Es tiešām nesaprotu. Viss šis tiešām notiek tikai Krievijā? Es esmu braucus uz Maskavu ( austrumu daļu ) ar smago mašīnu ( kā pasažieris ). Nobraucot ap 2000km. Šādu momentu pladies dievam nebija, bet braukšanas kultūra zem nulles. Piemēram, šoseja... 2 joslas katrā virzienā... čaļi mēģina taisīt 5 joslas. Es nopietni... Kāda pieredze ir citiem?

0 0 atbildēt

"Krievija?" Vot tas ir spēks, vai arī grēks emotion

0 2 atbildēt