local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV-jokdari vai pamuļķi?239

745 12

3 gadi ir pagājuši kopš ievietoju pēdējo rakstu iekš spoki.lv, iemesls tam pavisam vienkāršs, man jau labu laiku par šo portālu ir zudusi interese. Ierodos šeit garlaicības māktos brīžos, lai uz ātro izlasītu kādu rakstu sev interesējošā sadaļā. Otrs iemesls tam ir spoki.lv auditorija. Bet šodien ceru, ka iekš šī portāla lietotājiem ir saglabājusies kāda saprātīga būtne.

745 12 239 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 239

0/2000
Es piekrītu šī raksta autoram. Viņi paši veido video, kuri domāti sīkiem prātiņiem, bet cepas par to, ka bērns liek nekvalitatīvus video. Acīmredzot, viņi savādāk nemāk parādīt savu varenību, kā tikai aizskarot un pazemojot bērnus.
75 0 atbildēt

Par viņiem ir jāziņo nevis youtube ietvaros, bet skaties.lv jeb MTG, kur viņi ir tikuši pie iespējas veidot savu raidījumu, lai redz savus varoņus, kam devuši šādu iespēju.

Youtube viņi ir praktiski neaizskarami, neko jau īpaši neizdaris, bet ja viņu darba devēji redzēs, kādi viņi patiesībā ir, tad visādi var būt emotion

60 0 atbildēt

Reportoju to video kā "Hateful or abusive content".

55 0 atbildēt

Es arī jau ilgu laiku viņus nīstu... Es nesaprotu kā tādi tirliņi var dabūt tik daudz skatījumus, un kā skaties.lv var viņiem iedot iespēju veidot savu raidījumu. Viņi ir smējušies par Porziņģi, par Gadi Kandi, viņi visu laiku izsmej Dievu, pilnīgi nav humora izjūtas, un domā ka ir kaut kādi viskrutākie, jo dzīvē ir "daudz" sasnieguši.

Skumjākais ka viņus skatās tikai bērni... emotion

55 0 atbildēt

FunFaceTv viennozīmīgi, ir lielākie retardi Latvijas youtubē. It īpaši, viņu attieksme pret citiem komentāros. Viņi vienmēr izceļ, cik ļoti viņiem vienalga par ''heiteriem'', bet viņi atbild uz katru otro komentāru, taisa viltus profilus un ir pat uzrakstījuši dziesmu par to, tad... 

44 0 atbildēt
Vienmēr esmu teicis, ka FFTV ir galīgi garām! Nekas nav mainījies arī tagad. Tikai pamuļķis spēj ielikt savu mēslu Spokos un uzreiz no kreisā profila piekomentēt - labs video!
39 0 atbildēt
NU, KO TAUTIEŠI. VARU IZTEIKT NEIZSAKĀMU PRIEKU UN PATEICĪBU VISIEM TIEM, KURU GALVĀS VIRSROKU ŅĒMA VESELAIS SAPRĀTS! VISIEM TIEM, KURI NEBAIDĪJĀS PAUST KLAJU PROTESTU PRET ŠO BĒRNA IZŅIRGŠANU, VISIEM TIEM, KURI REPORTOJA VIDEO, VISIEM TIEM, KURI SASPIEDA DISSLIKE, VISIEM TIEM, KURI PROTESTĒJA GAN ŠEOT, GAN YOUTUBE KOMENTĀROS. CIK AMIZANTI, KA TIEŠI MINŪTI PIRMS VIDEO IZŅEMŠANAS PASPĒJU VĒL YOUTUNE IEMEST ACI UN REDZĒJU, KA NEPILNAS DIENNAKTS LAIKĀ BIJA UZAUGUSI ČUPA AR DISSLIKE, ČUPA AR NOSODOŠIEM KOMENTĀRIEM. KOPĀ MĒS TO PAVEICĀM! CERAMS, KA ŠĪ BŪS LABA MĀCĪBA FFTV ČAĻIEM, KA VIŅI NAV NEKĀDI NEAIZSKARAMIE DIEVI UN, JA NĀKOTNĒ, KAS TĀDS ATKĀRTOSIES, TAD VIŅI NEVIS ŅIRGS, BET RĒĶINĀSIES AR SAPRĀTĪGU CILVĒKU PĀRSPĒKU. P.S. paspēju uzrakstīt arī garu un izsmeļošu e-pastu MTG Latvia vadītājai Baibai Zuzenai un vienam no interneta medijiem. Tā kā video ir likvidēts šaubos, ka tur būs tālākas darbības, bet varbūt, ka Zuzenas kundze mani pagodinās ar savu atbildi. Lai gan viens no mērķiem-video likvidāciju esam panākuši, otrs mērķis bija FFTV publiska atvainošanās traumētajam bērnam. Tikpat publiska cik publiski viņš tika pazemots, tiesa uz to cerību tik pat kā nav, bet liels paldies visiem, kuriem šī izdarība likās nepieņemama un un rīkojās lietas labā. Malači! p.p.s. Norbet tikai neapraudies emotion
40 2 atbildēt

Respect raksta autoram. emotion 

36 0 atbildēt
Sasist seju tādiem, nu es saprotu, ka viņi ir zema līmeņa autisti, bet apsmiet mazu bērnu ir pēdējais ko invalīdu prātā, savā pustukšajā, varējāt izdomāt
32 0 atbildēt

Jau sen skaidrs, ka FunFaceTV ir deģenerāti. Vienkārši kauns, ka Latvijā ir tādi cilvēki, jo Latviešu tautai tāds debīlisms nemaz nepiestāv.

Par rakstu varētu ielikt +100 plusus, raksts ļoti labs !

Prieks, ka saņēmies uzrakstīt rakstu, lai beidzot nospiestu tos idiņus.

27 0 atbildēt

Piekrītu visam rakstītajam! Un tieši tāpēc es ar tiem klauniem nevēlos neko kopīgu!

22 1 atbildēt

Pamuļķi viņi ir, youtube svarīgaks par vecenem, un citam svarigam lietam viņu vecumā, GG , Izskatas ka viņi savus švellerus met youtube  ligzda 

21 0 atbildēt

Nu gan jaunu pasauli atklāji  emotion  

Nekad neesmu sapratis fftv skatītājus un jo īpaši kanāla abonētājus, jo manuprāt viņi ir vainu konkrēti sīči, kuriem viena rieva un tā pati uz pakaļas vai arī ir infantīli mudak1 jau no dzimšanas!

Nav tajos video satura un nekad nav bijis. Jābūt ļoti nenobriedušām smadzenēm, lai skatītos, kā divi idioti muld par deviņiem mēmajiem, tikpat labi viņus var pielīdzināt teletūbijiem, tikai tas vēl ir jautājums, kurš nodara lielāku kaitējumu bērnu smadzenēm, jo fftv itkā paredzēts drusku vecākai auditorijai.

Un nevajag te popularizēt fftv shit'ainos video, tā tu viņiem pelni skatījumus!

20 0 atbildēt
Man domāt, Funface puišiem vajadzētu uztaisīt īsu video- un vnk tam puikam atvainoties. Nu tipa- padirsās, padirsās, bet bik sasipās meistarībā un pārvertēja savu vecumu pret tā puika vecumu un sanāca nesmuki. Tas tomēr būtu godīgi un normāli no Funface puses.
20 0 atbildēt
Iecepī arī tas, ka viņi taisa BodyBuilding video, kur tāda, kā pareizi trenēties utt., laigan paši pilda vingrinājumus nepareizi. Domā ka zin, kas jādara, tāpēc arī saka visiem kkādas muļķības. Kā arī viņu reps vnk.. Iedomājušies ka bodybuilderi un reperi ir, nē nu es pis emotionD
15 0 atbildēt
Dažas dienas vēlāk Bez Tabū . . . . " Zēns izdara pašnāvību dēļ ņirgāšanās skolā par viņa video youtubē." Nu malači FuckFaceTv parādījāt atkal no "labās" gaismas sevi ,bezmadzeņu staigājošās radības. Dievs nedod 2 iespējas ,vienu reizi viņš apžēloja ,bet otrās reizes nebūs. ^^
15 0 atbildēt

Vai ir iespējams krist vēl zemāk? Paši viņi uzvedās kā paviāni krātiņā un piesārņo spokus ar saviem video, kurus tā pat neviens neskatās, bet saliek mīnusus avansā  emotion 

15 0 atbildēt
Piekrītu OverDose! Kādreiz FFTV taisītie video bija interesanti, bija par ko pasmieties, taču tagad viņi ir sākuši dirst visiem virsū komentāros, kad kādam kaut kas nepatīk vai arī kad izsaka savas domas. Kā kaut kas ir pret FFTV gribu, tā viņi sāk tēlot bosus. Tagad, kad ir kļūvuši tik populāri, iedomājušies, ka baigi varenie ir. Viņiem būtu jāuztraucas par to, ka dzīvē nesatiek kādu, kurš viņiem la taisno iedos purnā pa tādu uzvedību. Ja Norbertam kaut ko tādu pateiktu par begimota ausīm līdzīgu, viņš nez maz vai uztaisītu "reaction" video ar saviem attaisnojumiem un pēctam vēl kaut ko sliktu pateiktu. FFTV zemu krituši. Lielāķā daļa viņu fanu nav vecāki par 13 gadiem.
13 0 atbildēt

Sen jau esmu uzskatījis viņus par debīliem, īpaši tas īsais, kā var smieties par mazu bērnu, kas rāda savas rotaļlietas un grāmatu (esmu mazliet izbrīnīts, jau biju pieradis, ka visiem sīkajiem vienīgā rotaļļieta ir apple logo mēsli) Būtu es tā sīkā tēvs vai nezinu ,brālis, sen jau uzietu un atspārdītu, but wait! There's more! Cik es saprotu, situācija ir tāda, ka šiem gaļas maisiem ir iekšās izņirgt to un šito, jo pumpē muskuļus. Repera ārējais izskats + gym + ņirgt par sīko + auditorija tēmēta uz mazgadīgajiem = WTF?

13 0 atbildēt

Ieteiktu vairāk veidot šādus rakstus, likt aptaujas un sūdzēties spoku administrācijai par deģenerējoša satura ievietošanu - varbūt tomēr beidzot ņems vērā tautas vēlmes un likvidēs to vēzi šajā vietnē? 

Kaut gan jā - vismaz viena no adminiem tos nekautrējas atzīt par izklaidējoša rakstura video... pasaules deģenerācija.

14 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »