local-stats-pixel fb-conv-api

Itālijas pilsone KRITIZĒ latviešu attieksmi pret vēlēšanām17

144 2

Alternatīvo mediju apvienība "Tauats Mediji" Rīgas ielās sastapa meiteni no Itālijas (kura latviski runāja labāk, nekā dažs labs pilsonis). Viņa pauda savu viedokli attiecībā uz vēlēšanām un politiskajiem uzskatiem!

NOSKATIES! :)



144 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

es aŗī uzskatu, ka latviešiem vajadzētu būt pozitīvākiem!!!

8 0 atbildēt

Lielisks sižets emotion

7 0 atbildēt

Tā jau ir, jo stulbāks tu esi, jo dzīve liekās rožaināka. Nu labi par šo sievieti varbūt tas nebūs pilnīgi patiesi, bet nu viņa, tomēr, ļoti nezinoša par to, kas viņai notiek aprkārt, un tad jau arī viss ir krietni rožaināks.

6 1 atbildēt

Jā, tikai viņa arī skaidri un gaiši pateica, ka neko par valsts vēsturi vai deputātu vēsturi nezina. Ne "attiecības" ar krieviem, Krievijas spiedienu iekšēji valsti apvienot atpakaļ kā jau iepriekš, nedz naudas apmērus kādi zagti, nedz arī kādas cenas, algas bija pirms pāris gadiem. emotion Cilvēks, kas pilnīgi neko nezina tik tiešām var būt ļoti pozitīvs un neizprast kādēļ citi cepjās vai dusmojās un ir neapmiernāti.

5 1 atbildēt

Biju aizmirsis par tādu vārdu salikumu - "VISS IR DIMBĀ" emotion

2 0 atbildēt

Uz vēlēšanām būs KĀRTĪGA intervija!

1 0 atbildēt

Tā tik turpināt!!!

1 0 atbildēt

paš itāļi savēl sev parlamentā pornozvaigznes un mafiozņikus  un vēl kauko čiepst

0 0 atbildēt

Šai sievietei ir liela daļa taisnības. Tie, kas atrodas valdībā ir tādi pat kā mēs. Jūs apgalvosiet, ka tur ir tie lielākie zagļi un nekauņas - muļķības!!! Paskatieties kaut vai uz to, kas ievietoja šo video un bildi. Te neiet runa par to kāds mums katram viedoklis, bet par to vai mums ir elementāra cieņa pret citiem.

Iedomājieties, cilvēks sniedz interviju un dalās ar savu viedokli, bet pēc tam tiek apcelts - viņa bildi sāk izmantot šādā te veidā, kā tās bildes autors to dara. Teiksiet, ka tas nekas traks nav. - Kā Jūs justos, ja tur būtu Jūsu bilde? - Atbildiet uz šo jautājumu katrs priekš sevis un tad novertējiet kāds ir tas, kas ievietoja šo bildi...  

0 0 atbildēt
Šī sieviete ļoti pareizi saka! Latvieši , kā jūs iedomājaties valsti ar augošu ekonomiku un attīstību , ja puse pilsoņu nemaksā nodokļus? Jums , tas ir , pus Latvija sēž un strādā dēļ aploksnītes un minimālās algas un cer , ka kaut kas mainīsies valstī neko tai nedodot. No kuras dirsas valsts izvilks naudu? Esiet godīgi un godīga būs valsts , aizvrauc uz ārzemēm un paskaties cik tur viss ir officiāli , līdz ko aiziet runa par nodokļu nemaksāšanu , uzreiz poliči klāt un bodes klapē ciet! Šeit nekas nemainīsies , kamēr mēs paši nemainīsimies. Atver acis Latvieti un saproti , ka pats esi lauka arējs , nevis deputāts...
0 0 atbildēt

Jā, jā Itāliete emotion Man arī dažreiz patīk izlikties par Zviedru.... Žēl, ka tikai neviens vēl nav nointervējis.

0 4 atbildēt