local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku izpalīdzība - Krievija vs Amerika62

206 2

Divi puiši veica sociālu eksperimentu, viens Krievijā, otrs Amerikā, tēlojot, ka pēkšņi uz ielas palika slikti, lai redzētu, kā apkārtējie reaģēs un cik atsaucīgi būs. Rezultāti nedaudz pārsteidzoši.

Un kā tu pats rīkotos situācijā, kad redzētu, ka uz ielas kādam paliek slikti? Vai Latvijas situācija atšķirtos no Krievijas?



206 2 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Perfekts eksperiments! Lūk, visiem ipešņiekiem_2500 un citiem rusofīliem! Nav nepieciešama nekāda politiska propaganda, cilvēks uz ielas ikdienā var ļoti labi pārliecināties, kas ir kas.

28 0 atbildēt

Latvijā situācija procentuāli būtu labāka nekā Urlistānā, bet līdz Rietumu līmenim vēl tāls ceļš. Jaunatne, uztaisiet eksperimentu :)

14 0 atbildēt

Dolbanā Krievija, Amerikā labi cilvēki. 

16 2 atbildēt

Tiem, kuri nesaprot krievu valodu, beigās stāsta, ka Krievijā 3 dienas filmējot un 27 reizes tēlojot, ka paliek slikti (vairāk kā stundu guļot uz zemes), simtiem cilvēku pagāja garām un tikai retais pajautāja, vai ir vajadzīga palīdzība, taču Amerikā ''cilvēks, kuram palika slikti'' ilgāk par minūti nespēja būt uz zemes - uzreiz kāds nāca klāt un piedāvāja palīdzību.

12 0 atbildēt

Interesanti, vai pie mums būtu savādāk kā Krievijā?

7 0 atbildēt

Mēdz teikt , ASV - iespēju zeme emotion

4 0 atbildēt

Cilvēku attieksme vienam pret otru veidojas sākot jau no valsts attieksmes pret cilvēku...

P.S. Šiem puišiem es ietu klāt. 

4 0 atbildēt
Video lieliski parādīja, kādi Krievijā cilvēki,... un kādi ASV. :)
3 0 atbildēt
LOL krievi smird
4 2 atbildēt

Izskatās, ka Krievijā sabiedrība ir morāli mirusi. Lielā mērā pie tā ir vainojami viņu politiķi. Vieglāk ir bēgt no problēmām nekā palīdzēt vai atrisināt.

2 0 atbildēt

Latvieši uztaisīja tādu kā pranku, kur viens itkā aizķērās un nokrita ielas vidū un nometa zemē papītus, kurus turēja. Cilvēki bija diezgan atsaucīgi un vismaz viens uzreiz palīdzēja

https://www.youtube.com/watch?v=YnfQy2bZtM4&list=UUVoNvqrgBEuChZ7g_p0J8Ww

2 0 atbildēt

Kā jau parasti,Krievijā visi domā ka kaut kāds piedzēries pusaudzis... 

1 0 atbildēt

Nu nemaz tik traki Krievija jo cik nav video kur cilvēkiem gadās neveiksme un citi nokapj no močie vai izkāpj no mašīnas lai palīdzētu ;)

1 1 atbildēt

Krievijā sāpes ir vājuma pazīme, vājajiem nav vietas Krievijā! emotion

0 0 atbildēt

un tomēr jāpiebilst, ka tur arī ir citi faktori nevis tikai "fū, kādi neizpalīdzīgi"

0 0 atbildēt

Nemaz nav pārsteidzoši... domāju, ka pie mums nav tik traki kā Krievijā.

0 0 atbildēt

Esmu pārsteigts, redzot ka paši krievi saprot, ka nav viss kārtībā ar viņu tautu. Bet ir arī daži krievi, kuri ir labi cilvēki, izpalīdz, un nav nemaz tik ļauni

0 0 atbildēt

Redzi cilekiem pofig piem. krievija vinjiem vis labi utt un nesaprot ka tas cilveeks juutas tapeec nepaliidzes jo vinjiem ir labi.. a vot ka pashi nonaak lidzigaa situacija tad skrien pie visiem prasiit paliidziibu bet Savienotajaas Valstiis vis Ok cilveki saprot viens otru saprot to ja kads nonacis nelaime palidzes jo zin ka tas cilveks juutas.. Jarada citiem cilvekiem piemeers un mes varam buut pa piemeru.. Palidzeet kadam bezpajumtniekam nedodot naudu bet gad kadas liekas dreebites vai maizes gabalinju.. 

0 0 atbildēt
Video lieliski parādīja, kādi Krievijā cilvēki,... un kādi ASV. :)
0 0 atbildēt

Domāju pie mums vismaz tie 5 no 15 pienāktu, pajautātu, kas noticis utt. Neesam varbūt tā atvērtākā tauta, bet labi cilvēki šeit arī mīt. pats personīgi par to esmu pārliecinājies, kad kāds labs cilvēks pamatīgi izlīdzēja, kad biju Liepājā, summer sound, kur man nozaga maku un paliku bez iespējas tikt mājās, kas atrodas visai  patālu no Liepājas- pašā zemgales viducī, starp Bausku un Rīgu.

0 0 atbildēt