local-stats-pixel fb-conv-api

Jauns prezidents Latvijai!34

Viens ir skaidrs, Latvijai būs jauns prezidents, bet kurš tas būs? Vai tas būs sen gaidītais glābējs, kas būs kā svaigs ūdens malks sestdienas rīta tuksnesī (mutē)? Pēc pēdējiem 4 gadiem ir jūtamas slāpēs pēc tā.

Lai arī kurš tas būtu, mums, diemžēl, nespīd tikt pie pasaulē labākā valsts vadītāja! Kāpēc? Nu, visu jau uzrakstīt nevar, kaut kam tas video tomēr arī ir domāts!



264 3 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Pēc četru gadu pārtraukuma LV atkal būs prezidents. AB bij tikai ieliknitisemotion

9 0 atbildēt

Nebuus neviena glaabeeja kameer pati saeima nebuus iztiiriita no visaam utiim ar ko arii vajadzeetu saakt.....

7 0 atbildēt

Latvijas prežos ievelk tos, kam riktīgs skelets ir skapī. Lai valdošā blice varētu šo aiz olām turēt. Tākā izredzes tikt mums pie pareizā fīrera ir nulles līmenī...

4 0 atbildēt
..tikai viena problēma - tam tā nevajadzētu būt emotion Un prezidents nosaka gana daudz, ja viņš ir labs prezidents, gan valsts iekšienē, gan radot Latvijas tēlu pasaulē..
4 0 atbildēt

Kāpēc tika cienīts Jānis Čakste? Vai ne tāpēc, ka viņš bija izcils valstvīrs, taktisks un smalkjūtīgs cilvēks, kura darbs bija veltīts tautas un valsts labā. Kurš no mūsu politiķiem ir tā cienīts ?

3 0 atbildēt

No malas skatoties izskatās, ka demokrātija ir visatļautība vienai ļaužu daļiņai.

1 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

😀😀

0 0 atbildēt

👌👌

0 0 atbildēt

🙂

0 0 atbildēt

💪

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

💪

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

es eju par prezidentu emotion  nodrošināts darbs uz 4 gadiem ,biki lielāka alga.neslikti ,vaineemotionļautiņi balsojiet,balsojietemotion

0 0 atbildēt

kad būs prezidentāla republika tad arī būs viss kārtībā

0 0 atbildēt

Kāda starpība?

Latvijas prezidents ir parasts viduvējs latviešu plebejs ar reprezintatīva tītara funkciju. Ja kāds no jums tuvākajā laikā netaisās izdarīt kaut ko šausmīgu, pēc kā prasīt amnestiju prezidentam, es nedomaju ka tas ir svarīgi. Galvenais, lai nav totāls idiots, spēj runāt pēc iespējas vairākās valodās, zin Latvijas vēsturi kā pantiņu un spēj formulēt viedokli, kas ir racionāls un nenesīs kaunu valstij.

 

0 0 atbildēt