local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas ēdienkarte (vegan) / Kvinna Lv30

179 9

Dalos ar dažām veselīgām ēdienu receptēm + veselīgu burgeru recepti.

179 9 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Vegānu debilismā es nesaprotu tikai vienu, kāpēc būdams vegāns, tu mēģini imitēt gaļas produktus? emotion

19 3 atbildēt

ko tad tu šeit dari starp šiem seklajiem ? emotion

pavērsi grāmatai vēl kādu lapu vaļā , lai tam tīni  kurš lasa būu vēl kāds iemesls ,lai mātei teiktu - tu tač mani nepareizi baro !

un bez šiem ''arbumenti nav'' . jo vairāk izskatās ,ka tev pašam/pašai tādus nav iedalījuši.

es personīgi atbalstu visus , pat gejus , kas visiem liekas nepieņemami , bet es kaut kā neredzu šajā sarunā ,ka būtu lietas ,kas mani sajūsminātu ,lai sāktu raudāt par tiem dzīvniekiem. kur tad ir ?

argumentus redz vajagot.. sākum'tiec pāri linku argumentiem un pats centies saviem vārdiem izteikties emotion

es ne vienā teikumā nebiju teicis ,ka esmu vispār pret kaut ko , bet tu kā tāds pseido grāmatnieks man uzmeties mugurā emotion

cietējs ? cietējs ir tad ,kad tiešām nav ko ēst. kad nav kur nakšņot, bet ne komentāros. tālu esi no realitātes emotion

5 0 atbildēt

Kamēr skatījos, uzkodu gaļu.

4 2 atbildēt
Starpcitu , es nezinu kapēc šo skatijos , bet man patika emotion
2 0 atbildēt
Kur tu izrāvi , ka desmit gadus ilgāk ?
2 0 atbildēt

neko nesapratu. Vegānu asie čilli ēdieni. da fuck.

2 0 atbildēt

Mājās gatavotais burgers izklausījās visgardākais.  emotion 

2 0 atbildēt

neesmu par tādiem dzirdējis, bet, iespējams, neizlasīji manu komentāru līdz galam , bet gribēji tikai pakašķēties emotion

ēst vai neēst tā ir katra paša izvēle. tāpat kā dzert vai nedzert kaut ko. strādāt vai nestrādāt. lekt no klints vai nelket emotion

tu laikam nesaproti īsti līdz galam to ''pseido'' nozīmi emotion

2 1 atbildēt

Pati skatos šāda tipa video youtubā, bet tavs nav interesants, jo tu vnk sēdi uz vietas un runā. Labprāt, noskatītos tavu video, ja tu kustētos, parādītu, kā gatavo utt. Bet tagad tikai šķīru uz priekšu, jo bija garlaicīgi.

1 0 atbildēt

Blin, tam anonims komentaram vajag alert box. Ja neapskaties pat nepamani emotion

0 0 atbildēt

izskatās, ka tu esi sieviešu cietumā

0 0 atbildēt

Malacis meitēn, + no manis. Šis būs 1. latviešu Youtube kanāls ko abonēšu. Vai drīkst jautāt, vai tu arī ikdienā esi vegāne, vai šis ir ekskluzīvs video? 

4 4 atbildēt

Tam ko tu apgalvo nav nekāda medicīniska pamatojuma. Vegāna diēta var sniegt absolūti visu, kas mums ir nepieciešams. Ja kāds tavs draugs nav mācējis veselīgi paēst, tad tas ir kārtējais atsevišķais gadījums kas nereprezentē visu vegānismu. 

Kāds tur brīnums, ka cilvēks cilvēku spridzina, ja mēs pat nevaram parūpēties par nekaitīgiem dzīvniekiem, tad kāda runa par cilvēka bailēm no citām tautām, kas noved mūs līdz kariem un teroraktiem. Mēs dzīvojam 2016. gadā un tomēr mūsu domāšana nav tālu no paleo laikmeta. Joprojām slavenais teiciens "dabā izdzīvo stiprākais" tiek izmantots lai ikdienā aizstāvētu savas egoistiskās darbības, lai gan sen jau dzīvojam civilizācijā. Dabā spēcīgam dzīvniekam būs spēcīga morāle, kamēr cilvēks kā merkaķis ar granātu apkārt skraida un uzspridzinās citu cilvēku acu mirklī. 

Turpini fokusēties un pārdzīvot par cilvēkiem, bet tu neārstē slimību, bet tikai simptomu. 

2 3 atbildēt

Tu tikko pats rakstīji, ka nerunā par atsevišķiem gadījumiem un tomēr iekopē man linku uz rakstu, kur neizglītoti vecāki nemāk pabarot savu bērnu. Diezgan spēcīga divkosība.

 Es nemēģinu neko glorificēt - jā, vegāni var būt neveselīgi resni, vai tievi. Tieši tādas pašas problēmas potenciāli var piemeklēt gaļas ēdājus. Tikai tāpēc ka kāds ēd gaļu, vai nē, nav neapgāžams indikators tam, ka cilvēks ir vai nav veselīgs. Kā jau vari izlasīt manā iepriekšējā komentārā, vegāna diētu atbalsta pasaules lielākas dietaloģijas asociācijas. Tie ir ārsti, kas vistiešāk ir saistīti ar uztura nozari. Gribi to apstrīdēt, tad līdzu ar konkrētiem pierādījumiem nevis atsevišķiem gadījumiem.  Ja esi tik pārliecināts ka vairums vegānu ir neveselīgi, tad lūdzu statistiku un informācijas avotus. 

2 3 atbildēt

Pasaules lielākas Dietaloģijas Asociācijas (American Dietetic Association, British Dietetic Association) atbalsta vegāna diētu, kā absolūti barojošu un veselīgu. 

Avots: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19562864

Tas jau nekas, ka ir pat olimpiskie sportisti vegāni: https://www.facebook.com/SebaJohnsonV/

100 vegāns, kas strādāja līdz pat 95 gadiem. 50 gadu pieredze ar vegānismu. http://www.collective-evolution.com/2015/05/04/100-year-old-vegan-heart-surgeon-retired-at-95-heres-why-hes-been-a-vegan-for-50-years/

Vegānu ārsti: http://www.plantbaseddoctors.org/

0 3 atbildēt

1. Nav absolūti neviena zinātniska pierādījuma, ka augi būtu saprātīgas būtnes. Jā, augi reaģē uz gaismu, mūziku, pieskārieniem, iespējams, pat uz domu spēku, bet tas nenzīmē ka tie jūt sāpes, vēl jo mazāk to, ka augam ir saprāts. 

2. Gaļas ēdāji patērē vēl lielāku augu valsts produkciju, jo dzīvnieki, kas tiek nogalināti gaļai ēda augu valsti. Šī mākslīgi radītā barības ķēde ir liela izšķērtība, jo katrs dzīvnieka organisms ir patērētājs. Gala rezultātā jus iegūstat mazāku mikro uzturvielu un kalorisko vērtību.  Skaties kā gribi, vegānisms ir lielāka dabas saudzēšana, kā standarta diēta. 

0 4 atbildēt

Varēja jau arī sojas burgeru, ja rokas nav līkas, īpaši daudz no gaļas (jeb tiem subproduktiem, ko samaļ maltajā gaļā) neatšķirsies. Lielākā problēma ar soju ir grilēšana, neder neviena klasiskā marināde kas gaļai. +++

0 5 atbildēt