local-stats-pixel fb-conv-api

EDART.TV -Ielu muzikants Guntis8

392 1

Ielu muzikantu Gunti mēs jau esam filmējuši iepriekš un ik pa laikam sanāk viņu satikt un aprunāties. Pēdējo reizi, kad redzējām Gunti viņš bija saplēstā jakā, apavos un netīrās drēbēs. Izlēmām viņam aiznest drēbes un aizvest viņu nomazgāties, bet pavadot ar viņu vairāk laika mēs iepazinām viņa patieso seju, kā jau visi bezpajumtnieki viņi ļoti labi māk manipulēt ar cilvēkiem! Guntis spiež uz žēlastību un daudzi cilvēki uz to paķeras un dod viņiem naudu un par to naudu bezpajumtnieki nodzerās.Viņiem ir tik viena problēma – kur dabūt naudu lai varētu iedzert.
Bet tomēr ja tev šiem cilvēkiem gribās palīdzēt, labāk nopērc pats ēdamo un iedod!
Video otrā daļā pievienojās “multimākslinieks” Mārtiņš Gricmanis, kurš parādija, kas viņam ir somā un kā viņam patreiz izskatās kāja.

Video veidoja:

Videomākslinieks: Artūrs Lapinskis
Producents: Edgars Aivars
Mūzikas producents: Reinis Ūdris
Grafiskais dizaineris: Emīls Geršinskis-Ješinskis
Programmētājs/animators: Artūrs Dzenis







392 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Guntis biski žēl ,labu laiku atpakaļ kautkur jūsu vidakos viņš izskatījās daudz labāk un runāja kā pilnīgi normāls cilvēks,tagad jau redzams,kā pilnībā pārvērties par klaidoni un bomzi,bet nu tas viss ir alkohols.Bet Gricmanis nekad nav bijis normāls,tēlo sazin kādu tur gudro neapzinoties ka pašam ir psihiskas novirzes.Var jau par viņu rēkt,bet nekā smieklīga tur nav,iespējams ka Gricmaņa slimība ir nearstējama,bet slimnīca šamo netur pie sevis,jo atzīts par sabiedrībai nekaitīgu.Video kā vienmēr labs,parāda par dzīvi uz ielas.

20 1 atbildēt

Lūk, šis ir īsts "Realitātes šovs", kas parāda cilvēkus,kas mums ir apkārt, nevis kaut kādas Fabrikas vai TV Zvaigznes, kur jaunieši ar paaugstinātu ego sēž 4 sienās un tēlo superstārus. Tā turpināt, nekas samākslots, tikai skarba realitāte un ikdiena. Jauki,ka jūs arī palīdziet ar drēbēm un ēdienu,nevis tikai izmantojat,kā labu materiālu sižetam. emotion Hm kas,tam Gricmanim ar kāju,izskatās jau pēc gangrēnas!!!????

10 0 atbildēt

Jūsu video vienmēr ir bijuši interesanti.. kautkas nebijis...savādāksemotion

Lūdzu turpinat iesākto emotion

9 0 atbildēt

Gricmanim šķēres,jāiznes lai nogriež nagus.emotion

7 0 atbildēt

Atbalstu "EDART.TV" kustību.

5 0 atbildēt

Tikai Gricmanis spēj runāt latviski tā, ka ne vārda nevar saprast. 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt