local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi uzbrūk pensionāram, kas aizstāvēja sievieti!17

98 1

Bēgļi Minhenes metro mēģināja uzmākties kādai sievietei, taču palīgā piesteidzās divi vecāka gadagājuma kungi. Taču bēgļus šāda “Necieņa” tā aizkaitināja, ka viņi metās izrēķināties ar šiem kungiem.



98 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Izlabo virsrakstu uz "Drīz Latvijā"  emotion  

Nelegālo imigrantu mazāk nekļūs, taisni otrādi, kad laika apstākļi uzlabosies, nāks otrais vilnis un pēctam nākamais. Ja kāds teiks, ka viņus nelaidīs, tad dotajā brīdī tas nav nemaz iespējams.

Izraidīs? Nu nezinu, ja no pusotra miljona nelegālo imigrantu izraida 50 000, tad tas īpaši situāciju neuzlabos.

Un tie 700, ko uzņems Latvija ir tikai pirmais vilnis. Nedrīkst aizmirst, tā saucamo, "Ģimeņu apvienošanas" paketi(asyl paket 2), ko dotajā brīdī apspriež Briselē, kas nozīmē to, ka nelegālo imigrantu, kas atrodas Eiropā, ģimenes, tiks atgādātas uz Eiropu.

Vēlos atzīmēt, ka ja Vācijā vidējais bērnu skaits ir 1,4 bērni ģimenē, Latvijā 1,7, tad nelegālo imigrantu valstīs svārstās sākot no 5 līdz pat 8 bērniem ģimenē   emotion  

Tātad konkrēti Latvija, pēc šīs paketes apstiprināšanas, tos 700 var droši reizināt ar 5   emotion  

Tādēļ visiem, kas ir pret šo visu, iesaku doties 6. februārī uz mītiņu, kas notiks pie Brīvības pieminekļa, no pulkstens 12:00-13:00!

35 0 atbildēt

Pajobaki...("Bēgļi" )

13 1 atbildēt

šādās situācijās jādauza nost...viņu jau citu ''valodu'' nesaprot

9 0 atbildēt
Kroplji nepateicigie
9 0 atbildēt

Lai tik pamēģina pie mums kko tādu.Mūsējie toč nešķiros tos kukurūzas ēdājus.

10 1 atbildēt

Starp citu, stāstam bija turpinājums. Kāds, no tā vagona, izsauca policiju, tā atbrauca, bet neko, ar šiem huligāniem, neiesāka.   emotion  

8 0 atbildēt

Tā ir pilnīga un absolūta eiropiešu vērtību graušana un politiķi to joprojām nesaprot. Pamēģinat salikt kopā savvaļas vilku ar mājas aitu un redzēsiet rezultātu ,kas būs gaidāms Eiropā. Politisko lielvaru spēlītes, kur viss ir pārdomāts jau pāris gājienus uz priekšu.

Pie tam bēgļi kā tādi ir tikai reakcija no darbības, ko sekmīgi veic ASV politka desmit gadu garumā- maksimāla destabilizācija spēcīgākajās EU valstīs. Ne velti tā ir Vācija un Lielbritānija, kuru tiešais konsultants ir ''lielais Pasaules policists'' ASV.

Patiesā problēma un plāns ir slēpta aiz visiem bēgļiem un tā ir saistīta nevis ar Sīriju, bet gan ar pašu Eiropu.

Mans subjektīvi objektīvais viedoklis

8 0 atbildēt

Labi ka es jau sāku gatavoties- nazi jau dabūju un drīz jau pasūtīšu airsoft ieroci, ja kāds sāks piekasīties iebraukšu ar ieroci sejā... Bet labi tagad nazis tiešām noderīgs jo pat liepājā sāk kaut kādi veci ideoti ķerties pie rīkles maziem bērniem...Un labāk sēdēt tiesas zālē ar dažiem lieciniekiem kuri apstiprinās ka tas bija pašaizsardzības nolūkos nekā noskatīties kā tiek aiztikti mazi bērni vai meitenes.

5 0 atbildēt

Zema spiediena pneimatika vai elektrošokeris uz kādiem 4000KW. Pašaizsardzības nolūka ideāli un legāli bez atļaujam. Nogalināt nevar, bet izdarīt tā lai vairs klāt nelien un saņem mazu mācību - mierīgi.  emotion 

3 0 atbildēt

Nu sāks šos drīz lūgšanas laikā nomētāt ar akmeņiem!

2 0 atbildēt

Laikam jāsāk bunkurs celt. Latvijā drīz arī miera no šiem mežoņiem nebūs.

2 0 atbildēt

Jāpameklē arī kā uztaisīt elektrošoku.

1 0 atbildēt

Tevi tāpat ieliks cietumā pat ja Tev uzbruks nevis Tu uzbruksi. Nu tā vismaz sanāk valstīs kurās ir šie bēgļi. Cerams, ka viņi šeit nebūs, un nekas tāds nebūs jāpiedzīvo.

0 0 atbildēt