local-stats-pixel fb-conv-api

Gleznoju Sfinsku16

152 0

Sveiki!

Šaja darbā es spiedu akcentu uz krāsu košumu un pretkrāsu kontrastu. Izmantoju divus pretkrāsu pārus - koši zilu pret koši orandžu un sarkanubrūnu pret dzeltenzaļu. Diemžel košumam ir robeža, aiz kruras krāsa mēdz "pārlūzt". Man patīk sulīga krāsa, tāpēc es spēju paciest un izbaudīt košu krāsu. Tomēr ir arī citi cilvēki, kas mēdz izbaudīt piezemētākas krāsas, zemestoņus vai pat vienkārši melnbaltus attēlus. Katrs mēs esam savādāks kā ne kā.

Sfinskas galva ir konstruēta no četriem vienādmalu trijstūriem, kuru centri ir orientēti uz "trešo aci", kur katrs nākamais mazākais trijstūris ir četrreiz mazāks par iepriekšējo. Vertikāles kuras stiepjas gar sejas sāniem un veido sejas platumu , sadala gleznas platumu zelta griezumos(1:1,618...) no abām pusēm. Zelta proporcijas vertikāli var atrast uz horizonta un uz galvassegas stūriem, kas sadala lielākā trijstūra augstumu uz pusēm. Piramīdai fonā joprojām ir īstais 51° leņķis.

Lūdzu ieraktiet komentārā, par ko jūs iedomājāties skatoties uz gleznu.

Būšu priecīgs par jūsu komentāriem, ieteikumiem un konstruktīvu kritiku.

Draugos un facebookā manu lapu varat atrast pēc " OskarsArt ",ja vēlieties mani atbalsīt, tad lūdzu iesakiet un dalieties ar maniem darbiem.

Izbaudiet video! :)



152 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

TAVS SFINKSS BIJ JAAU NO SAAKUMA VISUREDZOŠ U N TAADS KĀ BEEDĪGS. kUR BEIDZAS MATEMĀTIKA UN SĀKAS JŪTAS?  SPILGTĀS ACIS BIŠKI JŪTAS NOŅĒMA NOST!  PRETKRĀSAS TĀTAD IR DRAUDZĪGAS KRAASAS TOMĒER, JO VIENA OTRA IZCEĻ, TAAPEEC NEVAR TEIKT KA PRETKKRAAASAS, JO ,PIEM, ZILS AR SARKANU VIENMEER IET ROKU ROKAA( KAUT V4AI PASKATIES SUBARU IMPREZA) ES NEZINU TEORIJU, BET TICU, KA IR IEDVESMA!!!

3 0 atbildēt

Pretkrāsas vienmēr izskatīsies lieliski emotion

2 0 atbildēt
Iluminātija! Atkal TU manā prieksā.
1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Bļoda! aizmirsu pateikt! Turpini!! emotion un liec vēl tev ir talants!emotion

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

Vienmēr interesanti ieraudzīt darbus, kuru pamatā likta zelta griezuma proporcija.

0 0 atbildēt

es iedomājos, ka tur ir iekšā ir iesprostots cilvēks, kurš spiests mūžīgi noskatīties drāmā un pasaules attīstībā. video gandrīz visu laiku skatījos tam radījumam acīs. Tavs darbs mani apbūra. Tu esi brīnišķīgs Mākslinieks emotion

0 0 atbildēt

Uzraksti man OskarsSelickis@mail.com

0 0 atbildēt
Tā nav Tava glezna. Fake.
0 1 atbildēt

Izskatās, kā ļoti profesionāls darbs, prieks, ka izmanto zelta griezuma attiecības, kas darbu padara daudz apbrīnojamāku.

0 2 atbildēt