local-stats-pixel fb-conv-api

Enerģijas dzērieni no 18?15

256 8

19.diena manam šovam - "Mazliet citadāks šovs"

Man jau ir 18, bet laikam, ka enerģijas dzērieni tāpat nav priekš manis... Bet kāds ir jūs viedoklis par to, ka enerģijas dzērieni pārdodas no 18 gadiem?



256 8 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Es atbalstu šo likumu,jo cik nav rezēts ka 10nieki saperkas energijas dzerienus un dzer, nedomajot par to ka tas boja bernu veseliibu! Es Par

14 0 atbildēt

cepties joptvai!Tas ir pareizs lēmums - nav ko sīkajiem dzert to, ko reāli viņi nevar dzert.Bērniem nav jādzer ne alkohols, nedz enerģijas dzērieni - tas neapspriežas un viss.

13 0 atbildēt

PS: kāršu triku pamanījāt? emotion

10 0 atbildēt

Nopietni? Jūs vēl te rakstat par kafijas aizliegšanu? Kafija ir veselīga, ja bļed nedzer to hu&*u šķīstošo vai jūsu hu&*u 3-1. Tā ir, ka 9gadīgi bērni te raksta hu&*u. Dzerat savus s*d*gos enerģijas dzērienus. Ja jums no kafijas paliek sliktāk kā no enerģijas dzēriena, tad jūsu organisms vienkārši normālus dzērienus uzņemt vairs nevar. Galīgi jau atsaluši. Sākat dzert kūdru.

6 1 atbildēt

Aizliegt derētu vecākus, kuri neskatās kādu drazu viņu sīkie lieto, kā arī tos, kuri ved savas atvases uz maķīti/hesīti.

4 0 atbildēt
Esmu ar visām 4 par. Kad man bija 14 gadi pati biju no tiem atkarīga. Nebija ne silts, ne auksts. Dzēru katru dienu pusdienās un pēc stundam. Pagāja pāris mēneši un sāka palikt ar sirdi slikti. Paldies Dievam ka bija tik daudz smadzenes lai vairs neturpinātu.
3 0 atbildēt

Būtibā labak būtu ja aizliegtu jo ir pat gadījumi ka bērniem no viniem rodas atkaribā lielaka ka no smēķēšanas vai alkohola

0 0 atbildēt
labs
0 0 atbildēt

Iezīmēa tev tā kārts bija vai.? emotion

0 0 atbildēt

Muļķīgs likums. Aizliedzam arī kafiju. emotion Man no tās paliek daudz sliktāk kā no enerģijas dzērieniem.

5 11 atbildēt

es neatbalstu. saaku dzert energijas dzerienus no 11gsdiem pa divi litri dienaa un loti garso. jalauj berniem izbaudit so labo dzerienu atrak ka astonpadsmit!

0 8 atbildēt

Kafija ar enerģijas dzērienu ir 1:1. Tas ir aprakstīts daudz un gari dažādos rakstos. Kafija arī izraisa atkarību.

0 9 atbildēt