local-stats-pixel fb-conv-api

Experiments. Paštaisīts spridzeklis!!!68

399 26

Sveiki. Izlasīju internetā kā atri un lēti uztaisīt diezgan skaļu un labu spridzekli. Viss kas vajadzīgs ir follijs un podu tīrāmais līdzeklis. Es šoreiz izmantoju Bio kurmi. Nedaudz kurmja ielej kādā no 2.l pudelēm un tad tajā samet follija bumbiņas. Tad pudeli krata līdz tā sāk piepūsties, un beigās atliek tikai muktemotion Videoklipā viss ir redzams, bija jautri, un skaņa bija dzirdama otras pilsētas galā, tikai video tas nav tik labi dzirdams, jo skaņa bija pārāk lielaemotion



399 26 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

 

Neraudi, normāli sīči bērnībā ar tādām lietām nodarbojas, tikai mīkstajiem tas liekas sūdīgi, paši tajā vecumā spridzinājām flakoniņus, taisījām flammerus, šķiltavas laidām gaisā utt.!!! 

Tas ir tikai normāli emotion

31 5 atbildēt

Nu rīt gan jau Delfos būs raksts , ka bērns cietis no paštaisīta spridzekļa. Bet tā bija ok spridzeklis. +

26 0 atbildēt

Šis jau nav nekas nopietns, tāds purķšķis vien ir, vienīgi sūdīgi, ja kādam tas kurmis (sārms) iešļakstās acīs, tad gan ilgi sūrstēs acis labākajā no scenārijiem.

Visvienkāršākais, ko pagatavot no nopietnajiem materiāliem, man šķiet, ir acetona peroksīds, bet kā jau organiskais peroksīds - diezgan nestabils. Pats gan neesmu sintezējis, bet viens čalis aiz savas neuzmanības senāk mūsu pusē šitā uzlaida visu padīti ar sevi pašu gaisā, knapi pēc tam izdzīvoja.

Ar slāpekļa trijodīdu mans kursa biedrs biedēja kaimiņus - kamēr vēl mitrs, izsmērēja kāpņu telpā pa trepēm. Kad nožuva, tad kaimiņi varēja sākt dejot pa trepēm.

Pats bērnībā uzsintezēju nelielu daudzumu RDX (~2x spēcīgāks par TNT), un detonēju ar Hg fulminātu. Ar ~10 g pietika, lai neplānoti nonestu nelielu bērzu un no 30 m attāluma saņemtu patīkamu skaņas viļņa triecienu pa krūtīm. Vairs ar to nenodarbojos.

18 0 atbildēt

A tagad ķīmisko reakciju uzraksti man! emotion

16 2 atbildēt

 

Jā, neaizmirsti savam sīkajam nopirkt ķiveri, un tad tikai laist pagalmā spēlēties. emotion

8 1 atbildēt

Šitas atgādināja par bērnību...

5 1 atbildēt
Smagi par daudz kurmja pielējāt. Kurmi jālej vismaz par 2 trešdaļām mazāk, jo tās liekās 2/3 vispār neizreaģē ar folliju, bet vnk izšļakstās pa gaisu. - Ar izšļakstīto kurmi jūs varētu uztaisīt vēl papildus 2 blīkšķus.
4 1 atbildēt

daudzi te tik gudri runā, itkā kādi ķīmiķi būtu, bet varbūt arī... emotion

2 0 atbildēt

ahh, atmiņas. Pirms pāris gadiem šitā tikām Jelgavas ziņās. emotion

2 0 atbildēt

dariet tā mazie nebēdņi, bet pirms tam aizšaujiet ekskursijā uz traumām vai bērnu slimnīcu pie citiem nebēdņiem pakonsultēties par pieļautajām kļudām, jo gudrie mācās no svešām, bet jūs esat gudri gudri....ak jā, spridzekļu izgatavošana ir krimināli sodāma, un domāju ka ja tagad kāds sevišķi gudrs bērnelis ar tādu sūdu saspridzināsies un izstāstīs kur redzēja recepti, domājams ka video redzamais jaunietis kaukādas kakas dabūs emotion

2 0 atbildēt

Ai, puiši stāstīja, ka viņi ar stikla pudeli šo fīču uztaisīja, kaut gan man nav ne jausmas kā viņi zināja, ka laiks bēgt emotion  

2 0 atbildēt

atkarībā cik liela pilsēta emotion

2 0 atbildēt

Ja kādam interesē kā izveidot dažādas viegli izveidojamas sprāgstvielas,raķešdegvielu un pašas raķetes,rakstiet privāti emotion 

0 0 atbildēt

Labrīt!

0 0 atbildēt
Shaaaaaausmiigi sen zinaama fiicha, kad biju siikaaks ar chuvakiem tunelii taadu uzlaidaam gaisaa, gandriiz ausis paarspaaga.
0 0 atbildēt

Kas par

Es jau to meiģināju pirmajā klasē

Viss labākais ir zem zemes vai udenīemotion

0 0 atbildēt
domestos un optima linija poda tiramais arii der, lkm bref nedereja, jo neuzputas pudela kartigi, lkm nebija pietiekami daudz ķimisko vielu.
0 0 atbildēt

 

Skābi? emotion kurmis ir BĀZE, šajā gadījumā sārms! Īstenībā, sārmu acīs ir vēl nepatīkamāk dabūt nekā skābi, jo sārmam ir ātrāka audu destruktīvā darbība un grūtāk izskalojams.

0 0 atbildēt

ja jūs jēgtu vairāk no ķīmijas (paldies, ka vismaz viens te formulu uzrakstīja) tad saprastu, ka nav jēga vnk pudeli blīkšķināt, bet izmantot alumīnija reakciju ar Nātrija sārmu (kurmi)

 

Jo šajā procesā notiek ūdeņraža izdalīšanās, ar ko var jau interesantākas lietas darīt. 

 

1) tas ir vieglākais elements sistēmā (var taisīt lidojošus spridzekļus)

2) maisījumā 1:2 ar gaisu tas ir sasodīti labi eksplozīvs

0 0 atbildēt

Šaujampulveri uztaisīt viegli-Kālija nitrāts+sērs+ogle emotion Kālija hlorāts-iegūst kālija nitrātu laižot cauri elektrolīzei. Sasmalcini folliju ļoti smalki,līdz tumšam pulverim,sajauc ar kālija hlorātu vai kālija permanganātu)zilajiem graudiem,margancovku) un sanāks flash powder. visas šīs lietas ir bīstamas sprāgstvielas.

0 0 atbildēt