local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas video #7 (25.02.2018) - vai olas var uzvārīt tējkannā?1

28 0

Labāk vēlu nekā nekad. Jāsaka, ka Latvijas YouTube ir vairāk vilšanās, nevis prieka pilns, ne tā? Tomēr, šoreiz ir kāds jauns puisis sācis taisīt video un viņa sekotāju skaits strauji vien aug. Vaicāsiet kāpēc? Jo pirmo reizi Latvijas YouTube platformā ir redzams kaut kas tik kvalitatīvs no tik jauna cilvēkbērna. Diezgan laba kvalitāte, video tiek veidoti ilgi un tiek arī editoti. Jāsaka, ka puisis tiešām ir ar lielu potenciālu un nav brīnums, ka visi viņa video bieži atrodas YouTube tendencēs (tendencēs atrodas tikai tie video, kas dotajā brīdī ir visvairāk skatītie Latvijā) un viņa sekotāju skaits tieši YouTube ir sasniedzis jau divus ar pusi tūkstošus.

Šis puisis ir mazs pavārs un publicē arī receptes bērniem savā YouTube kanālā un mājaslapā. Taču viņa video vairāk sastāv no dažādiem interesantiem projektiņiem, izaicinājumiem un pārbaudījumiem. Šoreiz viņš ir pārbaudījis to, vai olas var uzvārīt elektriskajā tējkannā. Statistika nemēdz melot un arī šoreiz viņa video ir populārs - tas skatīts jau gandrīz sešus tūkstošus reižu un gandrīz 300 cilvēki to vērtējuši ar īkšķīti uz augšu jeb ''patīk'', bet vien 90 ar īkšķīti uz leju jeb ''nepatīk''. Jāatzīst, ka varēja gan būt mazāk mīnusu, tomēr statistika ir pozitīva, ne tā? Lai vai kā - izbaudiet šīs dienas video.

Vai viņam izdevās uzvārīt olas elektriskajā tējkannā? To atliek pārbaudīt Tev pašam, skatoties video, kas ir pielikumā. Lai izdevusies jaunā darba nedēļa! Neaizmirsti arī atstāt komentārā savas domas par šo video!

28 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

skatījos bez skaņas un varbūt tāpēc nesapratu, cik ilgi (cik reizes) jāvāra, lai šitā izvārītos  emotion 

0 0 atbildēt