local-stats-pixel fb-conv-api

ACTA Latvijā!98

656 7

Arī Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars ceturtdien Tokijā Latvijas valdības vārdā parakstījis Viltošanas novēršanas tirdzniecības nolīgumu jeb ACTA, kura mērķis ir apvienot vairāku valstu spēkus cīņā pret intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumiem. Lai gan ACTA mērķis cīnīties ar visiem iespējamiem preču viltojumiem daudzās nozarēs, ieceri asi kritizēja interneta vārda brīvības aizstāvji, kuri līgumā saskata pilsonisko brīvību ierobežošanu.

"Acta" ir līdzīga "Stop Online Piracy Act" (SOPA) likumam, kura pieņemšanu pagājušajā nedēļā ASV likumdevēji atlika pēc tam, kad tiešsaistes enciklopēdija "Wikipedia" un interneta pakalpojumu sniedzēja "Google" protestējot uz diennakti daļēji bloķēja savu darbību.

NOST AR ACTA!!!!
http://www.spoki.lv/profils/rockhopper





656 7 98 Ziņot!
Ieteikt: 000

Citi šī autora raksti

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Anonymous will save us!! ( i guess so)

89 2 atbildēt

Drīz varēsim atslēgt internetu, jo no tā nebus nekādas jēgas ... ACTA .... un  SOPA-POPAA  .. visu noliks gar zem un mes lupīsim melnā ekrānā.!!

49 2 atbildēt

Kas es tagad porņikus nevarēšu lūrēt vai ?? emotion emotion

44 0 atbildēt

Ja šo ieviesīs, nepastāvēs arī spoki, jo lielākā daļa šeit ir kopētu attēlu...

Un jūsu internetu filtrēs(internets būs 2x lēnāks)

Esiet pret :)

41 1 atbildēt

Kādēļ ziņās pa TV nav nekādas informācijas par ACTA, SOPA un PIPA? Nav bijis ne vārda par tādu lietu kā Anonymous. Vismaz es neesmu dzirdējis. Vienīgais par ko runā LV ziņās - politiķi atkal šēž, pirž un lemj likumus par smēķēšanas aizliegumiem uz balkoniem.

33 0 atbildēt

kruta. tas nozīmē ka mūsu politiķi ir pārdevušies, tas savukārt nozīmē, ka tik tiešām Latvijas brīvība netika iegūta lai Latvija būtu brīva, bet gan lai sabrucinātu psrs, un lai bīdītu projektu NWO, tagad man vairs nav jautājumu par politiķu ārkārtīgi neloģiskiem lēmumiem, kas iet pretrunā ar grāmatās rakstīto un ir konkrēti debīli. mēs no Krievijas varam nebaidīties, mums jābaidās pavisam no kā cita. gaidiet biorobotizēšanu, es laikam esmu sarkanajā sarakstā :D. vispirms atvadieties no torrentiem, tad no jūtubes, tad no forumiem, blogiem un iespējas kauko komentēt un izteikties, un tad arī no iespējas dabūt vispār jebkādu informāciju kru jūs vēlēsieties zināt, varēsiet iegūt tikai to ko kaukādiem fegiem gribēsies lai jūs ziniet. tikai tie fegoti konkrēti nokavēja, es jau gandrīz visu zinu. hā hā. tik žēl pārējos. bet tā, laikam nāksies pārriet uz linuksu un free stuff.

25 0 atbildēt

fuck acta

21 2 atbildēt

Starp citu - Igaunija neparakstīja ACTA!

17 0 atbildēt

Mērgļi!

13 0 atbildēt

jasavācās kādā dienā visiem kaut kur pie valdības vai saeimas ēkas

14 4 atbildēt

Lūdzu, dodieties uz manabalss.lv un iesakiet jaunu parakstu vākšanu. Nost ar ACTA.

10 0 atbildēt

Vai tad, lai parakstītu, dokumentam nebija jābūt iztulkotam latviešu valodā?

Un Eiropas savienībai tika dots laiks līdz 2013.gada 1.maijam.

Vismaz tādi bija noteikumi.

Bet latvieši jau pasteidzās klusiņām, klusiņām ielīst dupsī lielajām valstīm, cerot, ka viņu acīs nu būs tik godīgi un kruti, ka viņiem arī kkas atleks...

Tam, ka arī mums ir jāorganizē protesta akcijas, es pilnīgi piekrītu!

Ja ir referendums par valodu, ir jābūt referendumam arī par šo!

10 0 atbildēt

Njā 2012 gads. Nav pat pagājis mēnesis, ka jau ir pārsteigumu pilna.

9 0 atbildēt

maza zaļa vardīte emotion

8 1 atbildēt

Es tik nesaprotu, vai gadījumā par k.kāda nolādēta protokola parakstīšanu nebija jāatbild visai valstij? T.i. jātaisa balsošana utt., nevis vienam plānprātīgam un uzpirktam "poltiķim" jāparaksta dokuments vispār nevienam neko neprasot?

5 0 atbildēt

Gribu atvērt googli. ACTA neļauj. Gribu atvēr Wikipedia, ACTA neļauj. Gribu pornu paskatīties, lai nav uz ielas mazas meitenes jāvaro, ACTA neļauj. Paied pāris mēneš - Gribu PC ieslēgt. ACTA neļauj.

5 0 atbildēt

Man tak jābūt milljonāram lai uzturētu datoru.jau sākot ar vindows 100 lati,winamp 15ls,offis 200ls.antivirus 30ls un tā tālāk un ja vel specifiskās programmas tad vispār var nosprākt 600ls utt ... Un OpenSouce programatūtu nedrikstēs izmanto jo tā tak ir pret ACTA . Es saprotu ka Latvija darbu nākotne vispār nevarēs atrast !!! Studentam mācoties būs jaiztēre vairāk naudas par šīm lietām nekā pašai Unverstātei. Bezdarbs Latvija ir 8% tagad būs visi 100%.

4 0 atbildēt

Psc, kas viņiem darīt nav ko? Ja slēgs visus tos saitus, no neta vairs nebūs gandrīz jēgas ;(

2 0 atbildēt

fuck u acta!!!!!!!!!!!!

2 0 atbildēt

Ko tāds sūda vēstnieks drīkst parakstīt?

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »