local-stats-pixel fb-conv-api

Bieži ieskrien maķītī?1

26 0

Visā pasaulē zināmais šefpavārs Džeimijs Olivers ir uzvarējis tiesas prāvā pret ātrās ēdināšanas vislielāko pasaules tīklu McDonald’s. Šefpavārs atklāja šausmīgo patiesību par to, no kā īstenībā tiek gatavota “gardā” gaļa hamburgeriem un nagetiem.

Pēc Džeimija paziņojuma ēdienus, kurus gatavo McDonald’s , par pārtiku pat nemaz nosaukt nevar. Gaļu hamburgeriem, big-makiem un pārējiem draņķiem gatavo no mazgātiem liellopu taukiem, un mazgā šos taukus pašā parastākajā amonija hidroksīdā. Pavārs apliecina, ja nebūtu šī procesa, tad ne tikai garša būtu pretīga, bet arī ārējais izskats neapmierinātu pat planētas pašu dziļāko padibeņu prasības.

Pēc Olivera teiktā, restorānu tīkls nodarbojas ar to, ka ņem produktu, kuru pat suns neēd, un to pārveido par cilvēkiem it kā lietojamu pārtiku. Taču, šajā notikumā sašutumu rada ne tikai pats krāpšanas fakts, bet arī tas, ka amonija hidroksīds cilvēka organismam ir indīgs! Protams, ka vēl ir jāpiemin produktu krāsošanas process.

Intervijas laikā Džeimijs Olivers nodemonstrēja, kā no taukiem, ādas un iekšējiem orgāniem var izveidot ēšanai “derīgu” gaļu, un uzdeva jautājumu: “Kāpēc normāli domājošam cilvēkam būtu savi bērni jābaro ar gaļu, kura ir piesātināta ar amonjaku?”. Maisījums, kas tika iegūts eksperimenta rezultātā, izskatījās pēc rozā gļotām.
Starp citu, ASV amonija hidroksīda lietošanu ir atļāvusi ASV lauksaimniecības Ministrija, un patērētājus par šādas procedūras pielietošanu neinformē.

Labu apetīti Jums un Jūsu ģimenei!

Padalieties ar šo informāciju jūsu draugu lokā, mums šķiet, ka arī viņiem būs interesanti uzzināt, kas notiek mūsu pasaulē.



26 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

mmm sakārdināja titulene. emotion

1 0 atbildēt