local-stats-pixel fb-conv-api

Es vēlos atšķirties20

271 7

///Vai tiešām cilvēki jau ir nolemti nākotnei ekrānos un cita ceļa vairs nav?///

-Video autore

Tika izveidots skaists video ar dziļu domu, kas spiež uz sāpīgajiem punktiem. Video izdevās tik personisks, ka galvenā idejas autore nemaz nepublicēja šo publiskai apskatei. Tikai tagad pēc nepilnām 4 nedēļām tika dota ''zaļā gaisma'' video publicēšanai!

271 7 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Joprojam lietoju telefonu, ko man tevs uzdavinaja teju 10 gadus atpakal, kad beidzu pamatskolu. Biezi atskartu, ka aprauju savu sakamo, kad sarunas laika otrs sak skatities telefona, kaut ko parbauda, kaut ko ''apstiprina''. Man nav nekadas nojausmas par app vai jebkadam funkcijam. Tikai sogad noskaidroju un sapratu, kas ir Tinder. Darba, pusdienlaika, esmu vienigais cilveks, kas skirsta avizi vai vienkarsi ed, visi - nu patiesam visi tikai ar telefonu. Noverteju atklajumus, ierice ka tada musdienu telefons ir kas loti funkcionals, bet ne sevis trulinasanai ikdiena.

Ja par video, man ta dziedasana pa visam mulsinaja, bet tas varbut tapec, ka man riebjas muzikli. Ideja ka tada lieliska!

13 1 atbildēt

Labi, neliegšos, ka no mūsdienu telefonu iespējām neko neizmantoju - izmantoju, bet atšķirība ir tā, ka es visu laiku nesēžu no telefona simts un vienā aplikācijā ieurbies vai netaisu selfijus ar ātrumu viens selfijs sekundē bezmaz un tāpat nefotogrāfēju visu laiku lietas, kas pēc būtības var arī vienkārši apskatīties nevis fotogrāfēt un bāzt soc. tīklos utt, lai visiem lūk ir skaidrs, ka arī es esmu tur vai tur bijis un redzējis to vai šito. emotion emotion

7 0 atbildēt
Man tik problēma ar spokiem.lv emotionemotion
3 0 atbildēt

Es izmantoju telefonu tikai priekš zvanīšanas un sms, internetu tikai ārkārtas gadījumos. emotion 

2 0 atbildēt

Es ceru, ka pats video ir sarkastisks protests pre tehnoloģijām. Ja ne tad turi īkšķus, ka neigūs popularitāti citādi var gadīties, ka drīz redzēsi dažādas samontētas smieklīgas īsfilmas ar sevi, 3 minūtēs materiāls ir pietikami labs šādam mērķim. 

0 0 atbildēt

Paldies

0 0 atbildēt

Vai tiešām cilvēki jau ir nolemti nākotnei ekrānos un cita ceļa vairs nav?

Jautājumu uzdod persona, kura uzfilmēja video....

4 5 atbildēt

Ja angļu valoda būtu nedaudz labāka, būtu okei

0 4 atbildēt