local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas video #2 (19.02.2018) - vlogere Sindija sevi filmē depresīvu vannā.4

25 0

19.februāris ir bijis ļoti interesants. Ar jaunu dziesmu klajā nācis ir plaši zināmais latviešu mūziķis RobertsL (dziesmu atradīsi manā spoki.lv profilā). Vēl pie medaļām beidzot tikuši mūsu sportisti Phjončhanā (Melbārdis un Strenga bobsleja divniekos izcīnījuši bronzu). Tomēr, pienācis laiks dienas video, kurā ir pašmāju vlogere Sindijalo jeb Sindija Lozganoviča, kura šodien nākusi klajā ar ļoti depresīvu video, kurā filmē sevi depresīvu vannā, mazgājoties.

Puiši no kanāla FunFaceTV, paguvuši tiešraidē reaģēt uz šo video jau un teikuši, ka video ir nevajadzīgs priekš YouTube, jo Sindijai ir 40 tūkstošus liela fanu bāze vien YouTube. Iekš Instagram viņai ir vēl vairāk kā 50 tūkstoši sekotāju. Viņai ir ļoti daudz cilvēku, īpaši jau bērni, kas sveļas iedvesmu no viņas un tagad viņi redzēs viņu depresīvu. Viņi teica, lai labāk iet pie ārstiem vai aprunājas ar vecākiem, nevis risina savas problēmas, to redzot saviem sekotājiem. Turklāt, puiši vairākkārt nedaudz iesmējuši par to, ka video bijis diezgan nesaprotams un meitene visu izteikusi internetā.

Noskaties video pats un izsaki savas domas. Ko Tu par to domā? Vai tas nav pārāk traki? Šī 17 gadus vecā meitene ietekmē tūkstošiem mazu meiteņu visā Latvijā. Varbūt vajadzētu nākamreiz padomāt par to, ko viņa publicē internetā?

Noskaties video, uzspied rakstam ''patīk'', iekomentē un padalies ar rakstu sociālajos tīklos. Ko par šo video domā Tu?

25 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Kameras izvietojums tāds neprofesionāls..
0 0 atbildēt

 emotion   

0 0 atbildēt

kautkā pofig...

0 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds arī grib dušā!
0 0 atbildēt