local-stats-pixel fb-conv-api

Būsi pārsteigts uzzinot, kas tik Valmierā nav…24

59 1

Sveiki! Šodien sacepu rakstiņu par Valmieru! Ikviens, kas vēlas apsvērt savu dzīvi citā pilsētā vai vienkārši aizbraukt uz kaut kurieni atpūsties, tad Valmiera ir viena no potenciālajām vietām! Pateicoties informatīvajam un skaistajam video, skaidrs ir tas, ka Valmiera ir pilsēta ar nākotni!

Video pārsteidza pat mani!

emotion

Vai piekrīti, ka Valmiera patiešām ir viena no foršākajām pilsētām Latvijā?

Neaizmirsti arī novērtēt! Par to Tu saņem cepumus!  Arī iesakot soc. tīklos tu saņem cepumus!  Vairāk foršu rakstiņu te Love 2.

59 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Jaa, kas tik Valmieraa nav: metro nav, akvaparka nav, naftas atradnes nav, teejas plantaaciju nav, zelta raktuves nav...  emotion 

Korekti buutu: kas tik Valmieraa IR  emotion  

6 0 atbildēt
Man ļoti patīk Valmiera. Es pat nevaru īsti pateikt, kāpēc, bet... there's just something to it.
6 0 atbildēt

SKatoties video, uzausa atmiņas par Valmieru, par vadīto laiku ko tur kādu brīdi nodzīvoju. Ļoti iemīlēju šo pilsētu, tiešām ļoti žēl, ka ceļi beigu beigās aizveda uz lielpilsētu. Ja būtu iespēja Valmierā nodarboties ar lietu ko es tagad daru un tiešām mīlu, visticamāk, ka tur atgrieztos! 

4 0 atbildēt

Valmiera, Gauja, Gaujas tramvajs, tiltu pilsēta, stāvie krasti, J.Daliņa stadions, Sajūtu parks, Valmieras stikla šķiedra, skaista daba... ir daudz ko uzskaitīt.

3 0 atbildēt

Šodien jau otrais Valmieras rullītis. Analogi.

2 0 atbildēt
Kad pirmoreiz ierados Valmierā, man bija sajūta, ka tā ir pilsēta, kur vēlos dzīvot. Tolaik vēl dzīvoju Tērvetes pusē. Šobrīd jau vairāk kā gadu dzīvoju Valmierā, esmu ļoti laimīga šeit. emotion
2 0 atbildēt

Dzīvot te var, tas arī viss.

0 0 atbildēt

Un kā tad tur  īsti nav? emotion 

0 0 atbildēt

nu daudz kas nav bet daudz kas arī ir. Valmieras drāmas teātris , Latvijas valsts ģimnāzija tādu LATVIJā IR MAZ ,slavenais Sprīdītis, var atrast kur dzīvo jebkurai gaumei . man blakus supiks pļava mežiņš un centrs nētālu lūdzu vel pietam džīvoju netālu no valmieras robežas .domāju ka nav jādomā par to kas NAV bet gan par kas IR.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

sorry,bet ne sūda tajā Valmierā nav ,septembrī biju,paēst var tikai centrā,redzēt īsti nav ko,visur ceļu remonti un tie debīlie apļi,ciest nevaru,otreiz  nebraukšu...tad jau Mazsalacā man labāk patika vai Irbenē ...un pilsēta LV ,diemžēl, ir tikai viena

1 2 atbildēt