local-stats-pixel fb-conv-api

Heisā - Zaglis noķerts 287

400 32

Divu jauniešu banda gribēja apzagt vecaku vīru, kurš izradījas mums pazīstams.. Artūrs nedaudz iekarsa un pārmacīja zagli..

Heisā - Zaglis noķerts Pirmā epizode..



400 32 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Cepties tagad par to, kādā stāvoklī viņam sadeva pa galvu. Paši būtu tādā situācijā, plus vēl adrenalīna iespaidā, diezvai aizdomātos viņš stāv vai guļ. Jā, cieņa pret pretinieku būtu bijusi,ja viņi stāvētu kājās, bet pret cilvēku,kas dara ko tādu cieņas jau sen nevienam vairs nav.

27 1 atbildēt

Es uzskatu, ka nav ko žēlot un aizstāvēt zagli. Ja tu dari pretlikumīgas lietas, rēķnies ar sekām!

24 1 atbildēt

Šitos kropļus jāsit gan kājās stāvošus, gan zemē gulošus...

27 14 atbildēt

Es saprotu, zaglis, bet tādā gadījumā iedod vienu kārtīgu ''šķīlienu''pa ''bieti'' tā, lai neceļās un miers, nevis tur mīcies viņam pa virsu un baksti vēl ar kājām.

Bet  nu, zagli noķērāt, ar to arī apsveicu, malači.

13 1 atbildēt

Zagljus jaasit staavosus, guljosus, un vel drosiibas peec biski peec tam. Savaadaak vinji nesaprot, katrs 20+reizes aiztureets un palaists.

un vispaar kas jums te par anglju boksa entuziastu pulcinju komentaaros? ejiet MMA paskatieties. kapeec lai kaadam buutu jaaieveero mistiski viena konkreeta sportaveida noteikumi? es ari taa juutos daudz briivaak +beidzas daudz aatraak un efektiivaak.

13 3 atbildēt

par zādzību var dabūt nosacīto, bet par smagu miesas bojājumu nodarīšanu vai slepkavību - cietums noteikti. minūti slavas youtubā un meiteņu priekšā gatavs apmainīt pret vismas pusgadu cietumā un liegtu iespēju strādāt dažās vietās uz mūžu. noķērāt, nolikāt pie zemes -sauciet policiju, spārdot viņu jūs dodiet viņam lielāku iespēju aizbēgt, nekā turot pie zemes.

Zaglis ir zaglis, un sods viņam jāsaņem, nav šaubu, bet nu džeki nedibiniet te austrumnieciskas izrēķināšanās tradīcijas, ir likums un ir policija, kas ar to nodarbojas, nevis kautkāds Artūrs.

8 0 atbildēt

Nu ir māksla spārdīt gulošu.  emotion  Policijai labāk būtu nodevis to zagli , nevis kkadu baigo strītfaiteri tēlojis. 

6 0 atbildēt

briljanti emotion   kaukads alkanu faits izskataas, pec razborkas pie tocjkas emotion

5 0 atbildēt

Bez tā heisā nekur nevar?

Saprotu, ka zaglis, bet piekaut gulosu arī nav varoņdarbs.

19 15 atbildēt

Nu baigais bokseris, sit guļošu, kārtīgs vecis.emotion

22 18 atbildēt

Un tagad jāvaicā kurš pastrādāja lielāku noziegumu? Jūs viņu aizturējāt- ok malači, tālāk policija par viņu parūpēsies un attiecīgi sodīs. Baigais vecis, puišeli dēl kkāda tur hz gredzentiņa atspārdija.

5 2 atbildēt

Noķēri - malacis. Aizturi un nodod policijai. Nebija kur enerģiju likt? Dabū veceni un izlādejies, kroplis, katram ir tiesības būt sodītam pēc likuma, nevis pēc bravurīgu tēviņu garastāvokļa mērauklas..

3 0 atbildēt

Tieši pie manas mājas...nja, šādi skati tur ir sastopami visai bieži!

  Tas nav pa pacanski sist guļošu cilvēku, lai arī kāds su..a viņš būtu!

6 3 atbildēt
Ko tad viņš mēģināja nozagt? Pēc video var saprast tikai to, ka viens "supermens" sit cilvēku aizstāvot kkādu alkoholiķi..
3 0 atbildēt

Tādus ir jāsit un kā vēl. Citi palna naudu grūti strādājot, bet citi tik zog. Visus zagļus sist.

3 1 atbildēt

Nu super ! visiem patik vardarbība? Liekam daudz daudz plusus tgd!

2 0 atbildēt

Man vienīgajam pavērās jautājums kas tas par Artūru? emotion

2 0 atbildēt

Būtu pieicis ar vareni garu aprakstu, pieminot, ka pretojās. Zagli ar sišanu neizmācīsi (kas nestrādājis, tas nestrādās), bet šoreiz ar savu video esiet iedevuši viņam iemeslu vērsties policijā par uzbrukumu, jo video nav fakta par zādzību.

2 0 atbildēt

Heisā dzērāji, gan vieni, gan otri... *****asti

2 0 atbildēt

Tagad skaitās ka jūs esat Betmens un Robins ar Brilianta gredzenu un kameru! Sorry veči jūs varbūt izdarījāt labu darbu bet manās acīs tas izskatās pēc 2 mēnēši KAMERĀ, un 1 gads nosacītais..

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »