local-stats-pixel fb-conv-api

Beidzot arī latviešiem ir sava versija par dziedāšanu automašīnā!35

980 7

Lielākā daļa drošvien redzēja video "Mime trough Time by SketchShe", kurš nesen parādījās, kurā meiteņu trio apvienība "SketchShe" no Austrālijas redzama šajā video, atveidojama priekšniesumu automašīnas salonā, mūzikas izpildījumā.
Pēc tam sekoja arī daudzi citi, kas to atveidoja ar saviem priekšnesumiem, izpildījumiem un sev raksturīgām un ne tik raksturīgām dziesmām. Bet kas ir tagad?! Tagad, beidzot arī mūsu pašu latvieši, ar latviešu dziesmām, arī ir izveidojuši savu priekšnesumu automašīnā.
Zemāk pievienoju video, kur redzams, dēļ kā šis viss ir aizsācies, tā teikt pašu orģinālo video un domu, kā arī ieskatam vienu citu video ar nosaukumu - Ceļā pēc piena :D Starpcitu, arī šim video autoriem ir vēl citi interesanti video, kur arī atveido līdzīgi dziesmas, kā šis meiteņu trio.
Bet atgriežoties pie tēmas - šo pašmāju video visu uzfilmēja, izdomāja un arī īstenoja "Prieka Ministrija", kuri pēc šī visa paziņoja, ka tas esot bijis lielisks brauciens kuru viņi iztēlojas tā, kā tas ir video redzams. Tātad iztēlojies arī tu video redzamo un jutīsies tā pat, kā viņi. :D

Video ir dzirdamas samērā zināmas dziesmas, kā "Zemeņu lauks", arī bēdīgi slavenā Nottāra dziesma - perfekta diena :D Instrumentu dziesmas izpildījums, kur grib viens otru apēst. Tad arī Somu pirts dziesmiņa, tā tiešām tāda latviskoti sena un vēl citas, ko vari aplūkot zemāk redzamajā video.







980 7 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Latvieši malači!

Par krievu variantu ierēcu, es nezinu kāpēc, bet man liekas ka no visiem 3 vissmieklīgākais ir krievu variants emotionemotion

40 0 atbildēt

Malači, prieks ka palikuši orģināli dziesmu izvēlē !!! emotion

18 0 atbildēt

Latvietis nav smieklīgs ja viņš grib būt smieklīgs...Latvietis ir smieklīgs nejauši, ja nejauši sanāk ,tad ir vienk pizgeeet!

15 0 atbildēt
Tikai žēl,ka auto stāvēja uz vietas.
13 0 atbildēt

Heiteri, tad uztaisi labāku!!

12 0 atbildēt

KOPĒJAM NEGUĻAM

11 1 atbildēt

krieviem tomēr labāks emotion

9 0 atbildēt

Opā. Man patika, ir labi. emotion

8 0 atbildēt

Lika pasmaidītemotion Vismaz nepirž dīvānā kā vairums te ''apdāvināto talantu''kas visu prot labāk tik nevar saņemtiesemotion + no manisemotion

6 0 atbildēt
Ir riktīgi labs . ; D
6 0 atbildēt

man sāp vaigu bedrītes no smaiidīšanas, ļoti patikaemotion

6 0 atbildēt

Malači, ka mēģinājāt, taču jums ir viens liels mīnuss. Jūs dziedat līdzi, taču nav nekāds šovs. Jūs esat piedomājuši pie vizuālā - malači, bet vēl vajadzētu piedomāt pie kustībām. Pie "Apēst Tevi" aizmugurējais labi kustējās, taču priekšējie vienalga sasaluši sēdēja....

Izplānojiet smuki saskaņotas kustības un būs perfekti~ emotion

5 0 atbildēt

Maaaaan patika emotion

3 0 atbildēt

hahaha, nu šitas gan bija labs emotion

Baigi labi sanāca puišiem iejusties tēlos un noskaņās. emotion

3 0 atbildēt

Kopēts nav tas 

0 0 atbildēt

Kā vienmēr, kādam patiks, kādam nē! emotion

0 0 atbildēt

Man šķiet, ka viņi labi parādīja izvēlēto dziesmu raksturu ar labi pieskaņotām kustībām un emocijām. Tādas jau tās latviešu dziesmas ir, izjustas un līdzi dziedamas. Tikmēr tās austrāles pie katras dziesmas lēkāja kā deju zālē vai klubā izbaudot ritmu, bet ne dziesmu un domu(nu labi pārspīlēju, bet tas tā nepiesaistīja).

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

0 0 atbildēt