local-stats-pixel fb-conv-api

CITU latviešu jauniešu vēstījums par bēgļiem Latvijā64

91 16

Jau tika publicēts video, kurā daži latviešu jaunieši pauda protestu PRET bēgļiem Latvijā >>>>

http://spoki.tvnet.lv/video/Latviesu-jauniesu-vestijums-par/765003

Tomēr nesen uzradās cits video ar jauniešiem, kuriem ir pilnīgi pretējs viedoklis

Kurā pusē esi tu?



91 16 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Baigais frīku bariņš salasījušies uz interviju...

Kas vispār ir teicis, ka šie nelegālie imigranti ir no kara zonas? Var būt tieši šie eksemplāri ir tādi, kuriem savā valstī kaut kas nepatika, un vienkārši gribējās labāku dzīvi.

Var būt tieši kāds no šiem musulmaņiem kādu dienu pārgriezīs rīkles dažiem "neticīgajiem" latviešiem.

59 4 atbildēt

ja viņi šeit atbrauks, strādās un iemācīsies valsts valodu, tad labi - lai dzīvo ! bet ja viņi vienkārši sutinās pakaļas savās par velti iedotajās mājās un dzīvos tikai uz pabalstiem, tad mums viņus šeit nevajag. pietiek mums jau ar dažiem labiem kaimiņvalsts indivīdiem.. emotion  

14 0 atbildēt
Debīlie mākslnieki/brīvdomātāji. Izlaizat kārtīgi valdībai!
17 6 atbildēt

Bet kāpēc tad bēgļiem tiek lielāki pabalsti, nekā vientuļajām māmiņām? Ja valsts normāli izturētos pret jau esošajiem cilvēkiem, tad varētu laist, bet viņiem arī tiek iedotas dzīvesvietas, kas netiek dotas māmiņām. Laikam labāk ņemt bēgļus un maksāt viņiem, nevis vietējiem palīdzēt.

10 2 atbildēt

Igaunija arí uzņems bēgļus un tiem būs jāmācās igauņu valoda, vai tas pats būs arī Latvijā? 

6 0 atbildēt

Neizgītoti jaunieši, ko, lai vairāk saka.

7 3 atbildēt

Vīri valdības koridoros berzē rokas, ka varēs dalīt ES piķi par bēgļu uzņemšanu. Būsim reāli, Latvija ir tranzīt valsts, šeit paliks tikai tie kam neizdosies aiztranzitēties uz kāroto zemi. Latvijā jau līdz šim ir pārbāzstas bēgļu nometnes, kāds ir redzējis kādu labu integrācijas piemēru? un šeit es nerunāju par tiem kas oficiāli ir ieceļojuši un veiksmīgi iekārtojušies. Un kāds ziņas skatās? Neesiet manījuši kas Stokholmā notiek? nē?

5 2 atbildēt
Es neesmu pret bēgļiem un varu vēl uzdot jautājumu tiem kas ir pret bēgļiem... Kā tu justos ja tev būtu liegta iespēja bēgt no karadarbības zonas un tu būtu atstāts novārtā un nāvei nolemts? Vai tiešām ir tik grūti izglābt cilvēku un bērnus no vardarbības un nāves?
7 4 atbildēt

Tikai un viennozīmīgi trekns PRET!

11 10 atbildēt

A par kriminalisma pieaugumu aizmirsat gan.... Ielaidisiet Ukrainis, Arabus ( muslamus ) Turkus, Cenenus, Utt... Latvija bus kaut kada Suda bedre, nebus Latviesu! 

Un Ja ielaiz tos Parazitus - Tad ari pieskatat zem KONTROLES.... Ka Vacija.... TUr ir tik daudz beglu kad, pat Vaciesi baidas no visiem. Un dievs dod ja poli iebraktu es nosautos laikam.... Mes esam par mazu sada veida laipnibai.... 

Un neesam ne KRievija - Vacija - Polija - Lietuva - KAS TERITORIALI IR LIELAKAS.... Musu valstij ir jabut ar musu cilvekiem! 

0 0 atbildēt

diemzel man ir kauns par saviem tautiesiem. visi jus attaisnojaties, ka neesat rasisti un meklejat visadus iemeslus, kapec 250 begli latvija bus katastrofa, bet, ko pasi darisiet, kad kars saktos? Ari busiet begli. Es uzskatu, ka lielaka problema Latvijā ir mūsu dārgās kaimiņvalsts pārstāvji, kas neprot latviešu valodu un kurina naidu ar visādiem 9.maijiem utt. 

0 0 atbildēt

tā arī pat iespējams būs.

0 0 atbildēt

opaaa, latviesiem izradas ar ir propoganda?emotion

0 0 atbildēt

Interesanti, kur bija šie paši jaunieši sakarā ar ukraiņu bēgļiem??? Pēkšņi atmodās...

2 2 atbildēt

0:20 - uz iespēju krāpt vīru ar melno. emotion  

Vajag palasīt kādas šausmas Zviedrijā notiek, kādu tie čurkas ir.  

Un reku: http://www.liveleak.com/view?i=737_1343775329

2 2 atbildēt

Ja viņi šeit integrēsies un iemācīsies latviešu valodu, tad vēl varbūt, bet vispār esmu pret bēgļu uzņemšanu, jo, tiks tērēta valsts nauda uz kaut kādam svešzemniekiem, kuri valdībai ir svarīgāki par Latvijas iedzīvotājiem. Tas jau sen pierādīts, ka valstij nospļauties par iedzīvotājiem, ja pat necenšas samazināt izbraucēju skaitu! Droši vien, ka viņi te tikai ņaudēs, cik viņiem slikti, kā jau to Āfrikā parasti dara. Lai vai kā, es uzskatu, ka cilvēkiem nelaimē ir jāpalīdz, bet līdz noteiktai robežai. tas nav normāli, ka bēgļiem pienāksies vairāk kā Latvijas pilsoņiem, tas pilnīgi noteikti nav normāli. Lai vai kā, cerams, ka latviešu valodu viņi iemācīsies ātrāk kā liela daļa Latvijas krievu, kas pat valsts valodā paldies neprot pateikt...

1 2 atbildēt

Kā mūsējie iedomājās integrēt āfrikāņus?

Ja pa šiem gadiem nav spējuši integrēt krievvalodīgos kolorado vabolīšus! emotion

1 2 atbildēt