local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu slavenības - pilnīgs sviests - ATKAL62

466 37

Kas notiek ar ''Latvijas zvaigznēm''?

FALLEN TV EXPOSED- video ''Latvija, mēs tā negribējām'' ir veidots tikai lai iegūtu uzmanību uz Latviešu sāpīgo tematu rēķina, jo pats video ir 100% kopija no citu cilvēku darba- vairākus teikumus var pat vārds vārdā izstulkot.

Liene Šomase- Nosauca Latviju par joba*u un intervijās turpina atkārtot par vārda brīvību...

Pat mazliet smieklīgi, ne?

//Šis video un raksts nav paradzēts lai šos cilvēkus aizvainotu- vēlos pievērst uzmanību šai situācijā kurā viņi spēlēja ''netīru'' spēli! //

466 37 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Un Tavs veidotais raksts nav uzmanības pievēršanai? Katrs normāls cilvēks arī bez jums, simts repostotājiem saprot, ka tas fallens ir prasts caconis ar ļoti lielu uzmanības deficītu.

45 2 atbildēt

Pie kaajas visi shitie juutuberi faleni shmaleni, es youtube smiekliigos video ar dziivniekiem skatos emotion

28 1 atbildēt

Man Fallen un viņa "daiļrade" nekad nav patikusi- licies salds džekiņs, kas spēlē uz mazu meitenīšu (varbūt arī puisīšu) jūtām, bet vai tu pats vari uztaisīt ko labāku/ kvalitatīvāku? Tas, ka tu atradi kādu video, kur ir tāda doma un stils - Vecīt, tāda ir visa politikas un reklamas industrija- Kāds izdomā ģeniālu ideju, kura labi strādā un nākamie to paņem sev, tikai pārveidojot savām vajadzībām. Katrā otrajā motivējošajā uzrunā var atrast kuat ko no M.L.Kinga.

22 0 atbildēt

Kas ir tas idiots tajā video ? Ieslēdzu vienreiz un izslēdzu pēc kādām 10 sekundēm. Tā sīkā pajola īdēšanu ilgāk nespēju izturēt.

23 3 atbildēt

Visi šitie sūdi ir viena liela uzmanības novēršana un laika tērēšana emotion Pilnīgi bezjēdzīgi video par kuriem kāds taisa vēl bezjēdzīgāku apskatu. 

18 0 atbildēt
Vai tad kads vispar klausijas taja fallen tv?
16 0 atbildēt

tavs apskats ir sūdīgāks par tiem video kurus tu apskati, tavs viedoklis un tie video nevienam nepiš ne grama

15 0 atbildēt

Ak nē! Ko tagad?! Visa mana dzīve bija meli!emotion

15 0 atbildēt

Kā viņš tā varēja! Es biju viņa kvēlākā fane! emotion  Mana sirsniņa ir drumstalās

15 0 atbildēt

FALLENS SUKĀ DIRSU.

12 0 atbildēt

Tā Šomase bija iebuhājusi, tas točna.

11 0 atbildēt

KAs te par pediku sūdu???? 

12 1 atbildēt

Zinu to čali ar, 100% tev piekrītu!

10 0 atbildēt

Vai tad piesaistit uzmanibu nav video merkis, ja tas tiek likts socialajos saitos?

13 3 atbildēt
Ja paskatīsies viņa video, tad sapratīsi to, ka viņš ir veidojis vairākus līdzīgus video, par Latviju, par Dievu utt, bet vai viņam par to galvu kāds cirtīs nost? Nu ne tač. Ja tev nepatīk tas kādus video viņš liek savā youtube kanālā, tad neskaties! Kas tev spiež skatīties tos video un pēcāk likt tizlu rakstu spokos?! Cilvēk mīļais, kas ar tevi? Tev uzmanības trūkst? Un vēl kas, tu pajautāji tādu kā atļauju pašam Fallenam par viņa video ievietošanu spokos un tā nomelnošanu? Nē... Vot pamēģini uztaisīt video kur tu pasaki kko labu par valsti, vai kaut ko tamlīdzīgu tā, lai neviens vārds nebūtu dzirdēts citu "zvaigžņu" mutēs.
11 2 atbildēt

Paksaties , jans de valka video , viss tieši bez ziediņiem ir paskaidrots , sūds ne video  , visas 10 min maļ vienu un to pašu un neko jaunu nepasaka , kaitinoš purns.

9 1 atbildēt

Ha mani nepiečakarēja jo vienkārši man bija kauns to viņa video vērt vaļā, jo zināju tur būs narcistiskuma paraugstunda emotion 

8 1 atbildēt

Čalis līdzīgs Šurikam emotion

8 1 atbildēt

hui*a , es neitrāla persona..

Neskatos uz balerīnām 

7 0 atbildēt
« 1  2  3 »