local-stats-pixel fb-conv-api

EDART.TV - Ēnu diena 201516

444 0

13. Februāris - ĒNU DIENA 2015. Norunātajā laikā Elijas ielā 17, satikāmies ar mūsu ēnotājiem. Bijām patīkami parsteigti un gandarīti, kad visi mūsu izvēlētie ēnotāji bija ieradušies sagatavojušies un labā garastāvoklī. Pēc kopīgas kopbildes devāmies ielās - apmeklējām centrāltirgu, tuneļus un pastaigājāmies pa vecrīgu. Pēc kārtīgas pastaigas devāmies uz autobusu, kur pieturā satikām mūsu vecu draugu Gunti. Pieturā pie mums piegāja klāt arī jaunieši, kuri nevēlējās iet uz skolu, bet nebija izdomājuši ko un kur ēnot - mēs palīdzējām! :)

Ar sabiedrisko transportu devāmies uz bērnunamu “Vita”. Bērnunamā mūs sagaidīja ļoti pozitīvi un silti. Pirms dok. filmas “Caur Adatu” skatīšanās, spēlējot spēli iepazināmies tuvāk ar ēnotājiem un bērniem. Filmas laikā mūsu brīnišķīgās dāmas (frizierītes) izveidoja skaistas frizūras bērniem. Kad filma bija galā, tad patiesi lielu izbrīnu bērniem un arī audzinātājiem izraisija paša filmas varoņa Edija ierašanās. Edijs ļāvās interesantām sarunām par veco un jauno dzīvi, kā arī mīļi fotogrāfējās ar interesentiem.

Pēc filmas devāmies uz bērnunama bibliotēku, kur katrs uzdāvinājām bērniem noderīgas mantas, gardumus un daudzko citu. Bērnunama vadītājs mums visiem sniedza ļoti interesantu ekskursiju pa visu bērnunama kompleksu un stāstija par bērnu dzīvi iekš bērnunama un ārpus tā.

Patiess prieks bija redzēt bērnu mirdzošās actiņas, kad pie viņiem ieradās sveši cilvēki ar pozitīvām domām un dāvanām! Mēs esam lepni par mums un mūsu ēnām…

Milzīgs mums visiem paldies un tiekamies ĒNU DIENĀ 2016. gadā!

Video veidoja:
Videomākslinieks: Artūrs Lapinskis
Producents: Edgars Aivars
Mūzikas producents: Reinis Ūdris
Grafiskais dizaineris: Emīls Geršinskis-Ješinskis
Programmētājs/animators: Artūrs Dzenis
Foto :Austra Lapinska un Vladimirs Popovs



444 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Malači! emotion

13 0 atbildēt

Gricmanis noteikti bija aizņemts ar saviem "ēnotājiem", tamdēļ arī nebija pieejams! emotion

12 0 atbildēt

Ir jūtams ,ka jūs augat,nepavelti jums tur tāds ēnotāju bars savācies un tas ,ka aizgājāt uz bērnunamu-cepuri nost,prieks ka uz pasaules vēl ir cilvēcība.

9 0 atbildēt

SUPER! emotion Man personīgi smaids līdz ausīm un diena arī uzlabota! emotion

8 0 atbildēt

fantastisks darbs ! jūsu vecākiem ir ļoti liels iemesls lepoties ! emotion

8 0 atbildēt

Gaidīju šo video.

Jo Ēnu dienā redzēju jūs autenē, kad satikāt pārējos ēnotājus 

7 0 atbildēt

super !

5 0 atbildēt
Guntis drīzāk pārdeva un nodzēra savu ģitāru.
5 1 atbildēt

Lai vai kā man gribētos redzēt visos labos darbos, kuri nonāk līdz publiskai videi, kaut ko negatīvu un savtīgu (jo labs PR tomēr ir un paliek labs PR un tam mūsdienās ir ārkārtīgi liela vērtība), te tas vienkārši liekas lieki. Prieks bija skatīties.

4 0 atbildēt

Lieli malači, īpaši dāmas. =]

4 0 atbildēt

Visu cieņu. emotion

3 0 atbildēt

Ļoti labs video un darbības, man patika, malači...!!! 

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt